Şimdi Ara

Fingertip Grip Oyuncu Mouse Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Steelseries qck mass pad sipariş ettim bugün. Ama henüz hangi fareyi alacağıma karar veremedim. Aklımda logitech markalı g402, g403 ve g502 mouselar var. Mouse tutuş şeklim ise fingertip grip. Bu ürünler tutuş şeklime uygun mudur? Hangisini tavsiye edersiniz? Başka bir öneriniz varsa mümkünse uzun ömürlü olacak şekilde ona da açığım. Genelde fps oyunları oynuyorum. Ayrıca 2.el mouse alınır mı sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fingertip gripsen ergonomikten ziyade ambidextrous mouselar tercih edilebilir. Ben de fingertipim yeni mouse almadan once baya arastirdim incelemeleri falan izledim. Sensei kullaniyordum razer viper’a gectim. Bunun haricinde zowie s1/s2 modelleri, logitech g102/g203 ve glorious model o ve model o minus modelleri de basarili modeller.

Ingilizcen iyiyse redditte mousereview subredditi var orada her bilgiyi bulabilirsin. Ayrica rocketjumpninja diye bi adam cok detayli video inceleme de yapiyor oyun mouselarina youtube kanali var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g403 502 daha çok palm içindir ama 403 ü bi nebze finger kullanabilir logitech in gpro ve g pro wireless fingertip mouse dur steelseries te sensei serisi ve zowie de fk za veya s modellerine bakabilirsiniz razer viper da yine finfertip içindir bütçeniz hangisine yeterse alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Mouse Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.