Solo top için bu 3 hero arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Gnar
RenGnar
quote:
Orijinalden alıntı: ArchloveKilled
RenGnar
gnar
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
gnar
Alıntıları Göster
gnar
quote:
Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ
gnar
Alıntıları Göster
gnar
Oyun tasimak istiyorsan fiora kastimi durmuyor master yinin disisi zaten ama takim oyununa onem veriyorsan gnar al
Gnar al jungla beraber 2v1 alirsin hari biyluyorum cok op.
3unude pickle
Fiora çöp , rengar yeteri kadar tank değil yani late de çöp
GNAAAR ! iyidir iyi
Gnar ćöp hero fiora try al tek at hic ugrasma bu 2 low herosu free win herosu al takimini tasi
quote:
Orijinalden alıntı: Marik Ishtar
Gnar ćöp hero fiora try al tek at hic ugrasma bu 2 low herosu free win herosu al takimini tasi
rengarı cıkar bı kere oradan solodakı en zayıf hero dıyebılırım gnar mı fıoramı dersen tartışılır ıkısıde cok op ama fıora tek basına oyun taşıyabılır
Gnar iyidir
Gnar süper hem zevkli hem güçlü
quote:
Orijinalden alıntı: loststarr
Gnar süper hem zevkli hem güçlü
Gnar
quote:
Orijinalden alıntı: algülümvergülüm
Fiora çöp , rengar yeteri kadar tank değil yani late de çöp
GNAAAR ! iyidir iyi
Solo top için dediysen tamam da jung rengara latede çöp dersen burayı yıkarlar hacı
Tek taşımaya çalışıcaksan Fiora. Takım oyunu oynayacaksan Gnar. Rengo'yu da bilen bilir zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Fastidious
Tek taşımaya çalışıcaksan Fiora. Takım oyunu oynayacaksan Gnar. Rengo'yu da bilen bilir zaten
Fiora
Bi arkadaş Rengar latede çöp demiş ya. Rengar oynamayı bilmeyenler şu konuya yorum atmasın mümkünce. Rankedde Gnar banlanmaya başladı. Bazen banlanmadığı oluyor ama şahsen first pick olursam kesmlikle banlıyorum. Rengar soloda çok iyi, her zaman oynamaktan zevk aldığım bir hero. İkisini de almalısın bence. İkisi de çok iyi durumda şu an.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetunal
Oyun tasimak istiyorsan fiora kastimi durmuyor master yinin disisi zaten ama takim oyununa onem veriyorsan gnar al