Şimdi Ara

fiora kanseri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunun pasifinin cdsi yok mu bilader bu nedir? koridorda habire önümde çıkıyor kodumun şeyi çat çat içime giriyo.

• Reworkten sonra ki ilk halini hatırladıkca yine bu halinede şükür
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Reworkten sonraki op durumuna bile normal diyen olmuştu birçok yerde. Öyle tipleri gördükçe oyunun kitlesinden soğuyorum.
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Şuan ki Wayen durumu gibi işte cidden benide hayattan soğutuyolar oyunu oynarken bakmadan mı oynuyorlar anlamıyorum maksat muhalefet olmak isleri gucleri sadece ortaya fikir atıyorlar tarafsız bakmak diye bişey yok
  • ŞU Fiorayı biraz nerflemezlerse her oyun fiora ban garanti oluyor bildiğin 5 ban atılıcak max. çünkü 6.belli
  • Ya fiora aşırı derecede gereksiz güçlü. Yasuo oynuyorum midde ve baya iyi kasmışım 3 temel itemim bitmiş filan. Rakip toplane Fiora da bitmiş 2 item var ama bu adam gelip bana tek atıyor. Hayır anlamadığım şey w su ile hortumumu engelleyememiş olmasına rağmen tek yiyorum ve adamdan 1 item üstün olmama rağmen.
  • ben açıkçası dengeli olduğunu düşünüyorum. karşıma geldiğinde %100 kaybediyorum lane'i fakat yine de op olduğunu sanmıyorum.bence tek abartılı yanı "duelist" yapacağız diye mokunu çıkartması riot. 3-0-1 gidiyorum, karşımdaki adam da 0-2-0. Karşımdaki fiora, tryndamere'im. gold olarak falan 1.5k kadar falan fark atmışım adama, yine de birşey oluyor, dakika 15 ten sonra falan vs atamıyorum. Tryndamere'im olum ben, onla 1v1 yapamayacaksam kimle yapacağım. Skilleri yansıtması ayrı birşey, tank gidersen 3.5k true damage atması ayrı birşey. oyuna geri döndüğümde yaz civarı yani, olaf oynuyorum full tankım. hero bildiğin 3670 gibi abartılı rakamlarda true damage atmıştı. sonra rage quit attım. ciddi ciddi düşündüm ben bu oyuna yeniden başlamalı mıyım diye. Çok fazla çünkü bu damage. Zamanında olafın 240 true damage'ine laf attılardı, "10 saniye içinde 1100 true damage atmış çok op yeaaa riot" demişlerdi redditte falan. sonra fioranın damage i gördüm işte bi titreme geldi.

O gün bu gündür karşısında oynarken uyuz olurum. Tank kasarsın cana göre true damage atar. Tank kasmazsın sonsuza dek Q ata ata eritir canını sonra R ye basar tek atar geçer. Shen oynarsın, taunt atamazsın. Falan filan. Çok saçma bir hero olmuş yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karaciğer Kanseri (yardım)
    11 yıl önce açıldı
    Lenf kanseri oldum herhalde
    5 yıl önce açıldı
    Akciğer kanseri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    O zaman bu şampiyona dengeli mi denir yoksa toxic kit mi? Dediklerine bakarsak toxic. Bu yüzden şampiyon doğru rework almadı. Yine broken yaptılar ki bilen bilir eskisi de brokendı. Birçok kişi yine aynı bahaneleri söylemeye devam ediyor yok CC atarsanız ölür falan filan. Eskisi de CC den rahat kaçıyordu bu da öyle. Late gamede Jax kadar 1v1de iyi olan ve earlyde Jaxten iyi olan şampiyonu sıkıntılı görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

O zaman bu şampiyona dengeli mi denir yoksa toxic kit mi? Dediklerine bakarsak toxic. Bu yüzden şampiyon doğru rework almadı. Yine broken yaptılar ki bilen bilir eskisi de brokendı. Birçok kişi yine aynı bahaneleri söylemeye devam ediyor yok CC atarsanız ölür falan filan. Eskisi de CC den rahat kaçıyordu bu da öyle. Late gamede Jax kadar 1v1de iyi olan ve earlyde Jaxten iyi olan şampiyonu sıkıntılı görüyorum.

malesef. prof. arena da alınmıyor diye de nerflemez riot. fiorayı oynaması çok kolay bence sıkıntısı burda. sıfır mekanik gerektiriyor ve kazancın çok fazla. annie gibi işte.
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Worldsten sonra adam akıllı turnuva oynanmadı bir IEM turnuvaları vardı o da şampiyonların gücünü net belli etmedi ama Fioranın sorunu nerf değil ki bozuk çar olması. Riot bu şampiyonu çıkardığından beridir aynı hiç değişmedi. Bazı şampiyonları broken yapmayı seviyorlar Ryze için bu 3-4 kere oldu. Fiora için 2.

Fiora yeniden seçilebilir competitive de. Net konuşmamak lazım bu metada özellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 5 Ocak 2017; 4:49:8 >
  • Bi adam surekli zayif noktalara hatasız q atıyorsa bilin ki o adam scripttir :)
  • quote:

Jax late gamede 1v1'de Fiora'yı çok rahat harcar.
  • Şuanki Fiora ile emin değilim. Reworkten önce doğruydu ama true damage işi bozar diye düşünüyorum. Latedeki güç dengelerini baya yaklaştırdı 2 şampiyon arasında.
  • quote:

Şuanki Fiora ile emin değilim. Reworkten önce doğruydu ama true damage işi bozar diye düşünüyorum. Latedeki güç dengelerini baya yaklaştırdı 2 şampiyon arasında.

Bence emin ol Fiora dps herolara karşı vsde pek iyi değil. Ben Fiora'yken oyun sonu karşıdaki Master Yi beni yok ediyordu. %70 canla kesiyordu beni. Nedeni sen true damage falan patlatmaya çalışırken Master Yi'nin çok fazla AS'siyle, Pasifiyle ve E'siyle çok seri vurmasına yanaşamıyorsun bile. Jax'ta da durum böyle olur bence.
  • Tryne karşı etkili ama Fiora. Yani o matchup Fioraya daha yakın Tryn Dps olmasına rağmen. Bence Jaxın Fiora karşı iyi olmasının nedeni Jax hybrid şampiyon. Ultisi ve Hextech Fioraya karşı koyacak tek etken. Tank Jax ile Fioraya karşı 1v1 atan oldu mu bilmiyorum.
  • fioranin pasiflere vurmasi sikinti q ile arkasina dolanacam diyene kadar dunyanin hasarini yiyor
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Jax daha ağır basar dostum ya zaten pasifinide daha uzun süreli vsler için biçilmiş kaftan yaptılar ama bu dediğim late game için

Onu boşverde senin bu Fiora nefretini kim frenleyecek
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Fiora nefreti mi? Aynısını bir aralar Lux için de söylemişlerdi. Nedense her şampiyona karşı kin besliyor oluyorum. Aslında bu gerçekleri söylememden kaynaklanıyor. Hangi şampiyon o zaman op ise onu söylüyorum.
  • Lanede güçlü ama op değil
  • bir heronun potansiyeli ne kadar yüksek ise mekanikleri o kadar karmaşık, komboları o kadar riskli olur. Vayne ye bak, caitlyn a bak; vayne oyuncusu şampiyona hakimse her türlü takım kompozisyonunda iş yapar. Ama caitlyn çoğu senaryoda potansiyelini tam olarak gösteremeyebilir. Buna karşılık caitlyn vayneden çok daha basit mekanikleri olan bir şampiyondur.

Fioranın sorunu da tam olarak burda. Bu kadar sağlam bir şampiyonun oynanışının zor olması gerekir ama 3 oyunda öğrenilebilecek kadar basit.

Aynı şekilde;

Xin

Eski kata (yenisi hakkında yorum yapamam çünkü en son kata reworklenmeden önce oynadım)

Darius heroları da benzer örnekler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.