Şimdi Ara

fiora renekton or olaf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• almayilim ne demek türkçeni bozma birader robotsun diye sana anlayışlımı davrancaz türkçeyi kötü kullananları öldürcez çok eylenceli olucak orianna mainler artılasın
  • fiora derim, q skili ve fizzin e skili oyunun en iyi skilleridir. fiorada q attığında eğer hedefe isabet ederse %60 mı ne süresi düşüyordu rakip senden kaçamıyordu. ayrıcı bir çok duvardan atlıyor. w kullanması beceri ister e si sıradan atack speed verıyor . ultisini pek beğenmiyorum :D hem tanklık hem hasar istiyorsan renek al
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordofVayne

fiora derim, q skili ve fizzin e skili oyunun en iyi skilleridir. fiorada q attığında eğer hedefe isabet ederse %60 mı ne süresi düşüyordu rakip senden kaçamıyordu. ayrıcı bir çok duvardan atlıyor. w kullanması beceri ister e si sıradan atack speed verıyor . ultisini pek beğenmiyorum :D hem tanklık hem hasar istiyorsan renek al

ws teklif et kıral ws lord

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crystal Prox -- 1 Kasım 2015; 3:56:23 >
  • Crystal Prox kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helcaraxe1299

Fiora ya da Olaftan birini seçme Renekton al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOL OBA -- 1 Kasım 2015; 4:02:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

Fiora ya da Olaftan birini seçme Renekton al

Tövbeler olsun
     fiora renekton or olaf

• tamambu kullanıcısına yanıt
    Kardes turkiyede yasamiyorum turkce dersi hic almadim olabildigi kadar duzgun yazmaya calisiyorum

• Fiora veya Renekton al.

• quote:

Orijinalden alıntı: LordofVayne

fiora derim, q skili ve fizzin e skili oyunun en iyi skilleridir. fiorada q attığında eğer hedefe isabet ederse %60 mı ne süresi düşüyordu rakip senden kaçamıyordu. ayrıcı bir çok duvardan atlıyor. w kullanması beceri ister e si sıradan atack speed verıyor . ultisini pek beğenmiyorum :D hem tanklık hem hasar istiyorsan renek al

Yanlız o engelleyen skili karşı hanleydi sanırım ismi e olması lazım w klasik saldırı hızı veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: barisali11

Hangisini almayilim sizce

Soruna gelirsek ben olaf ve fiora arasında tercih yapmanı öneririm fiora eskisi gibi değil reworktan sonra çok incelik istemeye başladı lanede önemli olan q larını düzgün atmak şampiypnların altında yönler çıkıyor mesela oraları vurmaya çalışacaksın daha çok hasar vuruyor öyle ultiside 1v1 de çok kuvvetli ama adamkn etrafında dans ediyorsun bildiğin neyse güçlü ve iyi bi şampiyondur olafa gelirsek olaf çok güçlü bi şampiyon karabaltadan sonra gücü çok artıyor diyebilirim çok hasar eşyasına ihtiyacı yok bi karabalta sonra tank gidebilirsin ultisi sayesinde adc ye yada herhangi karşı kasmış oyuncuya yapışabilirsin ki rahatta kesersin sadece lanede manana dikkat et q su yüzünden çok mana harcayabilirsin eğer q atıcaksan rakibe vurmaya çalış boşa attığın her q dar mana havuzuna zarar verir dikkat etmen gerekense karşıya yapıştın mı tflerde falan dikkatli ol çok içerilerde kaybolma çünkü herhangi bi cc yemeyince ölümüne koşabilirsin renektona gelirsek onada karabalta hydra buildi yapıyorşar evet çok hasar çıkarabiliyor ancak benim tercihim fiora yada olaftan yana ikiside gücel sağlam şampiyonlar fırsatın varsa ikisinide denemeni öneririm

• Uzun uzun yazmaya gerek yok. Tabi ki Fiora.

• Renekton teq atio

• Renekton la olaf cok guclu fiora oynayabilirsen iyi ama renektin dariyi bile eziyor lanede ezdimmi latede kill aldirtmiyore

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dia 3te fiora banlıyorlar renekton alıp taşıyorum dia 3 altıysan bilemem
  • Flame yapıcaksan fiora yapmıcaksan olaf

• quote:

Orijinalden alıntı: barisali11

Hangisini almayilim sizce

Tank-hasar istiyorsan Renekton hasar-hasar istiyorsan Fiora.Olaf önermiyorum.İkisini aldıktan sonra alabilirsin.Bende renekton da var fio da var ama yerinde olsam renekton alırdım.
  • Fiora al. Karsisina gelen herkesi ezebiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiora şu ara en çok oyun taşıma potansiyeline sahip şampiyonlardan.geri de düşsen 1 item tamamladıktan sonra terör estiriyor.zaten çok mobil.kaçar, yakalar her türlü.

renekton da iyi durumda ama oyun uzadıkça etkisi azalıyor.earlyde hem kendin snowball olacaksın hem de takımın snowball olmasını saglaman gerek.yoksa oyun uzadığında lanedeki üstünlüğün işe yaramıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.