Şimdi Ara

Fiorentina Maçı Biletleri Yarın Satışa Çıkıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemalist_18

quote:

Orijinalden alıntı: dejavu75

quote:

quote:

Bursa'dan 8 yaşında kızımla ilk kez gelmeyi düşünüyorum arenaya birkaç soruma yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler!Öncelikle yarın genel satıştan 4. kategoriye kadar bilet almaya zorlarım kendimi inşallah olur(kızıma sözüm var dönüşüm yok yani) 2)kendi aracım var ama istanbulu hiç bilmediğim için o ihtimali pek düşünmüyorum!o yüzden hangi yolla gelmek daha iyi olur (gerçi gelmek neysede maç bitiş gece 12 olduğundan dönüş beni düşündürüyor! 3)Biletixten aldım diyelim bileti bursada onu bastırabilirmiyim yoksa stadın orada zorunlumu (Bu soru çok cahilce belki ama ilk kez alacağım :((( ) 4)Erken gelirsem stada yakın kızımla gezebileceğim bir AVM falan var mı ya da benzeri bir yer! Şimdilik aklımdaki sorular bunlar Çoook Teşekkürler şimdiden cevaplar için!!!

hocam öncelikle genel satışa en kötü 4. kategoriden bilet kalır gibi.

biletinizi bursadaki biletixlerden bastırabilirsiniz ancak maç gününe bırakmayın bu işlemi. gerçi maç günü stadın oradaki gişeden de bastırabilirsiniz ama bence uğraşmayın onla.

stadın yeri arabayla gitmek için kolayda, stadın otoparkıda var zaten. yani çok rahat olur arabayla gitmek. olmuyosa da stadın yakınında metro turizmin tesisleri var. maç çıkışı kullanabilirsiniz.

maçtan önce mecidiyeköydeki cevahir avm ye gidebilirsiniz epey büyük.

yardımcı olduysam ne mutlu bana

Arkadaşım öncelikle teşekkürler cevabın için!Bu metro turizmin tesisler yaya mesafesindemi ya da şöyle diyeyim yol masrafından çekindiğimden değilde mesela bizim Bursada gece 12'den sonra ulaşım biraz sıkıntıda!Saygılar!

kızınıza bilet gerekir mi bilemeyecem. Herhalde hazırlık maçında sorun yaratmazlar.

Evet yazıhane yaya mesafesinde.

İmkanınız varsa arabayla gelmeniz daha rahat bence. Stad fsm köprüsünden gelince çevre yolunda hemen

Eyvallah kardeş çok yardımcı oldun!

• quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

quote:

quote:

quote:

quote:

Bursa'dan 8 yaşında kızımla ilk kez gelmeyi düşünüyorum arenaya birkaç soruma yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler!Öncelikle yarın genel satıştan 4. kategoriye kadar bilet almaya zorlarım kendimi inşallah olur(kızıma sözüm var dönüşüm yok yani) 2)kendi aracım var ama istanbulu hiç bilmediğim için o ihtimali pek düşünmüyorum!o yüzden hangi yolla gelmek daha iyi olur (gerçi gelmek neysede maç bitiş gece 12 olduğundan dönüş beni düşündürüyor! 3)Biletixten aldım diyelim bileti bursada onu bastırabilirmiyim yoksa stadın orada zorunlumu (Bu soru çok cahilce belki ama ilk kez alacağım :((( ) 4)Erken gelirsem stada yakın kızımla gezebileceğim bir AVM falan var mı ya da benzeri bir yer! Şimdilik aklımdaki sorular bunlar Çoook Teşekkürler şimdiden cevaplar için!!!

hocam öncelikle genel satışa en kötü 4. kategoriden bilet kalır gibi.

biletinizi bursadaki biletixlerden bastırabilirsiniz ancak maç gününe bırakmayın bu işlemi. gerçi maç günü stadın oradaki gişeden de bastırabilirsiniz ama bence uğraşmayın onla.

stadın yeri arabayla gitmek için kolayda, stadın otoparkıda var zaten. yani çok rahat olur arabayla gitmek. olmuyosa da stadın yakınında metro turizmin tesisleri var. maç çıkışı kullanabilirsiniz.

maçtan önce mecidiyeköydeki cevahir avm ye gidebilirsiniz epey büyük.

yardımcı olduysam ne mutlu bana

Arkadaşım öncelikle teşekkürler cevabın için!Bu metro turizmin tesisler yaya mesafesindemi ya da şöyle diyeyim yol masrafından çekindiğimden değilde mesela bizim Bursada gece 12'den sonra ulaşım biraz sıkıntıda!Saygılar!

Yaw dostlar bi de sormayı unutmuşum bizim 8 yaşındaki kız içinde bilet isterler mi acaba?

7 yaşından küçüklere ücretsiz, kızınızıda geçirirsiniz sorun olmaz.

İnşallah artık şansımızı bir deneyeceğiz!Sağol cevabın için!

• Gs-fiorentina maçına 4. kategori 101.bloktan biletimi aldım çok şükür!Yardımcı olan herkese tekrardan teşekkürler!Maç çıkışı Bursaya dönüş için otobüs işinide artık Alibeyköy'e bi şekilde gitmeliyiz;herhalde bi yolu vardır!!!!
  • tahmini kaç bin kişi olursa :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pegasus 4. kattan kombinemi gise fiyatina kiralayabilirim. Sinavlarim var diye gidemiyorum

• şehir dışında olacağım için kombinelerimizi kullanamayacağız. ben ve 2 arkadaşım. yani toplamda 3 kombine. dileyen varsa 20-25 liradan verebilirim.
  • tahmini 40 bin.
  • Batı tribünü 223 bloktan aldım biletimi. Umarım 35-40 bin kişi altında kalmaz
  • Özgür Gündoğan 8 binden fazla bilet satıldı diyor ilginç. Maçta 45-50 bin kişi olur.
  • maça anadolu yakasından gidecek olan var mı? varsa nasıl gideceğini paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adogs

maça anadolu yakasından gidecek olan var mı? varsa nasıl gideceğini paylaşabilir mi?

Ben ordan gelmiyorum ama en mantıklısı metrobüse binip mecidiyeköyde inip ordan metroya binmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#

quote:

maça anadolu yakasından gidecek olan var mı? varsa nasıl gideceğini paylaşabilir mi?

Ben ordan gelmiyorum ama en mantıklısı metrobüse binip mecidiyeköyde inip ordan metroya binmek

cevap için teşşekürler, ben arabayla kadıköye ya da üsküdara gelip arabayaı orada bırakıp karşıya geçeyim diyorum ama daha önce stada toplu taşıma ile gitmedim o yüzden en iyi nereden ve hangi vesaitle gidebilirim onu bilmek istiyorum.
  • Yarın GS Store'dan toplam 60 tllik alışveriş yapacak kisiye iki tane pegasus kombinesini kullandiricam arkadaslar. Daha fazla tutarda alışveriş yapmak ya da bana hediye etmek isteyenin elini tutmam tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende 2 tane kombine var pegasus üst 2 si 50 tl ilgilenirseniz ben gidemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Yarın GS Store'dan toplam 60 tllik alışveriş yapacak kisiye iki tane pegasus kombinesini kullandiricam arkadaslar. Daha fazla tutarda alışveriş yapmak ya da bana hediye etmek isteyenin elini tutmam tabi

Tebrikler hocam, buyuksun
  • Batı 402 den aldım biletimi.
  • doğu tribunu 418 blok yarın ordayım inşallah
    merak ettiğim maç gece 12 civarı biticek metronun haricinde iett ana merkezlere ilave sefer yapıcak mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Yarın GS Store'dan toplam 60 tllik alışveriş yapacak kisiye iki tane pegasus kombinesini kullandiricam arkadaslar. Daha fazla tutarda alışveriş yapmak ya da bana hediye etmek isteyenin elini tutmam tabi

Tebrikler hocam, buyuksun

Estagfurullah dostum ;)

Hala talipli çıkmadı. Mac saatine kadar geçerlidir teklifim

• quote:

Ben kartaldan gidiyorum buradan trenle söğütlüçeşme(kadıköy) ardından metrobüs ile mecidiyeköy ve ordan metroyla stad en kolay ve hızlı ulaşım bu şekilde
  • Arkadaslar maç 12 gibi biter metro kaca kadar çalışıyor maç gunleri esneklik oluyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.