Bildirim
FİORİNA 1.3 Multijet Panorama Emotion
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Emotion modeli güzeldir tavsiye ederim. Combomix bomboş bir araçtır. Ayağımı yerden kessin yeter diyorsanız combomix alın. Biraz donanımlı olsun istiyorsanız emotion modelini alın. -
panaroma ise kaçırma derim otomobil olarak geçmesi büyük bir nimet :) -
arabanın adı fiorina değil fiorino :) -
:D hakkaten olsun bi harf için beni mi kırıyorsunuz . Bu arac hususi olarak geçmiyormuş sadece donanımı full olanı dedi sahibi bana ticari araç olarak geçiyormus fakat ben panoramaların hususi olduğunu sanıyordum -
üstad hususi olup olmadığını iyi araştırın. bende fiorino combimix var. inanın şu yıllık muayene ve vergi saçmalığı olmasa çok tatlı araba... -
aynen beğendik aracı fakat yıllık vergi çok benim için :S hususi olanı nasıl fark edilir ki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: anom009
aynen beğendik aracı fakat yıllık vergi çok benim için :S hususi olanı nasıl fark edilir ki ?
ruhsatta hususi otomobil yazar. -
hmm panaroma olması bir şey farkettirmiyor demek bi bakalım o zaman kısmetse araca -
benim bildiğim kadarıyla panoromalar otomobil olarak geçiyor. eğer otomobil olarak geçiyorsa kazası boyası yoksa servis kaydı tamsa alınabilir... -
PEKİ 27 milyar fiyatı iyimidir ? -
pazarlıkla bir miktar daha indirirseniz alınabilir...
hususi otomobilse bence değerlendirin...
özellikle yakıt ekonomisi iyidir. -
teşekkür ederim hayırlısı olsun bakalım -
bu arada bende combimix modeli var (boş olan)... 23500 e veriyorum aklınızda bulunsun :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X