Şimdi Ara

FİORİNA 1.3 Multijet Panorama Emotion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.3 Multijet Panorama Emotion 2012 model fiorina 30 binde arac var almak istiyorum sizce 27 milyar fiyat uygunmudur sizce alınır mı yoksa combo olan modelini mi alayım 1-2 milyar düşük fiyatına ????

• Emotion modeli güzeldir tavsiye ederim. Combomix bomboş bir araçtır. Ayağımı yerden kessin yeter diyorsanız combomix alın. Biraz donanımlı olsun istiyorsanız emotion modelini alın.
  • panaroma ise kaçırma derim otomobil olarak geçmesi büyük bir nimet :)
  • arabanın adı fiorina değil fiorino :)
  • :D hakkaten olsun bi harf için beni mi kırıyorsunuz . Bu arac hususi olarak geçmiyormuş sadece donanımı full olanı dedi sahibi bana ticari araç olarak geçiyormus fakat ben panoramaların hususi olduğunu sanıyordum
  • üstad hususi olup olmadığını iyi araştırın. bende fiorino combimix var. inanın şu yıllık muayene ve vergi saçmalığı olmasa çok tatlı araba...
  • aynen beğendik aracı fakat yıllık vergi çok benim için :S hususi olanı nasıl fark edilir ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.9 Multijet Doblo
    3 ay önce açıldı
    Clio 0.9 tce icon vs 1.5 dci joy
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anom009

aynen beğendik aracı fakat yıllık vergi çok benim için :S hususi olanı nasıl fark edilir ki ?

ruhsatta hususi otomobil yazar.
  • hmm panaroma olması bir şey farkettirmiyor demek bi bakalım o zaman kısmetse araca
  • benim bildiğim kadarıyla panoromalar otomobil olarak geçiyor. eğer otomobil olarak geçiyorsa kazası boyası yoksa servis kaydı tamsa alınabilir...
  • PEKİ 27 milyar fiyatı iyimidir ?
  • pazarlıkla bir miktar daha indirirseniz alınabilir...
    hususi otomobilse bence değerlendirin...
    özellikle yakıt ekonomisi iyidir.
  • teşekkür ederim hayırlısı olsun bakalım
  • bu arada bende combimix modeli var (boş olan)... 23500 e veriyorum aklınızda bulunsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.