Şimdi Ara

FİORİNA ARACIN SİLECEĞİ AŞIRI SES YAPAN VARMIA RANIZDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BERBAT BİR SİLECEK HAYATIMD ABÖLE REZALET GÖRMEDIM GÜRÜLTÜDEN SILECEK CALISDIRIP STRESE GİRMEMEK ICIN NERDE İSE KAZA YAPICAM SERVİSE GÖTÜRDÜM DEĞİŞTİRİN SUNU DEDİM ELLEDILER TAMAM DEDİLER İNANIN DAHA BETER OLDU AŞIRI SERTMIDIR NEDİR SONUCDA SIFIR ARAC BASKA ARKADASLARDADA AYNI ŞİKAYET VARMI MERAK EDIYORUM YAZARSANIZ SEVİNİRİM

• BU ARAÇ SAHIBI FORUMDA KIMSE YOKMU ?

YADA VARDA SİLECEK GÜRÜLTÜSÜ SORUNU YOKMU?

RAHATSIZLIK DUYAN YADA SORUN YASAYAN TEK BENMİYİM BU ARAÇDA
  • Eger ses silecek motorundan cıkıyorsa bu silecek motorunun bozulacagına işarettir.
  • Bayıldım cidden yorumunuza, silecek lastiği nedir ki topu tüfeği en babası 25 tl olan sarf bir malzeme çatlar da patlar da, bunu araca mal etmek yanlış değiştirin gitsin. Siz de zaten rot-balans işi yapıyorsunuz sanayide dünya kadar tanıdığınız vardır.

Belki para bile istemezler, netice de lastik. Söz konusu bile olmaya değmez..
  • Eğer camdan '' Gıcıırrr, Gıırrçççç '' diye bir ses geliyorsa sileceğin lastiği aşınmış olabilir iyice baktınız değil mi ? Yada diğer arkadaşın dediği gibi silecek motorunda sorun olabilir. Ama motorunda herhangi bir sorun olsa camdan dışarı taşmalar haraket düzensizliği vb... gibi haraketler oluşurdur. Büyük ihtimal lastiktendir . . .

quote:

Silecekler ile ilgili önemli bilgiler;

Aracın camındaki kir, kar, reçine, buz ve böcek kalıntıları gibi unsurlar silecek lastiğine zarar verir.

Araca takılan yeni sileceğin optimum silme performansı yaklaşık 6 aydır. Bu süreden sonra silme performansı düşmeye başlar.

Sileceklerin her 12 ayda bir değiştirilmesi gerekir. Ağır koşullarda kullanılan silecekler için bu süre kısalır.
  • arkadasım bendede 2009 model fiorino var camda az su olunca o sesi yapıyor :)
    suyu bol ver :)
    ama ilginçtir arka camda susuz yapsamda ses dahi gelmiyor
  • lastigi daha yumuşak bişey aş al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • büyük ihtimal silecek lastiğindendir. yazın sıcağında çoğu silecek lastiği sertleşiyor zaten.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSMMERSAN -- 7 Kasım 2009; 11:48:37 >
  • YA ARKADAŞLAR ARAÇ SIFIR ALDIGIMDAN BERİ YAPIYOR. COK KOMIK YORUMLAR VAR.BEN SADECE AYNI ARACDAN OLUPDA BU SESI YAPAN ARKADASLAR VARMI DIYE SORDUM. ASINMA YOK SERT BUNLAR
    KOC MALZEMEDEN CALMIŞ YINE. SANIRIM BU MODELINDE VAR BILEMIYORUM AMA SERVISE GITTIM EGDI BUKDU TAMAM DEDI KAZMA .SANKİ BİZİ ONU YAPAMIYORMUŞUZ GİBİ. DEĞİŞEN BİŞİ YOK. YAGMUR YAGARKEN BENI CILDIRTIYOR ŞİMDİ BUNDA ASINMA MASINMA YOK ARAC SIFIR BU LASTİĞİ DEĞİŞMELERİ LAZIMDA NEDEN BEN70-80 TL VERİP DEĞİŞEYİM.ÜRETİM HATASI BU SİLECEK LASTİKLERİ ÖLE UCUZ BİŞİDE DEĞİL BİLGİNİZ OLSUN.
    ARKA SILECEKLER GÜZEL DEDİĞİ GİBİ ARKADASIN AMA ÖNE KOYDUKLARI SILECEK LASTİKLERİ YER PASPASLARINA KONULAN PASPAS SİLECEĞİ SANKİ YERLERİ PASPASI YAPAN BIRINE YAPTIRMISDIR KESIN UCUZ OLSUN DIYE.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.