valla arkadaşım ben yeni doblo aldım ing banktan kredi çektim 33 milyar peşin full 1.3 premio aldım tavsiye ederim. herşey dahil sonuçta fiorinoda o fiyat civarında.
Fiorino larda satıcılar en üst modelle insanları yönlendiriyorlar. Pazarda gideni de zaten en üst emotion manuel veya otomatik versiyonlar. Alt donanımlara hiç bakmayın bence! orada bayiler çok karlı fiyat söylüyorlar. Fiyat şişiyor, az fark daha verin emotion alın diye telkin ediyorlar.
ben arabayı alırken satıcı bana " üst modeli de alsanız alt modeli de alsanız biz bunu fabrikada üretiyoruz" dedi. alt donanımda üretiliyor ve satılıyor.
arkadaslar benim anlamadıgım bişey var bu emotion ile dynamic arasındaki fark ne bende fiorino alıcam ama hangisini alıcam diye düsünüorum en donanımlısı diolar ama ne gibi donanım farkı var??
hocam internet sitesinde karşılaştırmalı bir bakın isterseniz. doblo classic safeline a da bir bakın gayet başarılı oda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme