Şimdi Ara

Fiorino Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fiorino almayı düşünüyorum ama bu aracı hiç kullanmadım acaba normal binek bir aracın sürüş keyfini verir mi? tavsiye edeceğiniz bir model var mı? birde bu aracın dezavantajları nelerdir? şimdiden teşekkürler

• Fiorino gibi içi ve bagajı fazla büyük olmayan kamyonet ruhsatlı bir hafif ticari almanı tavsiye etmem. Her sene muayene, 6 sene sonra mtv bir alt dilime düşecek. Trafik sigortası daha pahalı, bagajı çok küçük, sadece yükseklik var. Arka koltuklar 3 kişi için yeterli büyüklükte değil. Aracın kendi de öyle aslında sadece yüksekliği biraz fazla. Kamyonet ruhsatlı bir hafif ticari alacaksan yukarıda saydığım dezavantajlarına değmeli, bunun için sana yeni dobloyu öneririm. Yani içi geniş, bagajı büyük, arkalar tam bağımsız süspansiyonlu, her işini görür. Ama ben illa fiorino alacam diyorsan kesinlikle esp siz olanını alma, çünkü araç kısa ve yüksek olduğu için biraz hızlı giderken ani bir manevra yapmak zorunda kalırsan takla atma olasılığın yüksek. Tam olarak adresini hatırlamıyorum ama youtube üzerinde videosu var, aratıp bakarsan görebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.