Şimdi Ara

Kadjar ve Qashqai hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakin bir akrabamız bu iki arac arasinda kalmış. Kadjar 4x2 edc dci icon donanim qq black edition otm benzinli olan modeli. Araçların ikiside otomatik. Arada 6000 liradan fazla ama kadjarin dizel avantaji var. Internette biraz arastirsam da istediğim gibi bilgi edinemedim. Bu iki arac hakkinda bilgisi olan varsa objektif bir sekilde + sini ve - sini yazarsa cok mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle kadjar.Qashqaiden çok fazla problem yaşamış birisi olarak Qashqai denen arızayı kesinlikle tavsiye etmem araştırırsanız zaten kafanızda belirecektir.
    Kadjar daha iyi bir otomobil qashqaiden daha sonra çıktığı için qashqaideki sorunların olacağını düşünmüyorum daha yeni bir model ama kadjar daha güzel.Qashqai kesinlikle almayın
  • kadjar daha buyuk ve sanzimani daha iyi.
    kadjar bakim 20000kmde 1
    qq bakim 10000 kmde 1 galiba ve daha pahaliymis
    Dizel kadjar daha avantajli
    qq nin malzeme kalitesini pek begenmiyorlar,kadjar biraz daha iyi.

Son kararinizi bayilere gidip araclari inceleyin ve test surusu yapin oyle verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadjar daha iyi ve tasarimida guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadjarın bagajı 40lt daha büyük
  • Araba opsiyonlu şanzıman alacağına dizel otomatik Kadjar alınır, özellikle kırmızı renk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni motorlu araclarin birinin 20 binde bakima girip 500 tl civarlari odemesini gorunce ve siz 10 binde bir 800 tl verince uzulmeyecekseniz Qasqhai alabilirsiniz.Ama uzulurum derseniz Kadjar alin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    QASHQAİ vs KADJAR...?
    5 yıl önce açıldı
    Qashqai vs Tucson
    geçen yıl önce açıldı
    Tucson Vs qashqai
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • qashqai kullanıcısıyım.2012 balck edition.hiçbir sıkıntım yok.benzinlilerin bakımı 15 bin km.ben memnunum. dizel kadjar ıtest ettim, şanzımanı başarılı konforu iyi, yakıt değerleri güzel.donanım seviyesi falan güzel.Bayilerden test edin, inceleyin.karar sizin.
  • Neredeyse aynı araca 3 katı bakım ücreti vermeyi kabullenebilirseniz qq alabilirsiniz.

• Qq daki X tronic olarak adlandirilan cvt şanzimanin ne kadar fazla sorun cikardigini internetten arastirin görün.

En son cok yakinimin 1.6 benzinli atmosferik motorlu Qq sunun şanzimani dagildi garantisi biteli 3 ay olmustu. 20.000 fiyat cikardilar

• Merhabalar Qashqai de yaşadığınız sorunlardan bahsedebilir misiniz? Eşim için düşünüyorduk ancak henüz araştırmaya başlamadık.

• Ruhumun kullanıcısına yanıt
    Kız kardeşime aldık.Araçla ilgili neler yaşamadıkki.Genel olarak işçilik hataları.Yani şanzıman hata verdi,elektronik aksamlar hata verdi,iç mekan işçiliği yerlerde.Bizi Qashqai ağustos sıcağında 3 saat Tatile giderken yolda bıraktı diyelim sinir hastası olduk gerisini siz anlayın daha çok şey anlatırımda anlamışssınızdır beni :)
    Sadece sorun olarak değil sürüş olarakta çok kötü bir araba.Ne sessizlik var ne konfor var ne dizelin ekonomisi var yol tutuş yok değişik bir araba qq.Eski kasası daha sağlamdı.
    1.6 dci xtronic bursa trafik yoğun değil kadın kullanım+eco mod 7.5 altına düşmüyor yazın.Kışın 8.6 aşağı düşüremedik şanzıman yüzünden fazla yakıyor araba.
    Renaultun motoru var ekonomi motoru tamam torku beygiri yüksek ama şehir içi 8 litre nedir dizel bu ?
    Servise kaç kere dedik bir tek siz değilsiniz herkes bu şikayetle geliyor şanzıman yüzünden dediler.Şanzımana yazılım atılması lazım dediler.Atın dediğimizde yazılım 1 yıl sonra gelir gibi bir cevap almıştık :)
    Biz çok sorun yaşadık yani 6 ay bizde durdu 38 günü serviste geçti arabanın.Yeni kasa qashqai hakkında sorun yaşayanlar çok var qq forumlarında yazıyor zaten bakabilirsiniz.Daha çok şey anlatırım ama qashqaiden nefret ediyorum ne çektiğimi bi ben bilirim .
    Kadjar alın 1.5 dizel+edc 1.6 dci xtronicten kesinlikle daha iyi qq pişmanlıktır...

• 6bin tl dizel-benzinli farkı olarak çok makul, kesinlikle 6bin tl fazla verilmeli ve dizel olan tercih edilmeli
  • Teşekkürler yorumun beni çok olumsuz etkiledi.Zaten benim niyetim yoktu ve forumlarını okumama gerek kalmadan eliyorum.Listemiz şu şekildeydi;
    -Nissan Qashqai (Elendi)
    -Mitsubishi ASX (En Alınabilir)
    -Mazda CX-3 (Çirkin)
    -Mazda CX-5 (Pahalı)

Şu an kullandığı araç 2011 Model Otomatik Titanium Fiesta 37.000 km.de.
  • otomobil alemi kullanıcısına yanıt
    Abim de qq ile şanzıman sorunları yaşadı. 1.2 benzinli otv. İlk arızasında fiş çıkmış gibi bir şey demişler. Bir kaç gün sonra teslim ettiler. Daha sonra bir uzun yol dönüşü eve 500 m kala yolda kaldı. Serviste yaklaşık bir ay yattı. Şanzımanı değiştirdiler. Şimdilik bir sorun yok gibi. Ama ya garanti bitmiş olsaydı diye düşünmeden edemiyor insan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruhumun

Teşekkürler yorumun beni çok olumsuz etkiledi.Zaten benim niyetim yoktu ve forumlarını okumama gerek kalmadan eliyorum.Listemiz şu şekildeydi;
    -Nissan Qashqai (Elendi)
    -Mitsubishi ASX (En Alınabilir)
    -Mazda CX-3 (Çirkin)
    -Mazda CX-5 (Pahalı)

Şu an kullandığı araç 2011 Model Otomatik Titanium Fiesta 37.000 km.de.

Tiguan'ı da keşke tercihler arasına alsaydınız...

Yinede bakabilirsiniz belki beğenirseniz sorun çıkarmayadabilir teknoloji şans işi.Biz bu son çıkan Suvlardan deneyim olarak kardeşimin Qashqaisi idi.1 Ayı geçti babama yeni sportage aldık .
    Sportage çok güzel bir araba eğer yakıtı düşünüp lpgye karşı değilseniz onu alın geçin derim çok güzel araba.Başka seçeneklerde var asx,renegade,mokka vs.bunlarada bakın.
    Tercihiniz arasında varsa tabi.Bütün arabaları test edin en çok beğendiğinizi alın.Önemli olan sizin beğenmeniz hepsini inceleyin yinede.Qashqaiden ben yaşadım ama siz yaşayacaksınız diye bir şey yok yinede gidip bakın kadjarada bakın az para vermeyeceksiniz sonuçta
    Asx hakkinda sorulariniz olursa cevaplarim.

1.6 benzinli baya dolu asx i 75.000 e veriyor bayiler. Baya makul fiyati

• Yeni Tiguan ne zaman yollarda fiyat ne olur doğrusu hiç bakmadım ama bizim listede en iddialısı Tiguan olurdu.

-Şu an bu konuda bile iki tane arıza konusu var Qashqai ile ilgili ve bu bile vazgeçmeye yeterli.Açıkçası eşim tipinden dolayı beğeniyordu.Suv araçlarla ilgili pek bir şey bilmem ve hangisini tercih etmeliyim konusu da açacaktım ama burada arkadaşın konusunda laf lafı açtı biraz fikir sahibi oldum.Suv ile ilgili çok soru işareti var karşımda ama kendime bir araba bakacak olsam A3 Sedanı satar Superb alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruhumun -- 10 Ocak 2016; 15:12:39 >
  • Hocam bu başlığı daha fazla baltalamadan soracaklarımı pm ile iletsem olur mu?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.