|
3008 vs Tiguan
3008 vs Tiguan
(En Son Oy Tarihi: 25.12.2024)
-
-
Tasarım 3008, fiyat ve performans konusunda bilmediğim araçlar yorum yapamam ama 3008'in tasarımını çok beğeniyorum.
-
Haklısınız vwnin biraz düz tasarımı yanında bayağı öne çıkıyor 3008 tasarımı. -
Zevk sahibi olanlar elbette 3008 der
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tasarımı ben de beğeniyorum , gt line paketinde daha iyi görünüyor ön tasarım ayrıca.
-
iki aracın da test sürüşünü yapıp kendin karar vermen lazım hocam.
-
hemen hemen her konuda 3008 çok daha üstün
Tiguan'ın üstün olduğu tek yön arka süspansiyonun bağımsız olması ve bagajının daha büyük olması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 18 Ocak 2021; 16:32:32 > -
İç bölümde de güzel saklama alanları var, o konuda iyi Volkswagen -
Bende bu iki araç arasındayım. Özellikle yalıtım ve süspansiyon konforu olarak ikisini de kullanıp tecrübelerini paylaşan olursa bana da yardımcı olur.
-
Aynı para olsa 3008 in talebi baya düşer. Şuan 120 bin 24 ay sıfır faiz düşünülürse belki iki araç arasında 50 bin fark var.
Aynı para olsa tiguan, şu halde 3008.
Dizel mi bakıyorsunuz? İki aracın da dizellerinin 6-7-8 ileri otomatik şanzımanla 0-100'ü 12 saniye civarlarında. Performans namına bir şey yok yani. Tiguan'ın 150'lik TSI'ının 0-100'ü 9.5 saniye. Fena değil fakat tipi çok kötü. 3008'in 180 HP'lik modeli fena gidiyor fakat piyasada bulmak mesele onu da. İkisine de bakınıp duracağıma şunun mavi rengini alır geçerdim. 0-100 8.9 saniye.
-
Açıkçası ben 2 araca da binmenizi tavsiye ederim. 3008'e binmiştim ve ön aksamı o kadar doluydu ki kendimi hiç rahat hissetmedim. Yolcu koltugunda oturmama rağmen aşırı boğuldum. Tiguan, 3008'e göre daha sade bir iç mekan sunuyor ve bu bana daha çok hitap ediyor.
77km testine baktım tiguanın
Tamam günlük sürüşte ihtiyaç olur olmaz ayrı konuda yani kullandığım arabanın öyle olmasını istemezdim -
Ben tiguan tercih ettim, ancak 3008 de güzel araba, tamamen ihtiyaç ve zevklere göre değişen bir durum. 5008 uygun fiyatlı olsa tercih ederdim mesela ama 3008 küçük kalıyor benim için.
Tasarım olarak r line tiguan çok kaslı ve tok duruyor.Onun dışında iç mekan olarak 3008 ezer, fiyat performs konusunda bir şey diyemem.
B suv hocam 500x boyutlar açısından kıyaslanmaz
Ha gençsindir, still sahibi dersin eyvalla
Bizden geçti artık.
3008 daha iyi demişsiniz ama bu kadar çok donanıma sahip olması elektronik sorunları da beraberinde getir...... şaka şaka her türlü 3008
-
git bin ban kardeşim .
ikiside aynı özellik aynı fiyat olsa 3008 yüzüne bakmazlar ama işte herşey duygusal
-
eğer forum'a sorarsan herkes 3008 diyecektir fakat Tiguan net daha kaliteli sürüşü olan bir suv daha rafine hissettiriyor 3008 in
teknik anlamda tek artısı daha sorunsuz olan şanzımanı birde tasarımı daha güzel fakat üstte demişler r line tiguan gerçekten güzel duruyor yeni nesil Tiguan gerçekten eskisine göre teknik anlamda geriye gitmiş bir araç eskisindeki suspansiyon konforunu ben hicbir vw de görmedim
Bana kalirsa ikiside fiyatlarini hak etmeyen araclar ama 3008 in torsiyon olmasi küçük arka fren diski ve porya bilyesinin yaninda frenlerinde çabuk şişmesi en büyük
dezzavantaji
Tiguan ise sıkıcı tasarimi çalışma sekli sebebi ile arizaya gebe bir şanzımana sahip ayrica daha pahali fakat dsg kronik sorunlu olsada psa da bu konuda masum bir firma değil yürütme maliyetleri yakin olacaktir
Herkes 3008 der ama tiguan alır tiguan güzel bir araç 3008 de güzel bir araç hele ki sürüşü daha rahat içi daha teknolojik ama tiguan konforda daha iyidir ve maalesef 2.Elde volkswagenden ötürü bence 1 tık daha önde 3008 e göre. 3008 ilk çıktığı zaman fiyat avantajıyla çokça sattı ama şu an fiyatta tiguan sanırım daha ucuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Forumda çok ovuldugunden bayiye gittik baktık
Önce Tiguan baktık Sonra 3008 Tiguan aldı arkadaş. Hatta pejoya baktıktan sonra pazarlık vs bile edilmedi Tiguan çok daha hacimli duruyor bana öyle geldi |
Motor -> 3008, Şanzıman -> 3008, Tasarım -> 3008, Donanım -> 3008, Fiyat -> 3008, Sürüş -> 3008 Konfor -> Tiguan, Kalite -> Tiguan, Kullanışlılık -> Tiguan İç hacim, bagaj, tüketim vs birbirine yakın zaten. Totalde açık ara farkla 3008 > tiguan. Tiguan diyen net fanatiktir. |
hemen hemen her konuda 3008 çok daha üstün Tiguan'ın üstün olduğu tek yön arka süspansiyonun bağımsız olması ve bagajının daha büyük olması |
Zevk sahibi olanlar elbette 3008 der |
eğer forum'a sorarsan herkes 3008 diyecektir fakat Tiguan net daha kaliteli sürüşü olan bir suv daha rafine hissettiriyor 3008 in
teknik anlamda tek artısı daha sorunsuz olan şanzımanı birde tasarımı daha güzel fakat üstte demişler r line tiguan gerçekten güzel duruyor yeni nesil Tiguan gerçekten eskisine göre teknik anlamda geriye gitmiş bir araç eskisindeki suspansiyon konforunu ben hicbir vw de görmedim Bana kalirsa ikiside fiyatlarini hak etmeyen araclar ama 3008 in torsiyon olmasi küçük arka fren diski ve porya bilyesinin yaninda frenlerinde çabuk şişmesi en büyük dezzavantaji Tiguan ise sıkıcı tasarimi çalışma sekli sebebi ile arizaya gebe bir şanzımana sahip ayrica daha pahali fakat dsg kronik sorunlu olsada psa da bu konuda masum bir firma değil yürütme maliyetleri yakin olacaktir |
Aga pejonun süsüne bakmayın iyi güzel araçlar yaptılar ama bir volkswagen değiller o kaliteyi sunmuyorlar fiyat farkı iyiyse 3008 alırım az ise tiguan Ama şuan önerim olacaksa tucsonu bekle mart gibi gelir 3-4 yıl daha piyasayı domine eder |
Kendi terazinde bile tiguan ağır basıyor. "Konfor, kalite, kullanışlılık" demişsin. Bu üçü bile tiguanı mantıklı bir seçenek yapıyor. Terazinin diğer tarafına koyduğun sürüş arkadaki yarı bağımsız süspansiyonla nasıl 3008 tarafında ağır basıyorum anlamadım ama neyse. Motor? 150 bg tsi motor çok iyi 1.2 motorla mı 3008 ağır basıyor? Fiyat olarak bir zahmet 3008 ağır bassın. Kalite hiçbir zaman ucuz olmadı. |
Ic hacim derken? Bende ateca var tiguandan 1.2 cm kucuktur ici pejoya binince daral geldi bukadar dar basik olmasini beklemiyordum..arka yolcumun yorumu da ayni oldu
|
düğmelerine basacak elektronik oyuncak arıyorsanız 3008 , araç hissiyatı olan bişey arıyorsanız tiguan. |
Benzer içerikler
- oto branda tavsiye
- başkasının ehliyetini kullanmak cezası 2024
- citroen c4x neden tutulmuyor
- ilk otomatik vites araba
- opel corsa 1.4 swing yorumları
- byd 2025
- passat 2022 fiyat listesi
- byd u8
- dacia jogger yorumları
- trugo şarj istasyonu haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X