Şimdi Ara

Kadjar ve Qashqai hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi testimde kadjar'ı açıkça çok daha iyi bulmuştum.

qq birde sorunlu çıktı ki gerek yok. kadjar alın gitsin.
  • Ruhumun kullanıcısına yanıt
    Güncel tiguanı ben pek sevmiyorum keyifli bir araç değil bana göre sevenlerde vardır kaliteli araba.Yeni Tiguanı çok beğendim ben güncel kasaya göre hoşuma gitti.
    Mayıs ve sonrası için gelicek dediler mayıstan önce gelmez yani.1.6 tdı+dsg gelebilir fiyatı biraz uçuk olur ama Tiguanı beklerseniz bence kötü yapmış olmazsınız çünkü gerçekten kaliteli bir arabaya benziyor ve yakışıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobil alemi

Güncel tiguanı ben pek sevmiyorum keyifli bir araç değil bana göre sevenlerde vardır kaliteli araba.Yeni Tiguanı çok beğendim ben güncel kasaya göre hoşuma gitti.
    Mayıs ve sonrası için gelicek dediler mayıstan önce gelmez yani.1.6 tdı+dsg gelebilir fiyatı biraz uçuk olur ama Tiguanı beklerseniz bence kötü yapmış olmazsınız çünkü gerçekten kaliteli bir arabaya benziyor ve yakışıklı

yeni tiguan'ın r-desing halini kamera açılarını görüp yanılanlardansınız anlaşılan.

öne yeni passat'ın yüzünü koymuşlar gerisi aynı tipsiz tiguan.
  • Canlı görmediğim için acaba tipsiz mi diye düşündüğüm araçtır Tiguan.Kalitesine lafım yok ama biraz yakışıklı olsun istiyor insan.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Zaten passatın esintileri olucaktır her marka yapıyor o aynı yüzü.R-desing hali ile normal hali tabi değişik olucaktır jant farkı vs. ama yinede yakışıklı araba.Yavru touareg olmuş ben beğendim
  • Ruhumun kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa gelecek Tiguanınmı tipini beğenmediniz ? Yoksa şu andaki satılanınmı ? Şu andaki satılanı bende beğenmiyorum sadece tipini değil diğer yönlerinide sevmiyorum.
    Yakışıklı olmasını isteyebilirsiniz tabikide benimde araç alırken ilk tercihim her zaman tasarımdır.Park ettiğinizde arkayı dönüp bakmanız lazım o sırada küçük bir sırıtma :) Trafikte size bakmaları vs. tasarım arabanın çok önemli bir parçasıdır tipini beğenmediğiniz arabayı almayın zaten
  • Güncel kasa Tiguan ı çirkin buluyorum.Yeni kasa Tiguan de korkutuyor acaba göründüğü gibi değil mi diye.Arkadaşın dediği gibi açılar yanıltmaz umarım.
  • Arkadaşımın sıfır Kadjarına bindim, dizel otomatik cam tavan deri vs sanırım en fulu idi, aracın iç kalitesi resmen iğrendirdi beni, yazık bu araçlara 110bin lira veriliyor, sıfır araç kokusu denilen güzel bir koku olur, bu araçta da vardı ama ucuz plastik leğen kokusu şeklinde. Kocaman ekran koymuşlar ekranın oturduğu kısım gri ucuz plastik, valla neresini anlatsam bilemiyorum.
    Aman diyorum, paranızı çöpe atmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobil alemi

Zaten passatın esintileri olucaktır her marka yapıyor o aynı yüzü.R-desing hali ile normal hali tabi değişik olucaktır jant farkı vs. ama yinede yakışıklı araba.Yavru touareg olmuş ben beğendim

hocam videoları falan çıktı.

ha eskisinden iyi ama genede bence tipsiz ve ruhsuz.
  • İkisi arasında kadjar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadjar derim
  • Qq bu yil 17 bin satmis iyi rakam model algisi ve 2. Eli iyi .kadjarin ne olacagi belli degil. kaleos vakasi olabilir bilemiyoruz , latitude u bile mezara gomdu adamlar .bunlar onemliyse qq .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    R-line videolarını izledim normal versiyonlarına bakmadım bakarım şimdi.Volkswagenin zaten bazı araçları ruhsuz .Güncel Kasa Tiguan mesela çok ruhsuz ve keyifsiz bir araba bana öyle geliyor yani.
    Yinede gelip görmek lazım canlı görmek başka oluyor fotoğrafa göre
  • Valla millet baya yermiş de babam kiraladı qashqai ve gayet memnun, şanzıman konforlu motor kuvvetli iç mekan filan süper olmasa da iyi. Dizel otomatik sky pack. Ve 6,5 litre civarı yakıyor 7,5 tan aşağı düşüremeyenler kullanımla alakalı sanırım. Ki araba daha 3k kilometrede ve istanbul şehir içi kullanılıyor. Her neyse, şanzıman sorunlu ise ben almazdım, neymiş o öyle 20 bin lira? Kiralikta sıkıntı olmuyor istediğin gibi bin kafa rahat, ancak satın alırken ben dsg kesinlikle tercih etmem, eğer nissan böyleyse o da tercih edilmez. Ancak yine baktığınız zaman yollar qashqaiden geçilmiyor. Herhalde garanti bitince sat gitsin yapıyor herkes.

• Up

• 2015 Sonunda Kadjar 1.5 disel otomatik icon aldım. Alma aşamasında QQ başta olmak üzere pek çok modele baktım. Herkesin bildiği gibi QQ ile Kadjar %60 benzer. Benim kanaatim şu: Dış görünüm olarak QQ bir tık daha yakışıklı, iç aksamın kalitesi (görüntüde, aslında kadjarda kaliteli ama azıcık öyle görünmüyor) bir tık önde gözüküyor. Ancak aynı paraya teknoloji anlamında kadjar 3 tık önde. HEm 7 inch lik ekranı ve marifetleri anlamında hem şanzıman anlamında oldukça tatmin edici. Yine herkesin ifade ettiği bencede kusur anlamında söylenecek şu, iç düğmelerde ve otomatik vitesin yanlarında aydınlatma olmaması. iç ışığı açmadan göremiyorsunuz. birde bardaklık yerleri çok sığ. aynı fiyat segmentlerine göre bence kadjar tercih edilebilir bir araç
  • Sportage çok mu yakiyor ?

Şehir içi ortalamaniz nedir ?

Benimde beğendiğim bir araç...

Hocam şimdi baktımda Almanya vw sitesinde R-line versiyonundan sonra o araba nasıl tipsiz geldi bana anlatamam.Highline ile farlar biraz kurtarmış ama comfortlineye baktım hiç beğenmedim.http://app.volkswagen.de/ihdcc/de/configurator.html#31105 xenonsuz galiba bu oluyor çok tipsiz geldi passattakinin aynısı olmuş
    R-line göre çok fark var aralarında hiç hoşuma gitmedi gerçekten.Daha şimdi baktımda baya bi hayal kırıklığına uğradım diyebilirim haklıymışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobil alemi -- 26 Ocak 2016; 16:58:46 >
  • Daft Punk D kullanıcısına yanıt
    Sportage aracımız daha yeni 400 kmde.Otomatik benzinli yüksek bir araç dizel gibi 6-7 ıt yakması beklenemez tabikide.Manuel olanları 8 veya 9 litre yakıyor.
    Otomatik olanları 10 ile 13.5 arasında.Şuanda bizim araç 12.8 litre yakıyor tabi kış havalar soğuk birde daha rodajda araç o yüzden fazla.Yani tüketim olarak 57 kuruş civarlarına denk geliyor fazla tabikide.Araba km yaptıkça havalarda ısınsın 10-11 arasına düşer genel kullanıcı yakıtıda 10-11 arası zaten.
    Zaten teknik verileri ortada çok az yakmaz benzin fiyatlarıda ortada kendimizi kandırmamak lazım yani az yakmaz bu tip benzinli otomatik suvlar yakıt fiyatları nedeniyle malesef.Dizel gibi 200 lira doldur uzun yol 1000 km yapsın doğal olarak çok mümkün değil
    Beğenmeniz güzel zaten beğenilmeyecek gibi değil.Ama çok km yapanlar için sıkıntılı olur benzinli araba.Lpg ile sorun çözülüyor ama böyle bir aracada lpg çok yakışmıyor :)

• Ben manuel düsunuyorum 8-9 litre benim icin kabul edilebilir rakam.Benim dizel B segment aracim bile 6 litre tuketiyor.LPG düşünmüyorum.Bilgi için tesekkurler...

Kazasiz belasiz kullanmaniz dileğiyle...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.