Herşeyi anladımda sabrinin pozisyonuna nasıl penaltı yok diyor yaa adam resmen çift daldı
quote:
Orijinalden alıntı: zurna
çok basit birşey diyeyim. drogba kaç tane faul yaptı. hiç sarı almadan tamamladı oyunu. F.Aydınus'un 1. ligde düdük çalması skandaldır.
senin nefes alman skandal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: darkwink
Herşeyi anladımda sabrinin pozisyonuna nasıl penaltı yok diyor yaa adam resmen çift daldı
Ben vermezdim dedi. Verenede hatalısın demem gibi bir şey söyledi. Topada müdahale var çünkü. Fakat oyuncuyada var.
Aydınusa tepkimiz penaltı verdi vermedi değil. Mesela selçuk,sneijder kendini bırakıyor müdahale yok, çalıyor. 3/4 faul yapan oyuncuları uyarmadı bile. Anlaşılan aydınus bir beşiktaşlılık kompleksi içinde adaletsizlik yapmayacağım derken. Oyun içinde takdir haklarını hep rakip lehine kullanıyor. Açıkcası ben bu hakemi beşiktaş maçlarında artık görmek istemiyorum, bir değil iki değil...
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
quote:
Ben vermezdim dedi. Verenede hatalısın demem gibi bir şey söyledi. Topada müdahale var çünkü. Fakat oyuncuyada var.
Sabri'nin pozisyonu penaltının tarifi zaten. adamın topla alakası yok. F. Aydınus'un totosu yemedi sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: yec44
quote:
çok basit birşey diyeyim. drogba kaç tane faul yaptı. hiç sarı almadan tamamladı oyunu. F.Aydınus'un 1. ligde düdük çalması skandaldır.
senin nefes alman skandal.
iARDAsİ
kullanıcısına yanıt
Böyle bir dalgamı varya ben vermem verenede hatalı demem ne saçma bir yorumdur.Ona penaltı vermiyorsa bu adam neye penaltı çalıyormuş hakemken çok merak ettim
Am@deus
kullanıcısına yanıt
Aynen katılıyorum.Konun başındada söyledim zaten selçuğa umuta ve sniejdere yapılan faullerın uzaktan yakından alakası yok. Gözüme takılan bir şey bu adam hep geride olan takımlara taktir hakkını kulanıyor.aynen gs 2-1 öne geçince verdiği fauller gibi fernandese,sivokun kafayı vurup yere atması gibi kendini o top drogbada kaldı sağ tarafa atıyordu.ve drogbanın bikaç hava topunda bişey yokken faul çalması gibi.1-0 ken gsye çok yaptı bunu
2 penaltı vermemiş bjk liler hala hakem takdir hakkını bizden yana kullanmadı diyor
quote:
Drogba sarılık tek bir faul yapmadı.
Tüm faullar hava topu mücadelesi idi.
Bir oyuncu 6 kere faul yapar maçta ama sarı haketmeyebilir. Fakat oyunu oynatmamak üzerine veya tatlı sert fauller yapar ise tabi ki uyarılardan sonra görür.
Drogba nın bir çok pozisyonda faul gibi görünen hareketine baktığımızda tekrarlarda bazı futbolcular Drogba'ya çarpıp düşüyor. Adam kuvvetli.
quote:
Orijinalden alıntı: zarkabul
quote:
Orijinalden alıntı: Ratumix
Marcus acikladi sabrinin pozisyonuna penalti vermezdim...
Kırmızı kart olayında ne dedi Markus. Kaçırdım ben onu merak ettim.
kırmızı doğru dedi.
adam krizi yönetemedi. her yere yatan gs li için faul çaldı.
darkwink
kullanıcısına yanıt
Escude'nin eline çarpan pozisyon ile Burak'ın ki bir değil. Mesafe ve pozisyon dikkate alınır bu tip durumlarda. Escudenin pozsiyonu devamında elini arkaya atıyor diye hatırlıyorum zaten. Burak'ta öyle birşey yok direk topu önüne indiriyor. MEsela Almeida nında Burak'tan kat kat daha bariz olan elle topu kontrol pozsiyonu vardı.
Escude'nin ki gibi pozisyonlara penaltı verilmez. Yakındır ve istem dışı gelir. Kollar korkuluk gibi yanlara açıktır mesela ona çalabilir hakem.
Sabriye yapılan yoruma dayalıdır, topa müdahale olduğu için penaltı vermedim diyebilir. Fırat Aydınus oyun kontrolü bende havalarında oyunu katlettiği için bu pozsiyonda penaltı çalmaması gayet normal bir durumdur.
Mesela Ramon'un da bir pozsiyonu var, eğer orda kendini yere bıraksa hemen direk ayağına basıldığı için penaltı verilebilirdi yanlış hatırlamıyorsam. Tabii kendini yere atarken bir geciktiği için bir halt çıkmadı.
Genelde eleştirilen nokta Selçuk ve Sneijder2in çok kolay yere düşmeleri. İkili mücadelenin i'si yokken yere düşmesi vs GS'nin faul alması. Yan toplarda GS için avantaj mı değil mi? Bana göre avantaj. Taraftarında kızması normal bu yüzden.
Birde Melo sürekli vır vır konuşuyordu hakemle. 1-2 oyuncu daha konuşuyordu sürekli birşeyler söyleme çabaları. Beşiktaşlılar ile bu muhabbete girmemeyi tercih etti hakem. Birde GS'li bir futbolcunun bir sert pozsiyonu vardı ona da sadece faul verdi sanırım.
2-1 hakem yüzünden oldu bence diyemeyiz ama bana görede maçı katletti.
Cüneyt, Fırat bunlar hep eyyam hakemleri. Ne zaman çok kritik bir maç olur (Bank Asya dahil) veya müdahale edilmek istenen bu iki hakem verilir o maçlara. Açın bakın Adanaspor'u nasıl harcadığına Fırat Aydınus'un, sadece süper lig için değil. Geçen sezon Caner'e oynadığı saçma oyundan sonra asması gerekiyordu düdüğünü, o zaman gereksiz yere sahip çıkarsan böyle her hatasından sonra karışır ortalık işte. Yarın öbür gün bir Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Fırat Aydınus'un hatasıyla şampiyonu değiştirdiğini düşünsenize ? Neler olur ? O statta ve stattan sonra neler yaşanır ? Düşünün.
Yav hocam escudenin pozisyonu;soldan gelen orta mesafaye bakarsan burağınki daha yakın sizden biri uzaklaştırmak için topa vuruyor burağa çarpıp önünde kalıyor escudekinden daha yakın pozisyon.Escude elini falan çekmiyor pozisyonu tekrar izle escudenin eline çarpıp top yön değiştirip kaleciye gidiyor.Zaten hakem el pozisyonu çaldı ama drogbaya değdi sanıp bjk lehine verdi.
Ben zaten onun derdinde değilim bana görede çarpma penaltı değil tıpkı bukarta olduğu gibi buağınkide çarpma hiç elini bile ne açıyor ne kıpırdatıyor.sadece elinede çarpmıyor hem boşluğuyla bir çarpıyor.kamerada sadece arkadan çekim var tam gözükmüyor bile pozisyon
darkwink
kullanıcısına yanıt
Şimdi Lig TV nin sitesinden özete tekrar baktım belki yanlış yorum yapmışımdır diye ama dediklerimin arkasındayım. İkiside kafa topuna çıkıyor. Es geçince top escudenin eline geliyor ve eli geriye doğru hareket halinde zaten fiziksel hareketi sonucu.
Mesela eli havada kalsaydı el var derdim ama eli zaten aşağıya doğru iniyor ve top tepeden geliyor. Düşüncemin arkasındayım bana göre el yok o pozisyonda çarpma. Burak için dediğim gibi ayakta duruyor oyuncu, kimisi mesela el vücuda bitişik el sayılmaz diyor, şahsen bende ilk bunu düşünmüştüm. İşin kuralı doğrusu ne bilmiyorum o yüzden fikrim pek önemli değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Ayki
Şimdi Lig TV nin sitesinden özete tekrar baktım belki yanlış yorum yapmışımdır diye ama dediklerimin arkasındayım. İkiside kafa topuna çıkıyor. Es geçince top escudenin eline geliyor ve eli geriye doğru hareket halinde zaten fiziksel hareketi sonucu.
Mesela eli havada kalsaydı el var derdim ama eli zaten aşağıya doğru iniyor ve top tepeden geliyor. Düşüncemin arkasındayım bana göre el yok o pozisyonda çarpma. Burak için dediğim gibi ayakta duruyor oyuncu, kimisi mesela el vücuda bitişik el sayılmaz diyor, şahsen bende ilk bunu düşünmüştüm. İşin kuralı doğrusu ne bilmiyorum o yüzden fikrim pek önemli değil.
Eyvallah İyi geceler
quote:
Öyle işkembeden sallamakla olmaz.yok hakem katletti bizi diye(hoş sizden daha çok fb liler diyor ya neyse)
Herkes hatasını söylesinde bilelim.Millet burağa elle aldı diyor 2. golde.ee daha ilk yarıda maç 0-0 ken drogbayla escude yada sivoktan biri kafaya çıktı top bjklinin eline çarpıp önüne düştü hakem drogbaya çarptı diye karar verdi.
2. yarı maç 2-1 ken sabriye yapılan çift dalma neydi yanımdaki en fanatik bjkli bile penaltıymış lan dedi hakem korner verdi.
bjk adınada sneijderin pozisyonu ve selçuğun ve umutun birer pozisyonunda top kaptırdıklarında faulle alakası yoktu.2.golde ise o pozisyona el demek vicdana kalmış yav elle kalçaya karışık çarpıyor.ona el derseniz bizde drogbanın pozisyonuna el deriz bana göre ikisininde alakası yok tabi
Bana göre gs lehine daha mühim hatalar yaptı fırat.Herşeyi anlarım yok melo tahrik falan diye ama fırata sallamayın yavv.Ve gs çok iyi top oynadı bana göre sanki kendi evinde oynuyormuş gibi
Sabri'nin pozisyonuna penaltı diyorsan kusura bakma futbol falan konuşma.
quote:
Orijinalden alıntı: Menanty
quote:
Öyle işkembeden sallamakla olmaz.yok hakem katletti bizi diye(hoş sizden daha çok fb liler diyor ya neyse)
Herkes hatasını söylesinde bilelim.Millet burağa elle aldı diyor 2. golde.ee daha ilk yarıda maç 0-0 ken drogbayla escude yada sivoktan biri kafaya çıktı top bjklinin eline çarpıp önüne düştü hakem drogbaya çarptı diye karar verdi.
2. yarı maç 2-1 ken sabriye yapılan çift dalma neydi yanımdaki en fanatik bjkli bile penaltıymış lan dedi hakem korner verdi.
bjk adınada sneijderin pozisyonu ve selçuğun ve umutun birer pozisyonunda top kaptırdıklarında faulle alakası yoktu.2.golde ise o pozisyona el demek vicdana kalmış yav elle kalçaya karışık çarpıyor.ona el derseniz bizde drogbanın pozisyonuna el deriz bana göre ikisininde alakası yok tabi
Bana göre gs lehine daha mühim hatalar yaptı fırat.Herşeyi anlarım yok melo tahrik falan diye ama fırata sallamayın yavv.Ve gs çok iyi top oynadı bana göre sanki kendi evinde oynuyormuş gibi
Kesinlikle hiç öyle şey dermiyimmm estağfurullah
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Menanty
quote:
Kesinlikle hiç öyle şey dermiyimmm estağfurullah
Top niye ötede duruyor? Bugün 20 kere gördüm o pozisyonu müdahele topa + ceza sahası içinde böyle penaltı verilmez top öteye giderken.