Şimdi Ara

FIRATA SAYDIRANLAR Bİ GELSİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: darkwink

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

quote:

Öyle işkembeden sallamakla olmaz.yok hakem katletti bizi diye(hoş sizden daha çok fb liler diyor ya neyse)

Herkes hatasını söylesinde bilelim.Millet burağa elle aldı diyor 2. golde.ee daha ilk yarıda maç 0-0 ken drogbayla escude yada sivoktan biri kafaya çıktı top bjklinin eline çarpıp önüne düştü hakem drogbaya çarptı diye karar verdi.

2. yarı maç 2-1 ken sabriye yapılan çift dalma neydi yanımdaki en fanatik bjkli bile penaltıymış lan dedi hakem korner verdi.

bjk adınada sneijderin pozisyonu ve selçuğun ve umutun birer pozisyonunda top kaptırdıklarında faulle alakası yoktu.2.golde ise o pozisyona el demek vicdana kalmış yav elle kalçaya karışık çarpıyor.ona el derseniz bizde drogbanın pozisyonuna el deriz bana göre ikisininde alakası yok tabi

Bana göre gs lehine daha mühim hatalar yaptı fırat.Herşeyi anlarım yok melo tahrik falan diye ama fırata sallamayın yavv.Ve gs çok iyi top oynadı bana göre sanki kendi evinde oynuyormuş gibi

Sabri'nin pozisyonuna penaltı diyorsan kusura bakma futbol falan konuşma.

Kesinlikle hiç öyle şey dermiyimmm estağfurullah

FIRATA SAYDIRANLAR Bİ GELSİN

u fotoğrafı koyarak bi kez daha futboldan anlamadığını belirttin. Adam topa müdahale ediyor açık ve net. Çoğu hakem yorumcusuda penaltı olmadığını söyledi müdahale topa. Sabri biraz hızlı olup topu sağa çekse direk penaltı.

Kaldı ki hakemin maçın sonucuna etki ettiğini düşünmüyorum ama inanamadığım şey bir oyuncuya tahmin ederek kırmızı kart verebilen bir hakemin nasıl olurda derbi maçı hatta nasıl olurda maç yönetebildiğini anlayamıyorum.

• Çünkü sabri şutu çekmiş durumda ayrıca kramponları sarı.Doğru söyluyorsun böyle çift dalmalara penaltı verilmez.Penaltı olması için sabriyi saha kenarına taşırlarken bacağıda alıp kenara götürmeleri gerekiyordu adamın bacağı yerinde demekki bir şey yok

Haa bide futbolda tayming hatası diye birşeyde yok zaten adamın top ayağından çıktımı istersen arkadan çift dalıp ayaklarını eline verebiliyon sonuçta top ondan çıkmış
  • quote:

Çünkü sabri şutu çekmiş durumda ayrıca kramponları sarı.Doğru söyluyorsun böyle çift dalmalara penaltı verilmez.Penaltı olması için sabriyi saha kenarına taşırlarken bacağıda alıp kenara götürmeleri gerekiyordu adamın bacağı yerinde demekki bir şey yok

Haa bide futbolda tayming hatası diye birşeyde yok zaten adamın top ayağından çıktımı istersen arkadan çift dalıp ayaklarını eline verebiliyon sonuçta top ondan çıkmış

İzlemeden yorum atma orta bi fotoğraf var lig tv özetçisi gibi gelmiş yorum atıyon burda orada ramon daha önce vurdu topa.Dokunmasa %100 penaltı.
  • Bazıları maç yerine başka bişeler izlemiş belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patronizm

Bazıları maç yerine başka bişeler izlemiş belli.

Heee evet bitek sen izlemişssin maçı hemde tarafsızz belli
  • quote:

quote:

Sana laf atmadım mesajımı okuduysan.

Gs içinde bjk içinde haksızlıklar yapıldı.

Bunları söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

quote:

Çünkü sabri şutu çekmiş durumda ayrıca kramponları sarı.Doğru söyluyorsun böyle çift dalmalara penaltı verilmez.Penaltı olması için sabriyi saha kenarına taşırlarken bacağıda alıp kenara götürmeleri gerekiyordu adamın bacağı yerinde demekki bir şey yok

İzlemeden yorum atma orta bi fotoğraf var lig tv özetçisi gibi gelmiş yorum atıyon burda orada ramon daha önce vurdu topa.Dokunmasa %100 penaltı.

Evet evet topa vuruyor.zaten adama çift dalıp topa dokunursan o faul olmaz kontrolsuz giriş olmaz topa dokunuyon sonuçta ayak mayak gitmiş önemli değil.şu pozisyon bjk nin olcaktı burayı ayağa kaldırırdınız

• quote:

Orijinalden alıntı: zurna

çok basit birşey diyeyim.
    drogba kaç tane faul yaptı. hiç sarı almadan tamamladı oyunu.
    F.Aydınus'un 1. ligde düdük çalması skandaldır.

Aynen dediğin gibi drogba ya kıyak geçildi resmen.
    Ayrıca f.aydınus neden özellikle bu maça verildi diye sorarlar adama ki bu adamın hakemlikle uzaktan yakından alakası yok bana ve birçok kişiye göre tr nin en kötü hakemlerindendir...
  • quote:

quote:

quote:

Sana laf atmadım mesajımı okuduysan.

Gs içinde bjk içinde haksızlıklar yapıldı.

Bunları söylüyorum.

Kusura bakma yanlış anladım
  • Eğer sabrinin pozisyonu penaltı değilse size göre ve nedeni adama çift daldığı halde topa müdahale ettiyse o zaman melonun kırmızı kartı nedir. O pozisyonda da melo kontrolsüz girmiş fakat direk topa müdahale etmiştir.Çok bilmiş gibi konuşuyorsunuz o zaman cevap verin sabrinin pozisyonu penaltı değilse melo neden kırmızı gördü oda direk topa müdahale etti. Burda çifte standart var ben sabrinin pozisyonuna penaltı demiyorum fakat aynı hakem buna penaltı çalmıyorsa meloya da kırmızı göstermemeli.
  • topa vurduktan sonra dalın ayaklarını kitleyin topa değdiniz mi kurtuluyorsunuz ondan sonra ne olduğu sorun değilmiş demekki

hep bunlar işte toplumun yetersiz matematiğinden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.