Şimdi Ara

Fırçasız Temassız Araç Yıkama Laserwash Ankara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
19.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün gidip bir deneyeyim dedim. Fiyat 20 tl olmuş, cila isterseniz 30 tl ödemek gerekiyor. Aracım en az 3 aydır yıkanmamıştı, plakalar çamurla kaplanmış neredeyse okunmayacak haldeydi. Buna rağmen aracı kusursuz yıkadı diyebilirim. %100 kurutamıyor cihaz doğal olarak, görevli arkadaş ıslak noktaları bezle hallediyor. Benim gibi araba yıkatmaya vakit bulamayanlar için güzel bir seçenek.
  • Lazeri nerede bunun acaba
  • dionysos_07 kullanıcısına yanıt
    izmirde nerde yıkatıyorsunuz?
  • Bizim iş yerinin karşısında bu bahsedilen oto yıkama. Açıkçası şimdiye kadar hiç kullanmadım, foruma fotoğraf atmayı sevmiyorum. O yüzden yakın zamanda yıkatınca yorumları burada belirtirim merak eden arkadaşlar için...
  • Kimi yerlerde tazikli su, jant temizleyici, sampuan, cila ve su itici ayri ayri kullanilan makinalar var. İlla dis temizlik yapacaksaniz 5 dk da 5 liraya hallediyorsun arabayi.

20 liraya disini yikatacagima 25 liraya ic dis tertemiz yikatirim araci biraktigim otoparkta cok daha iyi. Sezon basi da artan paraya pasta cila yaptiririm mis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 lira çok fazla. Ayaş yolunda lukoil de 15 lira iç-dış detaylı temizlik, +5 sünger ile yıkama, +10 hızlı cila, +15 motor yıkama. Üstelik çalışan sayısı fazla hafta sonları hariç hemen aracı alıyorlar hızlı olsun dersen 15-20 dakikada çıkarıyorlar.
  • En iyi temizlik elle ☺elinle köpürtcen,elinle yıkacan elinle kurulucan sıfır madraf👍👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEMASSIZ FIRÇASIZ ROBOT ARAÇ YIKAMA LASERWASH 360

Fırçasız Temassız Araç Yıkama Laserwash Ankara

Amerika dan Distribütör olduğumuz tanıtım olarak açtığımız robot temassız araç yıkama Laserwash sistemi istenilen yere taşına bilir.2 yıl garantisi ve 10 yıl parça garantisi vardır. Bulunan yerde devredebiliriz. Yeni sistem getirebiliriz. Sorunsuz çalışabilen bir sistem. Kuyu su şehir suyu da olsa arıtma sistemi ile saf su ile yıkama yapmaktadır. Kullanılan kimyasallar özel temizlenmesi hızlı kuruması boncukluma yaparak su kaydırma özellikleri kimyasallardan. Araç cilalı parlaklık bir şekilde yıkanmaktadır. Şaseden her araç yıkama esnasında alt yıkamada yapılmaktadır. Yıkama alanı 10 x 7,5 metredir yükseklik 4 metre 75 m2 alan gereklidir. Aracın bir yerden girerek karşı taraftan çıkması gerekir sistem çalışması böyledir.  

Özellikler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.