Şimdi Ara

Fırçasız Temassız Araç Yıkama Laserwash Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
19.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=pu_EM50EdVA
    Yeni açılmış bir sistem aracımı yıkattım ve çok memnun kaldım cidden hem hızlı hemde temiz ve cilalı oluyor ve en büyük sorunlardan bir tanesi olan oto yıkamacılardaki gibi fırça izi olmuyor Ankara Kazımkarabekir caddedsi Kortaş PO'da, en kısa sürede ziyaret etmenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor6 -- 28 Ocak 2016; 15:11:50 >

• ne kadar ücreti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

ne kadar ücreti?

15 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zagor6

quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

ne kadar ücreti?

15 TL

Alıntıları Göster
    köşe bucak temizlemez,,hele kirli çamurlu arabayı hayatta temizlemez ,, köpük attıktan sonra süngerle girişmek lazım ,,, kurutma en iyi ihtimal %80 randıman verir,yine elle bazı yerleri kurutmak lazım ,, ben izmirde bunun daha iyisi olan yerde 5 tl ye daha hızlı temizletiyorum, randıman %80-90,, bu tip yerlerde asla %100 temizleme beklemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: malumsite_stoperi

köşe bucak temizlemez,,hele kirli çamurlu arabayı hayatta temizlemez ,, köpük attıktan sonra süngerle girişmek lazım ,,, kurutma en iyi ihtimal %80 randıman verir,yine elle bazı yerleri kurutmak lazım ,, ben izmirde bunun daha iyisi olan yerde 5 tl ye daha hızlı temizletiyorum, randıman %80-90,, bu tip yerlerde asla %100 temizleme beklemeyin

bu orada yıkanan arabalardan biri ve bence gayet güzel yıkamış ayrıca aracınızı yıkatmadan görmeden nasıl randıman hakkında yorum yapabiliyorsunuz? Aracım ankarada hava -5 derece iken yıkandı ve hiç donma yaşamadım.Bundan birkaç ay önce youtube da amerikadaki bu makineyi izlerken hayretler içinde izlemiştim,bu makineyi ülkemize getirenleride tebrik ederim.
     Fırçasız Temassız Araç Yıkama Laserwash Ankara Fırçasız Temassız Araç Yıkama Laserwash Ankara Fırçasız Temassız Araç Yıkama Laserwash Ankara Fırçasız Temassız Araç Yıkama Laserwash Ankara Fırçasız Temassız Araç Yıkama Laserwash Ankara

• quote:

quote:

bu orada yıkanan arabalardan biri ve bence gayet güzel yıkamış ayrıca aracınızı yıkatmadan görmeden nasıl randıman hakkında yorum yapabiliyorsunuz? Aracım ankarada hava -5 derece iken yıkandı ve hiç donma yaşamadım.Bundan birkaç ay önce youtube da amerikadaki bu makineyi izlerken hayretler içinde izlemiştim,bu makineyi ülkemize getirenleride tebrik ederim.
     Fırçasız Temassız Araç Yıkama Laserwash Ankara Fırçasız Temassız Araç Yıkama Laserwash Ankara Fırçasız Temassız Araç Yıkama Laserwash Ankara Fırçasız Temassız Araç Yıkama Laserwash Ankara Fırçasız Temassız Araç Yıkama Laserwash Ankara

Alıntıları Göster
    tamam kardeşim kızmana gerek yok sahibi olduğun o cihaz %100 randımanla temizler ve kurutur, ayrıca 15 tl da böyle yüce bir alet için bedava

• quote:

tamam kardeşim kızmana gerek yok sahibi olduğun o cihaz %100 randımanla temizler ve kurutur, ayrıca 15 tl da böyle yüce bir alet için bedava

sahibi olduğumu nerden çıkardın bilmiyorum ama sana daha iyisini 5 tl ye yıkadığın ve tam randıman aldığın yerlerde kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor6 -- 29 Ocak 2016; 14:39:34 >
  • quote:

quote:

sahibi olduğumu nerden çıkardın bilmiyorum ama sana daha iyisini 5 tl ye yıkadığın ve tam randıman aldığın yerlerde kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Gayet güzel duruyor, fakat yinede 15 pahalı değilmi? Her tarafı detaylı yıkatıyorum aracımı 20tl veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GE.Garage

Gayet güzel duruyor, fakat yinede 15 pahalı değilmi? Her tarafı detaylı yıkatıyorum aracımı 20tl veriyorum.

dostum bana normal geldi zaten bu tür makinelerin fiyatları 10-15 arası genellikle
  • Zagor6 Z kullanıcısına yanıt
    Öyledir hocam ama 5lira fark için daha detaylı temizlik daha cazip bence
  • quote:

olabilir ama dar vakitte bire bir bence 3 dk işinizi görmesi güzel bişey
  • quote:

quote:

olabilir ama dar vakitte bire bir bence 3 dk işinizi görmesi güzel bişey

Alıntıları Göster
    İster istemez damlacık veya köpük kalır.Subarunun sis farının yanında köpük kaldı biraz.Bıcı bıcı diye tabir edilen cihazın bi benzeri var ankara natoyolu ikea yakınındaki totalde.Oda aynı işi yapıyor köpükleme,yıkama,cilalama,araç altı yıkama ve kurulama var.İstediğinizi seçip fişinizi alıyorsunuz ve cihaza okutuyorsunuz ne istediyseniz onu yapıyor.Sağında solunda belli belirsiz damla kalıyor bazen ama yinede tercih edilebilir

• Konu sahibi makinenin de sahibi anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Konu sahibi makinenin de sahibi anlaşılan

evet arkadaşım 20 yaşında üniversite 1.sınıf öğrencisiyim ve milyarlık makinem var
  • Zagor6 Z kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim güzelmiş allah daha çok versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Hayırlı olsun kardeşim güzelmiş allah daha çok versin
    Reklam var dediler geldik :)
    Efendim kendi imkanlarımızla bu makinanın muadilini imal etmiş bulunmaktayız hem de çok makul bir fiyata
    http://www.afelmuhendislik.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kennann

Efendim kendi imkanlarımızla bu makinanın muadilini imal etmiş bulunmaktayız hem de çok makul bir fiyata

Kurutma var mı ?

Uygunsa eve yaptıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

quote:

Orijinalden alıntı: kennann

Kurutma var mı ?

Uygunsa eve yaptıracağım.

Alıntıları Göster
    sistem güzel aslında ancak köpük kalması hoş değil. Birde araç yıkama için kazım karabekir'e gitmek var ha yolum düşerse eyvallah .. Sistemin bütün benzinliklerde yaygınlaşması lazım. Fırça olanlardan iyidir en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: mob411

sistem güzel aslında ancak köpük kalması hoş değil. Birde araç yıkama için kazım karabekir'e gitmek var ha yolum düşerse eyvallah .. Sistemin bütün benzinliklerde yaygınlaşması lazım. Fırça olanlardan iyidir en azından.

Alıntıları Göster
    Harcanan suyu filan bilmiyorum ama 15 çok 5 daha verir iç dış temizletirim bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgutozkan

Harcanan suyu filan bilmiyorum ama 15 çok 5 daha verir iç dış temizletirim bende.

Alıntıları Göster
    Ne saçma sapan yorumlar yazılmış yazık oluyor bu foruma.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.