Şimdi Ara

fire draekede görevler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • görevlerin yerini bilen lutfen yazssın nereden ve nasıl yapılıyor

• ışınlanma kapısında ışınlandıın her yerde bi adam durur anahtarcı gibi onlara sağ tıklayınca görevleri görebilirsin

ama 0 dan başlayan biri için çok güzel bi görev sistemi war yani oyuna yeni başlayan biri 0 dan +5 chitinli ve mirageli olabilir görevler sayesinde bide unique tarzı çok ii takılar war bunlarda görevlerle elınıyo bide 7m,10m ex veren yeni görevler de eklenmiş para veren görevler war
  • ya inşallah shard lar falan npc de satılmaz
  • evet isimsiz11111 Cok hakılsıın eğer öyle birşey olursa OYUn suyu cıkar ... hiç bi heyecanı kalmaz dm kesmenin

O soulu görsem bile gurur veriri valla :D
  • 1 hıgh class itemleri buyuk ihtimalle satılmıcak npc de ozaman oyun oynamamın bi anlmaı kalmaz .
    2 spotlar okadar gelişi guzel dizilmiş ki apos donerken arkanda giant golemler diğer tarafta balog lar varr . eziqlere gun doğdu yani.
    3 normal knıgtı bırakıpta burda oynamayın sakın kısa bi zaman sonra kapanıcak boşuna emek vermeyin.
  • bildiim kadarıyla japko bu sürümü kullanio ve npc lerde ne shard war ne shell ama yanlış bilio olabilirim ben en son oynadıımda yoktu çünkü

bu arada görevleri tek tek kontrol ediodum yaw adamlar forgotten temple kutusu bile verio görevle he bide bu görevler sayesinde oyunda tanımadıımız hiç bi yaratık kalmicak her hayvana bi görev yerleştirmişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: #KaRaBaSaN#

bildiim kadarıyla japko bu sürümü kullanio ve npc lerde ne shard war ne shell ama yanlış bilio olabilirim ben en son oynadıımda yoktu çünkü

bu arada görevleri tek tek kontrol ediodum yaw adamlar forgotten temple kutusu bile verio görevle he bide bu görevler sayesinde oyunda tanımadıımız hiç bi yaratık kalmicak her hayvana bi görev yerleştirmişler

evet bu gorev olayı çok guzel olmuş daha oncede olması gerekiyodu zaten ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: isimsiz11111

ya inşallah shard lar falan npc de satılmaz

ya öle npc de bişi satılmıcak aynı jpko olcak jpko oynamanızı tavsiye ederim yoksa fire drake de işiniz zor olur npc de hiç item olmıcak ts hariç

• quote:

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

quote:

Orjinalden alıntı: isimsiz11111

ya inşallah shard lar falan npc de satılmaz

ya öle npc de bişi satılmıcak aynı jpko olcak jpko oynamanızı tavsiye ederim yoksa fire drake de işiniz zor olur npc de hiç item olmıcak ts hariç

bence ts komple kaldırılmalı

• Sizden akıllı ve mantıklı olarak düşünmenizi istiyorum.Hiç sheller raptorlar npc de satılır mı?Burası private server mi allah allah.Test bu herkes mutlu olsun diye satıyolar ole
  • Bir çok görev alıp, görevleri nasıl yapacağınızı unutursanız resimdeki velete tıklayın
     fire draekede görevler

Görevlerin üzerine çift tıklarsanız, Toplamanız gereken itemleri ve ödülünüzü görebiliyorsunuz. Toplamanız gereken iteme tıkladığınızda ise görev için kesmeniz gereken yaratığı harita ile gösteriyor.

Ben beğendim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.