Şimdi Ara

Fire Drake Expansion (Download, Sorunlar ve çözümleri) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
0
Favori
70.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtazaa

arkadaslar bu sorunsuz olanı c de knight olmayacak bu werıgım lınkten dırek tam olarak gire bilirsınız sorun olmadanftp://207.38.26.31/knight/upgrade/KnightOnlineSetup1453.exe

bundan ise sadece auto patch yuklersınızftp://207.38.124.230/AutoPatch.exe

citizen kardesım senın verdin linkte bağzı bilgisayarlada sayfa gorutunlenmıyor ama her şekilde en iyisi 1 . link onun için knight silmeniz lazım

kardeş sorun bu senin verdiğin linkte başlıyor zaten ftp://207.38.26.31/knight/upgrade/KnightOnlineSetup1453.exe

bu link bozuk çalışmıyor..

• hakanla sorunumuz aynı yardım lütfen ama ben indirdim packeti yüklemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denyo_260 -- 3 Ağustos 2006; 20:14:34 >
  • Ben de indirirken çok zaman geçti. Gece getright'dan bıraktım indirilmiş. Fakat bağlanması için çok zaman geçmesi gerekmişti.
  • ya yardım edin ya knight yi bi daha mı yuklıyem ozman olurmu auto pach de var çok uzun surmez işe yarar mı

• bu siteye girmiyor nedeni açıkla pls ve drake baslarken lvl 1 den mi baslıyor yoksa aynı lvller mi cvp pls
  • o zaman bul ya ne bu
  • su isi yapan warsa msn werelimde yardım plsssss
  • quote:

Orjinalden alıntı: denyo_260

hakanla sorunumuz aynı yardım lütfen ama ben indirdim packeti yüklemiyor

ya biri ikimizin sorununu çözsün
  • knight online yi hacklemişler beler
  • ya arkadaşlar tek önemli olan knight ın pc nizde C ye kayılı olması C ye kayıtlıysa hiçbi sorunla karşılaşmazsınız aynı benim gibi... eğer deilse tamamen silip C ye kurun we ardından autopack i yükleyin
  • Slm
    Patchlerin Hepsini yükledim.Oyuna girdim.Serverlara tıkladığım zaman ise "This is an outdated version.Please install the newest client." diyor.Ve confirm var ona tıkladığım oyundan atıyor!
    Neden?

Fire Drake Expansion (Download, Sorunlar ve çözümleri)
  • Saol be kardeş..çok lazımdı..

• code xtrap failed 10101001010 diorr offf
  • quote:

slm ben indirdim setup basıyorum böle bir yazı cıkıyo
    Knight online is not installed on your computer
    please dowland and install a full game client yardım plZZZZZZZZ help MEEEEEEEE yeter artık çalışsın bu oyun canım sıkıldı sabahtan beri

Her ne kadar aynı sorunla ben karşılaşmamış olsam da, eski Knight Online klasörünüzdeki dosyaların zarar görmüş olabileceğini tahmin ediyorum. Karşılaşıp çözen bir arkadaş umarım çözüm bulabilir sorununuza. Ben olsam yeniden kurmayı denerim eski Knight Online'ı.
  • !!! EDANA2 SERVER INDAN OYUNA GİRDİM !!!

ARKADAŞLAR İNANILMAZ BİR MANZARAYLA KARŞILAŞTIM. TÜYLERİM ÜRPERDİ BİRDEN.

EL MORAD YERİNDE DEĞİL !!! ONUN YERİNDE 200- 300 KİŞİLİK OYUNA GİREBİLEN ŞANSLI İNSANLAR BİRBİRLERİNE YAPIŞMIŞ BEKLİYORLAR. KORKUNÇ BİRŞEYDİ. ETRAFTA DOLAŞAN YOK. GİREN HEMEN TOPLULUĞUN İÇİNE KATILIP BEKLİYO. 11 DAKİKADIR OYUNDAYIM DURUM HALA AYNI. BURAYA BU YAZAIYI ALT- TAB YAPARAK YAZIYORUM BU ARADA.

BU BİR YALAN DEĞİLDİR. DALGA GEÇİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORSANIZ İÇERİDE KONUŞTUĞUM KİŞİLERDE BİRAZDAN YAZACAKLARMIŞ DURUMU BURAYA. O ZAMAN ANLARSINIZ BENİ...
  • herkes ii akşamalr gece 3 gibi indirmeye çalışcam nasıla boş olcak
  • quote:

slm ben indirdim setup basıyorum böle bir yazı cıkıyo
    Knight online is not installed on your computer
    please dowland and install a full game client yardım plZZZZZZZZ help MEEEEEEEE yeter artık çalışsın bu oyun canım sıkıldı sabahtan beri

............
    bende de aynı sorun var bide böyle birşey cıkıyo kimsede böle bir sey cıkmadı heralde
     Fire Drake Expansion (Download, Sorunlar ve çözümleri)

• code xtrap failed ahatsını nasıl engelliyoruz citizenn
  • valla hacı oynuyan çatır çatır oynuyor sundiresde encahnt scr ler ts ler satılıyormuş eski k.o dakı gıbı grafıkler varmış bir biz gıremedık şu lanet oyuna pff...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.