Şimdi Ara

Fire Drake Expansion (Download, Sorunlar ve çözümleri) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
0
Favori
70.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaff ne güzel oynuyorduk yani negerek vardı bu "fire drake expansion" a dünden beridir oyuna giremiyorum.
  • Bana yardımcı olun Lütfeeeen!
  • quote:

Orjinalden alıntı: denyo_260

slm ben indirdim setup basıyorum böle bir yazı cıkıyo
    Knight online is not installed on your computer
    please dowland and install a full game client yardım plZZZZZZZZ help MEEEEEEEE yeter artık çalışsın bu oyun canım sıkıldı sabahtan beri

clienti setup yap
  • megsnl1 dedigini yaptım ama iki saatir bilg. başındayım hiçbi yükleme başlamadı üstelik bu auto dionuz ama yüklemek için azını en az 8 buçuk saatten açıyo sizde nekadar süre istiyo bi bilgi verebilirmisiniz
    knightımı özledim
  • server ne saman gelecek bilen warmı??
  • arkadaşlar size bir şey soylıcem siz şuanda link arzalı yok oyun girmio çok sıkıldım gibi lafları boşunaaa ediyosunuz

nedenmi ? :

server büyük bir yenilige giriyor ve bu yenilikle clintte bir yennilige girmeli bunun için butun millet bir linkten indirmeye kalkarsa ne olursizce ? o server çoker çokmese bile link çalışmıo gibi hatalar verir enson giren kişi için ama en başta girenler indirirler mesela ben % 90 şuan :) sizin yapacagnız bi 3 - 4 gün beklemek server yerine otursun millet indirsin sizde hem hızlı indirirsiniz hem beklemessiniz indirdiginiz anda kurup oyuna başlarsınız :) bence oyle yapın sabredin bekleyin elbet açılacak server lar

birde bu serverlarda ki sıfırlama olacakmı derseniz bence firedrakedeki oyuncuların hepsi +8 shelllerle dolaştıgı için eski drake oyuncuları sıfırlanacak ve normal aktarılan edena,manes,cyber ... bunlarda birşey olmaz direk oldugu gibi koyarlar koymassalar ben amerikanı bırakırım ve benimle birlik te birçoooook kişi bırakır eminim

• Download linkini yanlış yazmışım bu yanlışlık için kusura bakmayın. Değiştirdim.
  • aga citizen senin anlattıklarını harfi harfine anladım şuan senin gösterdiğin adımları uyguluyorum teker teker

şuan ilk olarak AutoPatch i yüklüyorum

hehe herşeyi anladım daha sonra launcer ı açıp upgradeleri yapcam(1453,1454 fln)

ÇOK MUTLUUYYYUUUMMMMMMMMM

ARTIK YAPAMAYNLARA İİ ÇALIŞMALARA

• arkadaşlar 7 saatten basladı bu ne biçim iş megsnl1 in dediği gibi olmuyo boşuna denemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhunter -- 3 Ağustos 2006; 22:12:48 >
  • kanka senin yapacağın en iyi şey olacak biliyormusun kaldığın bir şehirde internet cefeye git oyunu yüklenmiş haliyle 2cd yapıyor cdye çektir ve götür evde 2 cdyi bir klasörde birleştir sorunsuz çalıştır boşuna uğraşma problem verdimi olmuyor bencafeciyim ben bile başkasından aldım
  • yaa arkadaslar bende yaptım herseyıde bu 1453 ude yazdım tıkladım son bı pach ı atacak server a baglanmıo yaa kafayı yiyecem bı yardım edın arkadaslar
    [simage][/simage]ARTIK BIKTIM BU HAYATTAN KNIGHT LI HAYATIMI İSTİYOM BEENNNN
  • oyun sanirim yalan oldu..knighttan umudu kesin..kimse yapamıooo gınaytsız hayata alışsak iyi olur!..
  • girmeye calıstıgımda launcher i actıgımda please execute Knight online via the Launcher die hata verior ; eskidende verirdi bu hatayı fakat progrmfiles deki ko nun icinde launcher e cift tıkladıgımda yes no die secenek cıkardı yes derdim ve girerdim fakat simdi aynı hatayı yada uyarıyı veriyo fakat launcher e girdigimde ne yes nede no yazısı cıkıo ve aynı hatayı yada uyarıyı start degimde yine verio... bu sorunu bircok kisi yasıyo ... ilgilenmenizi arz ederim
  • YA BIDE LÜTFEBN CABUK CEVAP YAZIN NE OLUR ARKADASLAR SIZE GUVENIOM SABAHA KADAR BURADAYIM BEN BEKLIYECEM ..... HADI YAPALIM SUNU
  • kardeş git birtane internet cafeden oyunu kuruluş şekilde 2 cd yapıyor al getir makinanda 2cdyi birleştir bir klasörde rahatça gir hadi kolay gele ((:
  • beyler bence oyunu indirememiz yada oyuna girememiz weya pacht yükliyememiz tamamen oğunlukla alakalı bişey..we bununda çaresi bklemek hiç birimiz hiç bişey yapamayız..yarın we diğer gün yağunluğun azalması için dua edelim..bu arada oyuna tam doru bi şekilde girebilen oynayabilen warsa nasıl yaptığını bizimle paylaşsın,,ama kafadan sallayıp milleti uraştırmayın!..
  • BEN INTERNET CAFEDE CALISIOM AMA BULAMIOM YAPMAYI BILMIOM ABICIM YAAAA
  • YAA EWET YA BILEN BIRI YOK MU ALLAH ASKIN ARKADASLAR BEN NET CAFEDE CALISIOM AMA BILMIOM NASIL YAPILDIGINI YAA:(

• ınvalid data tables hatası

http://www.resimekle.com/view/29958

resimde bulunan dosya adlarını oyunu kurmuş bir arkadaşlarmız knıght online dosyasında data klasöründe bulunan bu dosyaları bize upload yapması lazım lütfen çok değil 1-2 dk alır. eğer upload yapan olursa buraya linki versin bunca millet uğraşmasın dosya isimlerini aşşağıda veriyorum bi zahmet data klasörüne bakıverin

Data\Zones.tbl
    Data\Item_Ext_24_us.tbl
    Data\Item_Ext_25_us.tbl
    Data\Item_Ext_26_us.tbl
    Data\Item_Ext_27_us.tbl
    Data\Item_Ext_28_us.tbl
    Data\Item_Ext_29_us.tbl
    Data\Item_Ext_30_us.tbl
    Data\Item_Ext_32_us.tbl
    Data\Item_Ext_33_us.tbl
    Data\Item_Ext_34_us.tbl
    Data\Item_Ext_35_us.tbl
    Data\Item_Ext_36_us.tbl
    Data\Item_Ext_37_us.tbl
    Data\Item_Ext_38_us.tbl
    Data\Item_Ext_39_us.tbl
    Data\Item_Ext_40_us.tbl
    Data\Item_Ext_41_us.tbl
    Data\Item_Ext_42_us.tbl
    Data\skill_magic_main_us.tbl
    Data\piece_Exchange_us.tbl
    Data\item_exchange_us.tbl
    Data\connect_image_us.tbl
    Data\Seed_Msg_us.tbl
    Data\Quest_monster_Exchange_us.tbl
    Data\Player_experience.tbl

bu dosyalar lazım arkadaşlar bi zahmet varsa upload yapıverin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3hm3t_84 -- 3 Ağustos 2006; 22:48:38 >

• ARKADAŞLAR size garantili olmasada %95 oranında daha sorunsuz bi yöntem söylicem. Şu anda herkesin uğraştığı autopatch.exe yi indirip kurmak(en azından deniyolar) fakat bazılarında bu exe hatalı iniyo ve gereksiz yere 210mb çekmiş oluyorsunuz. Benden tavsiye patch lerle uğraşmayın direk 1453 client ini indirin 1454ü de launcher dan indirmesini bekleyin en temiz ve en az stresli yol bu olacaktır....
    Umarım katkısı olmuştur.

1453 Client Linki:ftp://drake.knightonlineworld.com/knight/upgrade

İndirmek isteyen arkadaşlar için foto

http://img243.imageshack.us/img243/6195/1453clientwj9.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amitabh -- 3 Ağustos 2006; 22:52:55 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.