Şimdi Ara

Fire Drake Expansion (Download, Sorunlar ve çözümleri) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
0
Favori
70.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Arthur

okadar zaman bekle 210MB dosyayı.İnince bi heves tıkla okumaya başlasın sora desinke currupted.Ben seni yapanı currupt edecem ama bi bulsam....

Nolcak şimdi?

Tekrarmı indircem yaaaa

aynen arkadaşım benimkide ole oldu ama neden oldugunu anladım dosyayı serverda taşımışlar mesela bazı setuplar taşındıgı zaman kurulum yapamıosunya işte o şekilde server iç.nde taşımışlar ve ozlligii yitirmiş aslında çalışıyor fakat içersindeki kotuma izin vermio açılmasına :(( arkadaşların verdigini indiriom artık kısmet yarına :)

• yaw bende 1332 patchini yüklemiyo nedenn??
  • abilerım kardeslerım benımde knight d surucusune yukluydu ancak sıldım c yukledım bu seferde eskı 1332 ye kadar olan pagelerı yuklerken hata werıo bunu ne yapacaz yeter artık gına geldı bıktım

• inmeyen bir şey 18 saat gösteriyor :S
  • yav bu ne zaman düzelcek bi türlü oyuna giremiom 1454 yükle dedi yükledik gene giremiom bilgisiolan varsa cewaplasın plsssss
  • beyler ben oyuna girdim saat öğleden sonra 4 te yaklaşık 5 saat kadar kaldım hiç bir sorun yoktu.. sonra oyundan çıktım simdi tekrar deniyorum girmeyi failed login diyor.. galiba serverlar hala tam randımanlı çalışmıyor. yarına kadar beklemek en mantıklı çözüm
  • Yeni link
    Ewt beyler bende bi tane link buldum inş çalışır şuanda indiriyorum bendeişte adres

ftp://download.knightonlineworld.com/qvbeta/upgrade/AutoPatch.exe
  • quote:

Orjinalden alıntı: doves

ARKADAŞLAR size garantili olmasada %95 oranında daha sorunsuz bi yöntem söylicem. Şu anda herkesin uğraştığı autopatch.exe yi indirip kurmak(en azından deniyolar) fakat bazılarında bu exe hatalı iniyo ve gereksiz yere 210mb çekmiş oluyorsunuz. Benden tavsiye patch lerle uğraşmayın direk 1453 client ini indirin 1454ü de launcher dan indirmesini bekleyin en temiz ve en az stresli yol bu olacaktır....
    Umarım katkısı olmuştur.

1453 Client Linki:ftp://drake.knightonlineworld.com/knight/upgrade

İndirmek isteyen arkadaşlar için foto

http://img243.imageshack.us/img243/6195/1453clientwj9.png

arkdas indirmeye basladı werdiiğin linki..en azından bunu indiriyo diğerlerinde downloada bile başlıyamıyodu.sabaha indirmiş olur,,eğer işe yararsa yarın gece uyurken sana dua etcem olmazsaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: burak_55

birde bu serverlarda ki sıfırlama olacakmı derseniz bence firedrakedeki oyuncuların hepsi +8 shelllerle dolaştıgı için eski drake oyuncuları sıfırlanacak ve normal aktarılan edena,manes,cyber ... bunlarda birşey olmaz direk oldugu gibi koyarlar koymassalar ben amerikanı bırakırım ve benimle birlik te birçoooook kişi bırakır eminim

Ya benim sorunum beklemek değil bu laflar gerçekten ... Bende bunları düşünüyordum . Bizim adamlar silinecek mi ? O zmn knight oynamam . BU ne ya ben emeğimi vermişim . Adamlar 1 gecede siliyor ve baştan açın ve oyuna girin . Oynadığınınz için teşekkürler diyecekler ... Bu bence tam bi saçmalık ! Bu arada test serverında oynamak isterdim . Ne güzel +8 shard falan full shell , master lı 60 lwl adam vay be ... Ama onlar silinmeyip benim adamımda silinmezse yine oynamam zaten saçmalık olurdu onlara 60 lwl bize eziq adam ...

• Ana patch i indirdim,ardindan,1454 patch ni knight online klasorune extract yaptim...login server hatasi weriyor...optionstan versiyonu 1454 e cewirdim yine couslmedi sorun...oyuna girebilen biri bana regedit>localmachine>software>Knightonle>version da yazan rakami soyliyebilirmi?
  • KARDES BUNA BIZIM ÖMRUMUZ YETECEK MI ACABA YAA 1 GUN 10 SAAT DIO YAAA BEN NE YAPACAM ARKADASLAR BUNU DAHA HIZLI INDIRMENIN YOLU YOK MU
  • Merhaba arkadaşlar ben KnightOnlineSetup1453 kullanarak kurdum oyunu onun üzerine AutoPatch kurdum ama halen fotodaki bağlantı yapılamadı hata mesajı devam ediyor yokmu Allah aşkına bunun bir çözümü

Fire Drake Expansion (Download, Sorunlar ve çözümleri)
  • KARDEŞ O SERVERDAN KAYNAKLANIO BENDE BUNU BEKLIOM VALLA
  • kmp16 aga biraz uğraşınca giriyor şimdi girdim oyuna tekrar tekrar çalıştırmak gerekiyo launcherı
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhanaktas

ty indirdim beyler süper girmeniz lazım ben oyuna by

lem kardeşim sen yaptında biz neden yapamıyoz .sen yaptın bari bizede açıklada da biz nasiplenek ben çok ciddiyim lütfen bu konuyu yabana atma help me pls!!!!!!!!

• allah razı olsun indirmeye başşladım beramusta 50m senn
  • suan servera almıyo aldııgında 1453ü sorunsuz yukluenler oyuna girebilicek..sefarat sen 1gün 10saat bklemek yerine bi int cafeye 5m werip cd ye attırıcaksın setup ı..ama sorun şu cafelerdede oyun yok hep birlikte bkliyoruz baklım nolucak..
  • ARK. ben saat 20:30 sıralarında oyundayken select char yaptım. tekrar oyuna girdim butun itemlerim gitmişti.şaştım kaldım nedendir acaba bilen varmı
  • BEN INTERNET CAFEDEIM ANASINI SATIYIM KENDI CAFFEM VAR AMA YAPAMIOMMM
  • Denemelere devam edeceğim bakalım inşallah olur, cafede müşteri kalmadı valla ne iştir anlamadım rezillik
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.