Şimdi Ara

FireFall (Co-Op) MMOFPS (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
7.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bi aranın ardından nihayet oyuna geri dönebildim. bu süreçte görüyorum ki market sistemini baştan aşağı değiştirmişler kullanıcı arayüzü çok daha iyi hale gelmiş. crafting vs de bazı iyileştirmeler var. pvp nin gelmesi de güzel olmuş. yalnlız önemli bir eksik var oda pek türk göremiyorum. özellikle türk guildi yok arkadaş.

bu başlığı canlandırmamız lazım

berkaytr nickim MIT klanına bekliyoruz.
  • Oyuna dün akşam başladım 2-3 saat felan oynadım güzel oyun oynanır
    Nick : Bredn

Edit:Bi sorum olacak oyunda boss tarzı yaratıklar mevcut mu?
  • bu tarz bolca yaratık var. özellikle dinamik eventlerde karşımıza çıkıyorlar. bazı haritalarda ki bossları kesmek için çok kalabalık olmak gerekiyor.
  • Bugün bi tanesi ile karşılaştım sanırım yalan olmasın Ama tektim dmgde vuramayınca bıraktım
  • Raid yapamam diye endişe etmeyin arkadaşlar 40 lv olup görevleri tamamlayınca nerdeyse saat başı raid kuruyorlar herhangi birine katılabilirsiniz. 20 kişi herkes Türk olsa daha bi güzel olurdu tabi, belki zamanla çoğalırız xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Datamaniazz

Raid yapamam diye endişe etmeyin arkadaşlar 40 lv olup görevleri tamamlayınca nerdeyse saat başı raid kuruyorlar herhangi birine katılabilirsiniz. 20 kişi herkes Türk olsa daha bi güzel olurdu tabi, belki zamanla çoğalırız xD
    quote:

Orijinalden alinti: Datamaniazz

Raid yapamam diye endise etmeyin arkadaslar 40 lv olup görevleri tamamlayinca nerdeyse saat basi raid kuruyorlar herhangi birine katilabilirsiniz. 20 kisi herkes Türk olsa daha bi güzel olurdu tabi, belki zamanla çogaliriz xD

Bu tür oyunlar benim pek ilgimi çekmiyor.Aklıma multiplayer odaklı tps oyunlar geliyor.Defiance oynadım görevler oradan oraya koşturuyordu sağda solda bosslar çıkıyor herkes oraya geliyor bossları kesiyorduk ama bunlar hiç hoşuma gitmiyordu bende bıraktım :)
    Steam'de beleşmiş belki indiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 15 Ağustos 2014; 20:38:05 >

• oyunun grafikleri ciddi anlamda güzel. ekran görüntüsünü medium ayarlarda aldım. ultra ayarlarda inanilmaz güzel görünüyor.

keşke firefall daha fazla türkü kendine çekseydi.
     FireFall (Co-Op) MMOFPS
     FireFall (Co-Op) MMOFPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 16 Ağustos 2014; 15:58:40 >

• Uçma , kaçma olmasaydı oynanırdıda bir video izledim adamlar havada uça uça savaşıyor tribes ascend geldi aklıma :)

• Aynen patch gelmiş ne zamandır girmiyordum masaüstüne indireyim bakalım
  • Bir çok bug u düzeltmişlerde pvp haritası hala buglu. Bide boing çalışmıyor sanırım artık
  • Level atladıkça zirh görünümleri eş zamanlı olarak gelişiyor güzelleşiyor. bu da güzel yenilik olmuş

her ne kadar medium ayarlarda kaydetmiş olsam da görsellik 1 numara.
     FireFall (Co-Op) MMOFPS
  • Bende indirdim 5 dakika kadar bakıp çıktım sonra detaylı bakarım.
  • arkadaşlar oyun öldü mü son durumu nedir ona göre indirmeyi düşünüyorumda. birlikte başlayacak varmıdır.

edit

belki 1 saat oynayıp bunları söylemek yanlış ama oyunu beğenmedim sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 30 Ekim 2014; 23:16:31 >
  • Oyunun öldüğü filan yok, bilakis gittikçe büyüyor. Mesela yarın büyük bir update gelecek...

Yeni başlayanlara oyunda yardımcı olabiliriz. Oyundaki adım Airwarrior, ekleyin friende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Datamaniazz

Oyunun öldüğü filan yok, bilakis gittikçe büyüyor. Mesela yarın büyük bir update gelecek...

Yeni başlayanlara oyunda yardımcı olabiliriz. Oyundaki adım Airwarrior, ekleyin friende...

Oyun güzel tavsiyemdir Hirez stüdyonun 2 oyunuda mükemmel smite ve tribes ascend deneyin mutlaka.
  • Geçen sene bu yorumu yazdığımda pc dandikti silmiştim şimdi tekrar başladım henüz bir şey söylemek için erken ama görseller silahlar her class ile oynayabilmek uçmak araba motor sürme gibi olaylar baya güzel.Defiance'da oynamıştım ve şuan canım o oyunu oynamak istemiyor firefall atmosferi daha canlı defiance hep dağ bayır karamsar atmosferi var firefallda yeşillik deniz falan var tatil yöresindesin sanki.Defiance'in silah olayıda beni pek sarmamıştı ateş etmesi vuruş hissi geri tepme falan bunda da pek sarmadı ama defiance den iyi geldi.Defiance ile karşılaştırmayı sadece oynanış olarak yapmak lazım çünkü aralarında çok farklar var.2 oyunun videolarına bakarsanız çok ciddi atmosfer farkı var.Ben firefall ı daha çok sevdim ama 2 oyunuda denemenizi tavsiye ederim.

Oyunda böyle bir motorunuz olabiliyor 24 saat sonra beleş verecekmiş sanırım ama sürelimi kalıcımı bilmiyorum kalıcıysa süper olur.Buda resmi.

FireFall (Co-Op) MMOFPS

Oyunda türk guild yoktur sanıyorum bilen birisi kursa türk akımı başlatsak ben ingilizce bilmiyorum bırakmak zorunda kalırım oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Ağustos 2015; 18:16:27 >

• Oyunda Türk guildi (oyundaki isimi army sanırım) var biraz sayfaları gezersen tanıtım yazısı vardı sanırım.
  • Gördüm 2014'te açılmış hala aktifmi bilmiyorum eğer aktifse oyun içinde denk gelirim bir şekilde diye düşünüyorum.Hem biraz oyunu kavramış olurum.
  • 1 ay önce şöyle bir göz atmak için girmiştim oyuna, o zaman 7-8 online oyuncu vardı hala oynayanlar vardır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.