Şimdi Ara

FireFall (Co-Op) MMOFPS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
2
Favori
7.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüntü olarak borderlands e benziyor olabilir ama çeşitlilik açısından çok kötü oyun. Recon olarak başladım oyuna. R36 dan başka primary silahı yok reconun. Diğer yan battleframeleride aynı R36. 40 level silahlarıda öyle hep aynı. R36. Görevler bayık. 600-700 metre öteye gönderiyor boyuna koşuyorsun. Baseten göreve giderken glider la 300 metre uçuluyor ama dönüşler hep problem. Kasmasıda gerçekten zor. Görevleri 3 er 5 er alamıyoruz tek tek yapacaz illa. Bide bizim karakterimiz odun gibi. Hiç konuşmuyor etmiyor. Bizim yerimize bizim adımıza sürekli başka birisi konuşuyor. Beni pek sarmadı. Bu tarz MMOFPS yi yapsa yapsa adam gibi gearbox yapar.
  • Binek satıcaklar ya

ben şahsen bunun yerine defiance ı tavsiye ederim herkeze
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

Binek satıcaklar ya

ben şahsen bunun yerine defiance ı tavsiye ederim herkeze

Defiance'te atv ile hız yapmak gerçekten zevkli dağları bayırları yardıra yardıra geçmek zevkli.
  • Aynen.Birde defiance biraz daha sosyalYani riftleri filan yaparken hep diğer oyuncularla berabersin.
  • binek diye ağladığınız şeyi 25 lvl da görev ile alıyorsunuz.
    Oyundaki hiç bir content paralı değil.
    Oyundaki tüm kozmetikleri bile oyunda kazandığınız para ile bile açabilirsiniz.

Main silah konusuna katılıyorum. Üst framelerini açarsanız alt framein yeteneklerini ve silahlarını kullanabilirsiniz. Alterantif olarak 2incil silahlar var. Kısaca oyun aslında ACCORD battleframeler ile oynanmıyor.
    Görev (job) kısmına katılıyorum çok tırt. Yeni eklenmiş becerememişler. Zaten o job görevleri haritada event yokken alternatif olarak yapılıyor. Çünkü gereksiz uzun sürüyor ve aynı xp yi veriyor. Onun yerine ares vs. yapılıyor.
    1-24 kasılıyor haritadaki eventlerle.
    24-33 bwa denilen instance de kasıyorlar grup halinde.
    33-40 arası bir addon ile takip edip incursion ile kasılıyor.
    sonuç = 20 saatde son seviyeye geliniyor.

bide arkadaşlar 3-5 level kasıp, oyunları anlamadan etmeden tırt, olmamış, şunlar iyi yapar, bunlar kötü yapar, şu bundan daha iyi gibi yorumlar çok komik görünüyor. Bir şeyi başka birşeyle kıyaslayabilmeniz için 2 sinide aynı seviyede biliyor olmanız gerekiyor.
    Oyunun oynanışı size hitap etmiyorsa yapacak birşey yok. Zaten defiance dediğiniz oyun ile bu oyun baya farklı. Burada daha bir quake tarzı çarpışmalar var. Mermileri vs. sağa sola kaçarak kurtuluyorusunuz gibi şeyler mevcut.

3-5 lvl kasınca birşey anlamıyor olmanızı şöyle 2 örnek ile anlatayım.
    1. Farzedelim bir tane yeteniğiniz var, bunu yeniden kullanmak için 60 sn beklemeniz gerekiyor. Fakat bunları düzgün şekilde modüller ile donattığınızda bu süre 10 sn ye kadar düşebiliyor.
    2. Örneğin raptor oynuyorsunuz, silahın şarj süresi 2sn. Kısaca 2sn şarj edip atarsanız yüksek damage vuracaksınız. Fakat bunu modüllerle 0.4sn ye kadar düşürebiliyorsunuz.
    Demek istediğim şey o yetenekler 60sn de bir kullanılmıyor. İlk bakışta uzun görünen bekleme süreleri yanlış izlenime neden olur.

Şuan şu şekilde oynayamıyorsunuz, çok fazla mobilite sağlıyor diye nerflendi ama demek istediğim şey yine geçerli. Burada kullanılan yetenekler normalde 60sn ye yakın, fakat dediğim gibi süreleri düşürülebiliyor. Tekrar edeyim artık sonsuza kadar mobil bir şekidle gezemiyor bu sınıf. Açtığı kanatlardan bir tanesi kaldırıldı. Sürekli döngüye sokup sürekli hareketliydide.

• Beni kastediyorsan ben 3-5 lvl kasıp oyunun ne mal olduğunu anlarım.Fanboyluğa gerek yok.
  • Bende 3-5 satır yazıdan insanın ne mal olduğunu anlarım.

Yukarıdaki yazıdan fanboyluk yaptığımı düşünen bir insana söyleyecek lafım olamaz. Herkes kendini eleştirmen sanıyor arkadaş. Sen 3-5 dakikada not verip bununla övünmeye devam et arkadaşım. Hayatında başarılar.
  • Fanboylar basmış konuyu hem defiance hemde firefall u oynamış biri olarak firefall daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Oynamayı bilmeyenler bok atan ergenler nedenini belirtirse daha iyi olur hepimiz için :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiance kadar kötü oyun var mı ya her yer aynı :D adamlar kopyala yapıştır yapmış firefall şimdilik iyi gibi ama daha yeniyim üst levellere gelmeden oyunun nasıl olduğu anlaşılmaz
  • bu ares event olayı ne biz görev yapıyoruz sürekli
  • ares dediğim şeyler M ye bastığınızda görünür. Grup veya normal. Jobdan fazla xp verirler genelde ve yapması 2dk sürer. Yaratıkları vs. mecbur değilsek vurmuyoruz. Görevi yapıp çıkıyoruz. Tabi sizler aracı 25 de alacağınız için çok pratik olmaycak sizin için fakat biz bu yolla çok hızlı koşuyoruz. (kısaca aresler haritadaki eventler oluyor. Field mission diye geçiyro sanırım. Thump veya lgv tamirleri değil. Job görevlerini alıp ares kovalayın. Ares yokken job takılın. Jobda bir şeyi bitirip diğerine koşarken ares gördüyseniz aresi yapıp gidin. Joblar siz oraya gittiğinizde başlayacağından sorun yok. Tabi lgv siz pratik olmuyorsa bilemem)

zaten 24 den sonra hızlı level almak isteyen 3-5 kişi grup kurup 10 dakikada 100k xp alır (bwa farmlar). Bwa da sadece gidip makinaları patlatıp bossu kesiyorsun.
    33 den sonra boing addonunu indirip Devil Tusk da incursion kovalıyorsun. Yarı afk kasıyorsun.

Tabi olay komple içeriyi 10 dakikaya yakın yapmakta. Run speed, jet energy vs. gibi şeylerle hızlıca bossa gidiliyor (gerekli 3 makinayı patlatıp ve 3 adamı bulup)

Tabi eğer eğlenerek kasmak istiyorsanız 24 den sonra da normal kasmaya devam edin.

Bu job olayı yeni geldi, haritaları levellara yeni ayırdılar. Becerememişler o yüzden biraz bayık olmuş. Eskiden invasionlar felan olurdu oralarda kasardı insanlar. Adamların ilk haritayı 1-25 şeklinde komple değiştireceğini düşünüyorum. Şuan komik 1-5 burada 5-10 şurada kassın gibi bi saçmalık var.

Bu arada: 1 karakteri 40 yaptığınızda 10 pilot token gelir ve onunla istediğinz frame i açabilirsiniz. Ayrıca hızlıca üst frame açmak isteyen ve haftasonu vakti olan varsa. Accord Recon bu haftasonu %25 xp bonuslu. (şahsen üst reconları açmanı tavsiye etmiyorum. Düz sniper kafası oynamak için oyun eğlenceli. Boşuna eğlenceyi öldürebilir. İlle sniper olunacaksa raptor endgame de OP!)

birde mailinize bakın arkadaşlar. Yeni oyunculara xp boost key yollamış olabilirler.

• Mermi bitiyomu beyler
  • sağolasın verdiğin bilgiler için çok işime yarayacak ben tank kasıyorum o nasıl sence
  • Oyunda şöyle birşey var. Alt (accord) frame ve üst (advanced) frame.

Üst frameler ile alt framelerin yeteneklerini ve silahlarını kullanabilirsin. Yani ne oynarsan oyna! üst frame ile oynayacaksın. Accordların bir olayı yok. Perk bonusları için felan kasılıyor (diğer oyunlardaki talent sistemi gibi düşünebilirsiniz)

Bir frame i 40 yaptığınızda size 10 tane pilot token veriyor. Onunla gidip üst frame satın alabilirsiniz.
    Veya aldığınız 10 pilot token ile epic modul alıp 5 tane, onları düzgünce pazarda satıp, 3 tane üst frame alabilirsiniz buy order ile (daha karlı hata yapmazsanız)

tanklar iyi.
    Dread (accord) : bunu 40 yapmaya gerek yok. Ama advanced alamıyorsan 40 yapabilirsiniz.
    Rhino : Dps ağırlıklı en iyi frame bu gruptaki diyebiliriz.
    Mam : tank ağırlıklı
    Arsenal: yukarıdaki videoda gördüğünüz. Ana silahı pek iyi değil. Yetenekleri silah çekme üzerine kurulu. Ne bileyim biraz mobil tank diyebilriz.

Rhino iyi aslında.. Dps i felan iyi olduğundan daha çok tercih ediliyor. Tanklık yapmak için accordun silahı kullnaılabiliyor.

• sağol rhino kafama yattı 40 için çalışmak lazım önce o zaman =)
  • Yukarıda ufak bir tartışma olmuş sadece güldüm :))

Oyunun mekaniği hakkında söylenecek tek bir şey var o ada süper olduğudur. Fakat Oyunun şu anki durumu pekte iyi değil. Duyuru ile birlikte gelen yeniliklerin çoğu daha tam olmamış eksik gibiler, zaten bazıları da bug lu.
    Oyunun betadan çıkmasını beklerken, duyuru ile birlikte oyunda ciddi yenilikler geldi ve oyun şuan sanki yeni bir beta gibi. Bu yüzden birçok kişi oyunu bırakmış durumda. Oyuncu sayısı azaldı.,

Bizim Türk guildimiz var, oyunda karşılaştığımız Türkleri bir araya getirmek için kurduk, fakat aynı anda online olma sayımız 6 yı geçemedi xD ve bir çoğu yukardaki gibi 3-5 ile ile oyunu anlayamadıklarından dolayı olduğuna da eminim.

Şu an Army miz hala mevcut farklı zamanlarda online olanlar var. Benim şuan oyunda yapabileceğim hiç birşey kalmadı, 9 tane max. lv karakterim var. Hemen hepsi itemli. Bi BWA HC gelmişti onununda bug un bularak pokunu çakardıklarından dolayı hc sini kapattılar. Bi oraya girip item epic item çıkarıyorduk, ondan da olduk. Anlayacağınız oyuna ara vermek için doğru zaman derim.
    Ama ilerde her şey yerine oturmaya başladığında tekrar aktif olarak oynanabilecek bir oyun.

Son olarak Army e katılmak isterseniz oyunda adım "Airwarrior" friende ekler ve mail atarsanız inv yollayabilirim...http://steamcommunity.com/groups/firefall-turkiye

• Datamaniazz kullanıcısına yanıt
    ben kasana kadar düzelir bu olay inş firecat olayı nasıl çok fazla kullanan var gibi kafam karıştı üst class konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante87 -- 5 Ağustos 2014; 7:22:25 >
  • Şahsen beta sürecinde oynadim şu oyunun mekaniklerine laf etmeyin gayet güzel ve yerinde sadece evrenle etkileşimde bi sıkıntı var sanki oyun bi şekilde sizi içine çekemiyormuş hissine kapılmıştım ben yoksa geri kalan herşey gayet yerinde ve oynanabilir bi oyun
  • Firefall'ı betadayken denemiştim oyun başlangıç olarak oyuncuyu hiç için çekmiyor.Görevleri atmosferi ne bileyim ben beğenmedim.Defiance ile karşılaştırabileceğım tek nokta Defiance'ın başlangıcı daha kolay ve atv ye binip dağ bayır uçmak zevkliydi ama harita hep aynıydı.Firefall'a bir şans vermeyi düşünmüyorum çünkü hiç tarzım değil.Tribes Ascend gibi oradan oraya uçabiliyorsun bu yüzden Tribes Ascend'ide oynamayı bıraktım ben.Böyle oyunlar pek ilgimi çekmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.