Şimdi Ara

Firefall güzel midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben e-mail e bakarken firefall davetiyesinin geldiğini gördüm sizce indiriyim mi oynamaya değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battleknight99 -- 27 Haziran 2012; 19:09:54 >

• Bence değer ;)
  • Ben biraz oynadım low da bile kasıyordu ama baya iyi bir oyun ortam falan çok iyi ama sağlam bilgisayar gerek.
  • kesinlikle guzel ati 5850 toxic 6 gb ram i5 islemci ile gayet akici bir sekilde catistim :D
  • Benim leptop un özellikleri fena değil ama böyle oyunlarda çok ısınıyor ve kendi kendini kapıyor ben hiç başlamıyim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battleknight99 -- 28 Haziran 2012; 13:55:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: battleknight99

Benim leptop un özellikleri fena değil ama böyle oyunlarda çok ısınıyor ve kendi kendini kapıyor ben hiç başlamıyim o zaman

arka plandaki ogelerin yuklenmesi icin gerekli olan mesafeyi orta yada daha az bir ayara cekmeni ve goruntu ozelliklerini low - medium ayarlarda tutmani oneririm. iyi geceler
  • Oynamayacaksan key felan var ise yollar mısın?
  • Optimizasyon çok kötü yav oyunda. Çok kötü olmayan ortalama bir bilgisayarım var lowda oynuyorum ama grafikler de berbat oluyor lowda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.