Şimdi Ara

FİREFOX 1.0.5 TÜRKÇE ÇIKTI.MUTLAKA DENEYİN.HARİKA OLMUŞ!!!!!!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi explorer daha hotmaili açmaktan aciz ya bende
    explorer açana kadar firefoxta maili forward bile yapıyorum ya
    ama tek sorunum mesela msn mail geldi diye uyarı verince uyarıya tıkladığımda onu firefoxtan açmıyo explorerdan açıyo
    bunu nasıl yapabilirim ya bilen var mı buralarda?
  • Az sonra birileri FireFox u default tarayıcın olarak ayarla diyecek ama ben şimdiden "OLMAZ!" diye cevap vereyim akadaşlara.

Ancak çözümü ben de bilmiyorum
  • ben ingilizce versiyonunu çektim 1.05in gayet memnunum herhangi bir sorunu yok tavsiye ederim.

not: sanırım benim windowsum patlak ideefixe.com a girdiğimde windows error veriyor firefox.exe patladı diye ve kapatıyor sizde böyle bir sorun varmı ?
  • yakında çıkar release sürüm zaten FF kullanıyorsanız otomatik update edecektir.
  • kesinlikle öyle birşey yok ve gayet iyi açtı
  • kesinlikle öyle birşey yok ve gayet iyi açtı
    quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

ben ingilizce versiyonunu çektim 1.05in gayet memnunum herhangi bir sorunu yok tavsiye ederim.

not: sanırım benim windowsum patlak ideefixe.com a girdiğimde windows error veriyor firefox.exe patladı diye ve kapatıyor sizde böyle bir sorun varmı ?
  • arkadaslar. 1.0.5 çıkmadı.
    @theshiver dost. senin sorunun henüz çıkmamıs olan bir programı kullanmandan kaynaklanıyo. acaba 1.0.4 te böle bi sorun varmıy dı?
    @bmadran dost neden olmıcağnı sölim.msn ie ile çalısmaya entegre olmus gibi sayılır. bu nedenle sen default yapsanda msn çalısmak için ieyi acar

@RevengeR dost msnden posta iletisine tıklamak yerine . firefoxtan hotmail e girsen daya ii olur. firefoxta www.hotmail.com yazmak zor geliyosa sadece ''hotmail'' yaz ctrl+enter a bas.

www.xxx.com için xxx ctrl+enter
    www.yyy.net için yyy ctrl+shift

• quote:

Ben dediğim gibi 1.0.4 kullanıyorum ve ideefixe de dahil olmak üzere bazı sielerin bazı linkleri zaman zaman kullanılamıyor. Yani link değil de sanki normal yazıymışcasına üzerine basılamıyor...
  • 1.04 te de aynı sorun devam ediyordu.. windowsumda bir sorun var sanırım =/

quote:

Orjinalden alıntı: mute_62

arkadaslar. 1.0.5 çıkmadı.
    @theshiver dost. senin sorunun henüz çıkmamıs olan bir programı kullanmandan kaynaklanıyo. acaba 1.0.4 te böle bi sorun varmıy dı?
    @bmadran dost neden olmıcağnı sölim.msn ie ile çalısmaya entegre olmus gibi sayılır. bu nedenle sen default yapsanda msn çalısmak için ieyi acar

@RevengeR dost msnden posta iletisine tıklamak yerine . firefoxtan hotmail e girsen daya ii olur. firefoxta www.hotmail.com yazmak zor geliyosa sadece ''hotmail'' yaz ctrl+enter a bas.

www.xxx.com için xxx ctrl+enter
    www.yyy.net için yyy ctrl+shift

• quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

quote:

Ben dediğim gibi 1.0.4 kullanıyorum ve ideefixe de dahil olmak üzere bazı sielerin bazı linkleri zaman zaman kullanılamıyor. Yani link değil de sanki normal yazıymışcasına üzerine basılamıyor...

+1 Firefox çok hızlı ama BU SORUNLARIDA VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 23 Haziran 2005, 12:54:11 >
  • işte gercek

• #
    Jun 21
    Mozilla Firefox 1.0.5 Test Builds Available

dostum test sürümü. kullansanda kullnamasandda bi değisiklik anlamazsın fazal. hatalar tam olarak düzeltilip stabil sürüm cıkmadı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.