Şimdi Ara

FİREFOX 1.0.5 TÜRKÇE ÇIKTI.MUTLAKA DENEYİN.HARİKA OLMUŞ!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Firefox 1.0.5 Türkçe sürümü çıktı bu sürümünde bayagı bir hızlanma var ben kullandım ve memnun kaldım.

Firefox projesinin amacı güvenli, hızlı ve kullanımı kolay bir tarayıcı sunmaktır. Bu yüzden, Mozilladaki birçok kod çıkartılmış (örn. chatzilla ve e-posta kodları) ve ortaya sade bir uygulama olan Firefox çıkmıştır.
    Firefox iki büyük özelliğe sahiptir. Bunlar:
    # Bağımsız açılan (PopUp) pencerelerini engellenmesi
    # Reklam pencereleri engellenebilir veya isteğe bağlı olarak bu engelleme kapatılabilir.
    # Sekmelerde gezinme (tabbed browsing)
    # Birçok sayfa aynı pencere içinde farklı sekmelerde gösterimi sağlanabilir.

Mozilla Firefox'un sıradan bir ağ tarayıcısının yapabildiklerinden öte, artı özelliklerinden bazılarını şöyle listeleyebiliriz:
    # Kendiliğinden açılan pencereleri engelleme
    # Sekmeli tarama
    # Bütünleşik Google araması
    # Kişiselleştirilebilir araç çubukları
    # Uzantı yönetimi
    # Kolayca düzenlenebilen yerimleri
    # Tema desteği
    # Çerez yönetimi
    # Yumuşak kaydırma
    # Eklentiler sayesinde yeni özellik ekleme
    # Kenar çubuğu

LİNKLER YENİLENDİ

Windows için:http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-aviary1.0.1-l10n/firefox-1.0.5.tr-TR.win32.installer.exe
    Linux için:http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-aviary1.0.1-l10n/firefox-1.0.5.tr-TR.linux-i686.installer.tar.gz
    Mac için:http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-aviary1.0.1-l10n/firefox-1.0.5.tr-TR.mac.dmg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursoy06 -- 22 Haziran 2005, 3:50:10 >

• mozillayı çok kullandım ama ne yazıkki bazı yönleri ii olmasına karşılık net explorerdan daha iyi olamıyor ne olursa olsun bence en iis internet explorer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan737

mozillayı çok kullandım ama ne yazıkki bazı yönleri ii olmasına karşılık net explorerdan daha iyi olamıyor ne olursa olsun bence en iis internet explorer.
    quote:

Orjinalden alıntı: marcodemir

mozillayı çok kullandım ama ne yazıkki bazı yönleri ii olmasına karşılık net explorerdan daha iyi olamıyor ne olursa olsun bence en iis internet explorer.

Kesinlikle katılmıyorum. 10 gün boyunca sadece IE ile sonraki 10 günde de FF ile interneti kullan ve Ad Aware i çalıştır.. IE 20 zararlı yerleşirse FF ye en fazla 2 tane yerleşir... Kesinlikle daha güvenli ve eklentiler (extension) çok kullanışlı..
  • IE da en büyük sınıtı toolbar lardı.firefox ne kadar hızlı popüler olmaya başladı mı o zaman da onda toolbar artmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katastrof54

IE da en büyük sınıtı toolbar lardı.firefox ne kadar hızlı popüler olmaya başladı mı o zaman da onda toolbar artmaya başladı.
    dostum atmasyon mu link veriyorsun?? verdigin linkler calısmıyor ftp adresinde bir sey yok ve fire fox sayfasında hic bir dil icin 1.05 surumu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

dostum atmasyon mu link veriyorsun?? verdigin linkler calısmıyor ftp adresinde bir sey yok ve fire fox sayfasında hic bir dil icin 1.05 surumu yok

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

linkler çalışmıyor arkadasın dedigi gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: aTi

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aTi

quote:

Arkadaşlar linkler calışıyordu ama yoğunluktan çökmüş olabilir eger cekemezseniz ben rapidshare ye up yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mursoy06

quote:

Orjinalden alıntı: aTi

quote:

Arkadaşlar linkler calışıyordu ama yoğunluktan çökmüş olabilir eger cekemezseniz ben rapidshare ye up yapabilirim

Alıntıları Göster
    Biraz fazla heyecan yaptın sen galiba??? Nerede var 1.0.5?

http://www.mozilla.org/products/firefox/all

• quote:

Orijinalden alıntı: afganaf

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: afganaf

ben ne yaptıgımı ve ne kullandıgımı gayet iyi biliyorum resmi sitelerde sürüm cıktıktan sonra hemen sitelerine koymadıklarını sanırım sizinde bilmeniz gerekir.Resmi siteyi beklerseniz biraz daha zaman alır ama ben buraya upload yapmaya calışacagım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: afganaf

ben ne yaptıgımı ve ne kullandıgımı gayet iyi biliyorum resmi sitelerde sürüm cıktıktan sonra hemen sitelerine koymadıklarını sanırım sizinde bilmeniz gerekir.Resmi siteyi beklerseniz biraz daha zaman alır ama ben buraya upload yapmaya calışacagım

Alıntıları Göster
    Linkleri yeniledim çekebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursoy06 -- 22 Haziran 2005, 4:08:31 >

• quote:

Linkleri yeniledim çekebilirsiniz

Alıntıları Göster
    mursoy06 tesekkurler haberdar ettigin icin..
    yukledim : sayfa acilisilarinda olumlu yonde bi degisme var gibi geldi ama daha 15 dk oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ith

mursoy06 tesekkurler haberdar ettigin icin..
    yukledim : sayfa acilisilarinda olumlu yonde bi degisme var gibi geldi ama daha 15 dk oldu

Alıntıları Göster
    Beyler 1.0.5 henüz çıkmadı şu an test aşamasında
    yani daha çıkmamış bir şeyin türkçesi nasıl olur bazı arkadaşlar boş göbekten sallıyo anlaşılan sallasınlar bakalım onlarıda bir gün sallandırırlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: dengesiz_boy

Beyler 1.0.5 henüz çıkmadı şu an test aşamasında
    yani daha çıkmamış bir şeyin türkçesi nasıl olur bazı arkadaşlar boş göbekten sallıyo anlaşılan sallasınlar bakalım onlarıda bir gün sallandırırlar...

Alıntıları Göster
    arkadaşım ellerine sağlık...
    firefox tek geçerim...
    eyvallahhh

• quote:

Orijinalden alıntı: venividivici_md

arkadaşım ellerine sağlık...
    firefox tek geçerim...
    eyvallahhh

Alıntıları Göster
    peki hala niye güncelleme işareti gelmedi niye hala updatelenmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan737

quote:

Orjinalden alıntı: marcodemir

explorerdan nesi iyi olamıyor yahu???hem daha hızlı hem özellikleri kullanıcı dostu...download programı daha hızlı...adres çubuğunawww.bilmemne.org yazmayıp sırf sitenin ismini yazdığında tak diye site karşında...daha ne olsun ki????

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMark

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşın verdiği ilnkten yükledim 1.0.5 betayı.. Açılması 15 sayiye falan sürüyor.. Boşverdim release versiyonunu bekliyeceğim. Zaten 1.0.4 yeterince iyi şu anda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saluki

Arkadaşın verdiği ilnkten yükledim 1.0.5 betayı.. Açılması 15 sayiye falan sürüyor.. Boşverdim release versiyonunu bekliyeceğim. Zaten 1.0.4 yeterince iyi şu anda...

Alıntıları Göster
    sanırım bazı arkadaşların hizmet ve paylaşım düşünceleri farklı
  • quote:

Alıntıları Göster
    dostum heryerde 10.5 çıktı deniliyo ama nedense verilen linklerin hepsi ölü. zaten ilk önce ingilizce sürümü onu takip eden günlerde tr ve diğer diller ekleniyo. bu işin en garanti yolu resmi sitesinden yararlanmaktadır. zaten yeni bir eklenti sürüm vb çıkarsa eski sürümünüz de arama barın üst kısmında yesil bi isater çıkıyor. ve tıklayınca güncellemenin ne olduğunu haber veriyor.

yani arkadaslar su an itibariyle yeni sürümün belirtisi yok.......

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mursoy06

iyide bu beta , release sürüm değil , ben release bekleyin derim , ayrıca firefox güncellemeden başka yerden yüklemeyin derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear_is_the_key

quote:

Orjinalden alıntı: mursoy06

iyide bu beta , release sürüm değil , ben release bekleyin derim , ayrıca firefox güncellemeden başka yerden yüklemeyin derim...

Alıntıları Göster
    arkadasim haberdar ettigin icin saol yeni haberleri duymak guzel kim ne derse desin tesekkurler ayrica arkadslara opera'yi da denemelerini tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.