Şimdi Ara

Firefox 12 Beta 4 kullanıma sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunu daha nereye kadar götürebilirler diye merak ediyorum da bu adamlardan herşeyi beklerim
  • yeri gelmişken yazayım ,bütün güncellemelerin ilk versiyonlarında ve devamında ; adres satırında gidilecek adres yazıyor ama sayfa açılmıyor , 3 kere felan enter a basınca sayfa açılıyor.yani adres satırında gidilecek adres yazılı ama o adres açılmıyor tekrar tekrar enter a basılması gerekiyor.Nedense bu olay aysonuna yeni versiyona yakın oluyor.....
  • bu kadar hızlı güncelliyorlarda ben ek birşey göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

bu kadar hızlı güncelliyorlarda ben ek birşey göremiyorum

chrome da görüyormusun bişey, oda 20. versiyona geldi 2 senede ???

Zaten bişey göremiyorum diyenlerin internette ne yaptıkları belli, tarayıcıyı aç, dolan dur. Herhalde bişey göremezsiniz ne bekliyorsunuz ki. Açıp baksanız mozillanın sitesine her versiyonda en az 100 tane değişiklik, iyileştirme, yeni teknolojilere daha fazla destek ve hataların giderildiğini çok rahat görürsünüz.

Buyrun sadece 10-11 arası değişiklik ve fixler.. Hala 3.6 kullananlar var örneğin, bir düşünsünler nelerden mahrum kaldıklarını.

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/11.0/releasenotes/buglist.html

Bunlarda yeni eklenen şeyler

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/11.0/releasenotes/

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

...Firefox biran once arkaplanda guncelleme olayina gecsede herkes kurtulsa.

Aynen bu fikre katılıyorum. Firefox'un ana sürüm atlamasını ben de hiç sevmiyorum. Arka planda güncelleme olması en iyisi. Chrome gibi 20'lere gelmeye mi çalışıyor, nabıyor anlayamıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Firefox'tan, Chrome'a geçmiş biri olarak söylüyorum.Firefox donma ve çökme sorunlarını hallederse Chrome'dan daha iyi bir tarayıcı olabilir.

ÇÖKÜYOR DONUYOR KASIYOR VSVS DİYEN BUYRUN ŞU LİNKTEKİ AYARLARI YAPIN

http://forum.donanimhaber.com/m_53183389/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Senelerdir Firefox kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Tıkır tıkır çalışıyor kerata
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

mozilla opera google gibi firmalar tarayıcı geliştirip ücretsiz sunarak para kazanıyorlar mı kazanmıyorlarsa neden uğraşsınlar bu adamların burdan aldıkları menfaat ne?

kazanıyorlar ama farklı yollardan.. mesela varsayılan tarayıcıyı google yaptırmak için google dünya kadar para veriyor.
  • Bi indireyim bakalım yine ağırlaşma ve donma sorunları ile karşılaşacakmıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 23 Nisan 2012; 21:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Bi indireyim bakalım yine ağırlaşma ve donma sorunları ile karşılaşacakmıyım.

indirip kuracağın artık beta olmayacak çünkü 12'nin tam sürümü çıktı.
  • Arkadaşlar yaklaşık 8 yıldır Mozilla kullanıyorum. Son 1,5 yıldır da mozillayı parmakizi tarayıcısı ile kullanıyordum. Fakat sanıyorum güncellenen sürümler parmak izi tarayıcısını (fingerprint) desteklemiyor. Destek sitelerinde konuyla ilgili bir çok şikayet mevcut fakat bir çözüm üretilmiş değil. Umarım bu sorunu çözerler ve ben de tekrar Mozilla'ya dönerim.
  • Yine de kullanım kolaylığı açısından, eklentiler açısından, değiştirilebilen arayüzleri açısından Firefox bir numara.
  • ocağımı söndürdü bu firefox ama vazgeçemiyorum. ram in yarısını yiyor. dile kolay 855 MB. şu anda ram diğer programlar dahil full doldu.

Firefox 12 Beta 4 kullanıma sunuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazanya -- 14 Mayıs 2012; 0:45:33 >
  • bu da yeni rekorum. 1GB+512MB ra mim var ama kullanılan RAM 1.78 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazanya -- 16 Mayıs 2012; 9:59:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazanya

bu da yeni rekorum. 1GB+512MB ra mim var ama kullanılan RAM 1.78 GB

o görüntüde olan SD kullanımı gerçek ram kullanımından bahsetmiyor, o gösterge ayrı diyorlardı. SD kullanımı gerçek ram kullanımını mı gösteriyor? öyleyse SD'nin açılımı nedir?

• Firefox kullanmayın Firefox'un bağımsız yan tarayıcısı Waterfox'u kullanın(tabi 64 bit ise sisteminiz)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.