26 Haziran 2024 tarihinde satıcısı Hepsiburada olan Qcy Ailybuds Lite Enc Gürültü Engelleme Bluetooth 5.3 Kablosuz kulaklık siyah adlı ürünü 601,26 lira karşılığında satın aldım.
Yürüyüş sporu yapacağımdan dolayı ürünün özellikler kısmında ter ile ilgili açıklamaya baktım. Ürünün açıklama kısmında suya/tere dayanıklığı kısmında EVET ibaresi vardı. Eylül ayında sol kulaklık şarj almamaya başladı. Bunun üzerine hepsiburada üzerinden ürünü teknik servise gönderdim.
Teknik servis whatsapp üzerinde aşağıdaki resmi göndererek üründe SIVI teması olduğunu beyan edip garanti kapsamında olmadığına karar verdiğini bildirdi. Bana gönderdikleri resimlerden anlaşılacağı üzere SIVI teması dedikleri şey aslında TER.
Gönderdiğim görselde aynı zamanda suya/tere dayanıklığı kısmında EVET ibaresi de var, ama ondan bahsetmiyor. SIVI TEMASI gibi genel bir terim kullanıyor. Ürün linki aşağıdadır ve halen sayfanın alt kısmında SUYA/TERE DAYANIKLI : EVET ibaresi bulunmaktadır.
Tüketici Hakem Heyetine başvurum, aldatıcı ve yanıltıcı ürün açıklamasından dolayı. Bakalım ne olacak.
Tüketici Hakem Heyetine başvurum olumlu ya da olumsuz sonuçlandığı gün hepsiburada ile bağlarımı koparacağım. Spor yaparken terlememeye çalışın.
Teselli aramıyorum, sadece bilgilendirme amacıyla yazıyorum.
İlk tercihiniz Flo olmasın
Yeğenime bir ayakkabı aldım online flo mağazasından. Bir hafta giydi giymedi her iki ayakkabı da her yerinden açılmaya başladı. Sanki tutkalları çok adi gibiydi. Kargo ile incelemeye gitti. Aynı ayakkabıyı "kullanıcı hatası" ve "dikkatli kullanın" iması olan bir kağıt vardı. Halbuki ayakkabıyı kullanalı bir hafta olmadı, makinede yıkanmadı, bir yere takıp bezi yırtılmadı. Kenarlarından açılma yaptı. Bence şöyle bir açıp doğru düzgün incelemeden geri göndermişler. Fotoğraflarını çekip flo onlinedan itiraz ettim ve sözde "inceleme uzmanları" ile görüşme talep ettim. İsterseni bulunduğunuz yerdeki mağazadan tekrar gönderin yazmışlar maile. Ben de mağazaya gittim ve hiç bir şey söylemedim. Önce inceleme dediler, sonra ayakkabıya bakınca değiştirelim dediler. Fark verip başka bir ürün aldım. Resimleri ekliyorum, sizin de göreceğiniz gibi net bir şekilde ayakkabı hatalı. Flo ilk tercihiniz asala olmasın. Benim için flo bitmiştir. Sonra yerliye destek verin derler.
0.212.7087914
|
0850 532 2441 telefon
|
Custom romlarda çağrı, alarm ve bildirim sesi ayarlama
|
Çin'de yaşamış ve ya halen yaşayanlar var mı?
|
Bilginiz olsun: n11.com hakkında
|
|
Polypad 7208 HD-Sakın almayın
|
|
Meslek: Öğretmen
E10BA64505CB4AE084DC59D4BE8415D0.gif |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 667
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 5.527 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook