Şimdi Ara

Bilginiz olsun: n11.com hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç alışverişim oldu bu siteyle, son alışverişimde parayı ödedim, onaylandı. Ama satıcı ürünü vaktinde kargolamadı, bende ürünü iptal ettim. Ürünü iptal ettiğimde satıcının yaptığı terbiyesizliği cezalandıramıyorsunuz yani, yanına kar kalıyor. n11 com iletişim şu mesajı gönderdi. o zman gittigidiyor sistemi daha iyi demek ki.
    http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/33/7c/45/337c457d48b9bcf594ed3813e662c07d.jpg&size=6&border=1&bound=3
     Bilginiz olsun: n11.com hakkında

• lazanya L kullanıcısına yanıt
    gittigidiyorla böyle saçma bi siteyi karşılaştırma bence

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle Süpermarketim adlı marketinden alışveriş yapmanızı asla önermiyorum. Ürünler 20 günden önce gelmiyor ve ilgisizlik zirvede. Sinirlerinize yazık olur.
  • Puanlama sart kim iyi kim kotu bilinmesi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz peşini koştur hakkını alırsın
  • Bu site ürünleri dıger sitelere gore daha pahalı veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İptal ettim, gittigidiyordan alacagim. Ben alisveris yapacaklari uyarayin dedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

Özellikle Süpermarketim adlı marketinden alışveriş yapmanızı asla önermiyorum. Ürünler 20 günden önce gelmiyor ve ilgisizlik zirvede. Sinirlerinize yazık olur.

çeklerden dolayı çok alışverişim oldu.genelde hızlılardı şansıma ama son siparişte hem çok geç geldi. yiyecek ile temizlik maddelerini aynı kutuya havalı poşet filan kullanmadan doldurup kargonu aşağıdan gel al diyecek kadar ..... olan Sürrat taşımacılık ile yolluyor. şikayet etsen harcadığın vakitle kalırsın. 2 defa kayıtsız telefon ve delta garanti deyip kendimiz servisiz valla bir şey olursa yaparız diyen satıcıyla karşılaştım. iade sürecinde de yetersiz bir n11 müşteri hizmetleri var. bir de naneleri yiyip uğurlu alışverişler demezler mi en azından paramızı alabiliyoruz rakipleri çok açgözlü hb bazı kampanyaları dışında kargodan öpüyor.hızlıal daha da kötü 150 TL lik alışverişe çek vermiş 20 küsür kargo çıktı ne anladım çekten. bari tek kargo ücretine geçin 7.5 TL gibi o da yok. n11 de kozmetik,kişisel bakım,aktar ürünlerinde birkaç iyi firma var onlardan alıyorum.

• gittigidyordan sipariş verdim, aynı ürün. satıcı bertinos fakat dükkan perde evi yani n11.com daki ile aynıymı meğer. dükkanı sonradan farkettim. ürün bugün geldi. yani n11 de göndermedi, muhtemelen aynı kişi g.gidyorda hemen geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.