Şimdi Ara

KORKU EVİ AÇMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
13.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son zamanlarda revaçta olan korku evi, evden kaçış tarzı bir yer açmak istiyorum. Yer olarak İzmir'de düşünüyorum.

Konu ile ilgili araştırma yaptım ama destek alabileceğim bir yer bulamadım. Bu konu ile alakalı yardım edebilecek birileri var mı?

Aynı zamanda değişik önerilere açığım.

Teşekkürler

• Ne istedigini belirtirsen yardimci olabilirim.Istanbulda tanidiklar acmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orchy35 O kullanıcısına yanıt
    3 tane zombi koy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba mapheluiT, konsept olarak gerilim ve cinayet çözme üzerine bir konumuz olacak. değişik kilit ve şifreleme cihazları bakıyorum. değişik oyun içinde kullanabileceğimiz her türlü materyaller konusunda fikir verebilirsiniz.

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Ankara'da yaşarken, Bolu'ya oyun evi açtıktan sonra işletemeyip kapattım bu ay. Açmaya istekliyseniz hem pek çok konuda bilgi verebilir, hem de internet sitesi, tabela, oyun malzemeleri, kamera gibi sizin de ihtiyacınız olacak pek çok şeyi uygun fiyata size devredebilirim, ucuza getirmiş olursunuz :)
  • İzmirde ztn var korku evleri oraya korkmaya git incele adamlar neler kullanmış aynısını sende yapabilirsin.. Bi kaç kişi lazım misina iplerini çeksin sandalyeleri düşürsün, gerilim müzigi açsın

• Cinayet çözme falan tutmaz, akıl hastanesi gibi bir konsept yapın.

Millet eve girdiğinde dayayın kahkaha ve çığlık seslerini, 2-3 tane de az çok oyunculuk yapabilen arkadaşını koyarsın mis gibi olur. Arada sırada bir anda karşılarına çıkıp sadece baksın mesela, jumpscare tarzında değil de daha çok gerilime yönelin. Bir anlık korku yaşatacağına eve girdiği saniyeden itibaren çıkana kadar herkesin tüyleri diken diken olsun, ürpersinler.

Ha paran varsa çok değişik şeyler ortaya çıkabilir, büyük mekan, daha iyi dekorasyonlar vs. yapabilirsin.

Milletin sürekli yaptığı şeyleri yapmayın, değişik şeyler deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roinless~ -- 19 Şubat 2016; 21:07:46 >

• betula_cs B kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu konuşmak için size nasıl ulaşabilirim

• merhaba,

korku evi ya da kaçış oyunu açmak isteyen varsa yardımcı olabilirim.

aşağıdaki soruların yanıtlarıyla bana bir mesaj gönderin, size geri dönerim muhakkak.

1. hangi şehirdesiniz?
    2. daha önce hiç korku evi ya da kaçış oyunu oynadınız mı?
    3. ne tür bir desteğe ihtiyacınız var? (kurgu/bulmaca, dekor/tasarım, resmi prosedürler, vb)
    4. bu iş için ayırabileceğiniz toplam maksimum bütçe ne kadar?
    5. bu işe tek başınıza mı girmeyi planlıyorsunuz yoksa ortaklı mı?
    6. bu işten minimum aylık net gelir (kar) beklentiniz nedir? (ciro ile karıştırmayın)
    7. dilerseniz telefon numaranızı yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati67 -- 21 Şubat 2017; 11:31:0 >
  • korku diyorsan cin büyü arapça yı dayıyacaksın sıçıttırırsın içeri girenleri türkiye de tutmaz öyle canavar zombi falan ,
  • Bu konuda istersen sıfırdan bir korku evi açmak istersen Franchising hizmetleri var.

Eğer hazır bir sistem alayım uğraşmayayım diyorsan devreden firmalar da bulunuyor.

Ayrıca Korku Evi açma ilanları bulunan bir web sitesi var Franchising ve Devirli korku evleri bulunuyor. Bir incele derim kendine uygun bir şey bulabilirsin!

https://kacismerkezi.com/ilanlar/
  • Merhaba bizde korku evi açmayı planlıyoruz ama hala bu sektör den para kazanmamız mümkün mü tecrübeli kişilerden yardım istiyoruz, Konya'da açmayı planlıyoruz bu korku evini şuanda aktif olarak 3 oyun var yanlızca, web sitesini de açtık hattawww.konyadakorkuevi.com ama açıp açmama konusunda kararsızız. Konya'da bu işi yapan ve bize destek olabilecek birisi varmı acaba
  • Korku evi boş masraf sen gel beni dinle midyeci açıyoruz sermaye senden

• Birkaç tane Suriyeli ve makyaj ustası tut.(ırkçılık yok ucuza gelmesi için) Gerçek zombili korku evi fikri
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreemre112

Merhaba bizde korku evi açmayı planlıyoruz ama hala bu sektör den para kazanmamız mümkün mü tecrübeli kişilerden yardım istiyoruz, Konya'da açmayı planlıyoruz bu korku evini şuanda aktif olarak 3 oyun var yanlızca, web sitesini de açtık hattawww.konyadakorkuevi.com ama açıp açmama konusunda kararsızız. Konya'da bu işi yapan ve bize destek olabilecek birisi varmı acaba
    Arkadaslar Istanbulda kacis evi actilar zor devrettiler / kactilar, hic girmeyin derim
  • Korku evi işi düşük sermaye ile çok kazandıran bir iş. Benim amcaoğlu bundan 3 sene önce bu işi ilk yapan kişiler arasında Konya'da. Çok iyi de para kazanmıştı o zamanlar daha bu kadar popüler değildi.

Korku evi açmak isteyenler için işin detayları şuradaki yazı da paylaşılmış:http://www.ekisajandasi.com/korku-evi-oyunu-acmak-icin-ne-gerekir/

Çok fazla bir sermaye gerekmiyor gibi 20 bin lira ile bu iş halledilir gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.