Şimdi Ara

Bilgisayar Dükkanı Açmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben lise son sınıf öğrencisiyim (meslek lisesi) bu sene okul bitiyor.2 yıllık bir pc programcılıgı okuyup kendi dükkanımı açmak istiyorum.Yazılım donanım tamir pc satışı yapmayı düşünüyorum.bana ne kadara mal olur, doğru yoldamıyım ,ne yapmalıyıp yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden teşekkürler :)

• Ee nerden kalkincan destek vs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unut o isi. Artik teknik servisler var ve senin yapmak istedigin sey bildigin mahalle bilgisayarciligi. Kimse ne yazilim nede donanim icin sana gelmez. Donanim tamir icin de gelmez cunku garantisi olmasa bile yetkili teknik servis ucretli olarak ilgileniyor. Sen anca bilgisayardan anlamayanlar icin format atar, mause webcam falan satarsin 1-2 aya da dukkani kapatir gidersin.

• Hic bulasma. Vatan pc,teknobiyotik,eksen,fanatekno vs.biemrsuru buyuk firma var. Bunlarin yaninda ezilirsin. Eger devasa bir butcemn yoksa( 200.000 tl falan)bulasma bu islere. He dersen ki ben mahalle aralarinda "abi 2cigabayt ekran karti varmi?"diyen tiplere satis yaparim,mutlu da olurum dersen sen bilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Hic bulasma. Vatan pc,teknobiyotik,eksen,fanatekno vs.biemrsuru buyuk firma var. Bunlarin yaninda ezilirsin. Eger devasa bir butcemn yoksa( 200.000 tl falan)bulasma bu islere. He dersen ki ben mahalle aralarinda "abi 2cigabayt ekran karti varmi?"diyen tiplere satis yaparim,mutlu da olurum dersen sen bilirsin.

Oglum mesaj attim bir bak yav.

• quote:

Orijinalden alıntı: recep.dincer.55

tamamda şimdi benim hedef büyük öyle mahalle arası gibi bir yer değil adam gibi bir yer olacak.sadece pc değil tv adsl gibi çeşitli alttan yürüyen işler de olacak benim bu en büyük hayalim

Sen vatanda 500 TL olan kartı 490'a satmadığın sürece kimse sana gelmez.
  • quote:

ya birader yanlış düşünüosun mesela vatan şirketlere bakıma gidiyormu?,orjinal kendi yazılım yapıyormu?,vatan şimdi normale göre biraz pahalıda üstelik daha ucuz siteleri gördüm.....

Tamamda vatan 20-25 yillik firma. Yolda gecen adama sorsan bilir. Belki dh nin destegibi alirsan tutabilir ama. Burada senin firman onerilir vs. Parca alacaklara senin linkin verilir,iste o zaman isler tikirina girer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dükkan açmak istiyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkezin aksine üniversite bitirip bir işe girip bedavadan araba laptop telefon alabileceğin bir firmada görev yapmak daha iyi.
    Örneğin : Pirelli Satış müfettişi olursun başarılıysan benzinide bedava alıp cumartesi pazar gezersin
  • quote:

peki diyelim ben dükkanı açcam ne alacam ne kadar masrafım olacak bilgisi, tecrübesi olan varmı yada halen bu iş ile ilgilenen..

Bir atasözü vardır; bilmediğin ...... altına girme diye
    Git adam gibi üniversiteni oku senin bu hayallerin 3 kere daha değişir..
  • Vazgeçme arkadaşım kazanamam deme . Benim kuzen aynı düşüncedeydi en başta oyun serverı falan açarım parayı kırarım dedi sonra dayımlardan destek alır kendi işimi kurarım falan tutmazsa diye ilk sene puan rezalet , 2. sene puan rezalet , 3. sene ODTÜ Elektronik mühendisliğine girdi bitirdi adam bilgisayar market açarım vs. diye diye Aselsanda . Köşeyi dönmek için üniversite mezunu ol da 534634 tane şey gelir aklına . Yukarıdada denildiği gibi bilmediğin şeylere bulaşma.
  • Burdakilerin birşey bildiği yok istanbul pendikte bilgisayarcıda çalışıyorum,günde 10-15 kasa format için fortma 20 tl,10 liralık mouse 25 tl falan filan kulaklık falan 300 tl lik kasayı 900 tl ye,650 tl ik laptopu 1200 e satıyoruz,abicim sen bu denilenlere bakma aç bir bilgisayarcı
  • kardeşim programlama konusunda kendini geliştirirsen ekmek var. Asıl işini programlama üzerine kurup bir dükkan açarsan orda oturup müşterilerin programlarını yazarken gelip gidenden de para kazanırsın. Böyle bir şey yapılabilir. Yanınada bi eleman alırsın format vs işleri ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prox!MuS -- 2 Nisan 2013; 22:44:07 >
  • arkadaşlar bilgisayar dükkanı camına oyun ve film afişi asmak yasakmı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: **3A**

Burdakilerin birşey bildiği yok istanbul pendikte bilgisayarcıda çalışıyorum,günde 10-15 kasa format için fortma 20 tl,10 liralık mouse 25 tl falan filan kulaklık falan 300 tl lik kasayı 900 tl ye,650 tl ik laptopu 1200 e satıyoruz,abicim sen bu denilenlere bakma aç bir bilgisayarcı

sende abarmışın biraz ya

mahallede anlamayan kişileri kazıklayanlar bunlar işte birde açık açık söyliyor.

Yazık.
  • bence büyük firmaların bayilini al (hp asus dell casper gibi) sana gelen pc leri tamir edersin aynı zamanda pc parçaları sat ozaman yürür belki dediyim gibi bi yerde 3 gün çalıştım diyer bilgisayarcılardan tamire dizüstü pc gönderiyolardı işler yetişmiyodu geçe iş yerinde yattığı oluyomuş ama çarşıda onun gibi başka yer yoktu o ayrı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duketemre

bence büyük firmaların bayilini al (hp asus dell casper gibi) sana gelen pc leri tamir edersin aynı zamanda pc parçaları sat ozaman yürür belki dediyim gibi bi yerde 3 gün çalıştım diyer bilgisayarcılardan tamire dizüstü pc gönderiyolardı işler yetişmiyodu geçe iş yerinde yattığı oluyomuş ama çarşıda onun gibi başka yer yoktu o ayrı

o iş o kadar kolay değil işte al bayiliği bitsin demekle olmuyor...

tabi kolay olcanısanmıyorum ama bayiliyi aldıktan sonra niye bitmiyo onu anlamadım

• Bak benim akrabam bilgisayar programcısı ama iş yok diyor bu işlerde....bende sana önermiyorum bu işi ticaret dediğin Bilgisayar işi değildir sadece bizim burda da bana ticaret adamı derler ama işte öyle PC satmak tamir etmek ticaret olmaz....sen iyisi bu işlere bulaşma yani pc işine diyorum....ticaret yapıcaksan başka iş yap bu işte ekmek yok...
  • ikinci eli ölü parasına alıyolar alacan sistemleri kendin toplayacan istege göre satacan % 40 kar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

Bak benim akrabam bilgisayar programcısı ama iş yok diyor bu işlerde....bende sana önermiyorum bu işi ticaret dediğin Bilgisayar işi değildir sadece bizim burda da bana ticaret adamı derler ama işte öyle PC satmak tamir etmek ticaret olmaz....sen iyisi bu işlere bulaşma yani pc işine diyorum....ticaret yapıcaksan başka iş yap bu işte ekmek yok...

Ekmek yokmu Kafası çalışan bir bilgisayar programcısı her türlü köşeyi döner . tabi kendine programcı diyen adamlar genelde sınavsız geçişli myo mezunları bu adamlar blog bile tasarlayamıyorlar bu işler artık bitti diyenler genelde bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: JEANT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: **3A**

Burdakilerin birşey bildiği yok istanbul pendikte bilgisayarcıda çalışıyorum,günde 10-15 kasa format için fortma 20 tl,10 liralık mouse 25 tl falan filan kulaklık falan 300 tl lik kasayı 900 tl ye,650 tl ik laptopu 1200 e satıyoruz,abicim sen bu denilenlere bakma aç bir bilgisayarcı

sende abarmışın biraz ya

mahallede anlamayan kişileri kazıklayanlar bunlar işte birde açık açık söyliyor.

Yazık.

Kardeşş biz fiyat koyuyoruz alan alıyor almayan almaz mahalle arası değil caddenin ortası,Bu arada nebim bilmekte çok işe yarıyor büyük firmalara mebimle bişeyler kuruyor bizim usta aylık,3000-4000 TL Para alıyor çoookkk kaarlı bir iş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.