Şimdi Ara

Bilgisayar Dükkanı Açmak İstiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

Bak benim akrabam bilgisayar programcısı ama iş yok diyor bu işlerde....bende sana önermiyorum bu işi ticaret dediğin Bilgisayar işi değildir sadece bizim burda da bana ticaret adamı derler ama işte öyle PC satmak tamir etmek ticaret olmaz....sen iyisi bu işlere bulaşma yani pc işine diyorum....ticaret yapıcaksan başka iş yap bu işte ekmek yok...

Ekmek yokmu Kafası çalışan bir bilgisayar programcısı her türlü köşeyi döner . tabi kendine programcı diyen adamlar genelde sınavsız geçişli myo mezunları bu adamlar blog bile tasarlayamıyorlar bu işler artık bitti diyenler genelde bunlar

Tamam kardeşim sen benden daha iyi biliyorsun.....

• turkıyede cok cahıl var ıyı para kırarsın pc satmakdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEANT

quote:

Orijinalden alıntı: recep.dincer.55

quote:

Orijinalden alıntı: **3A**

Burdakilerin birşey bildiği yok istanbul pendikte bilgisayarcıda çalışıyorum,günde 10-15 kasa format için fortma 20 tl,10 liralık mouse 25 tl falan filan kulaklık falan 300 tl lik kasayı 900 tl ye,650 tl ik laptopu 1200 e satıyoruz,abicim sen bu denilenlere bakma aç bir bilgisayarcı

sende abarmışın biraz ya

mahallede anlamayan kişileri kazıklayanlar bunlar işte birde açık açık söyliyor.

Yazık.

Aynen, bir de bununla gurur duyuyorlar buraya da yazıyorlar.

Cadde üstü, mahalle Bilgisayarcısı açacaksan şekilde görüldüğü gibi kazık fiyatlardan satarsan para kazanırsın tabi. Memlekette cahil çok nasılsa şişir fiyatı alırlar nasıla oh güzel iş.

İşler nasıl diye sorduğunda, Allaha şükür çorba çıkıyor derler. Çıkıyor, insanları kazıklayarak çıkar tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 5 Nisan 2013; 14:14:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: duketemre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duketemre

bence büyük firmaların bayilini al (hp asus dell casper gibi) sana gelen pc leri tamir edersin aynı zamanda pc parçaları sat ozaman yürür belki dediyim gibi bi yerde 3 gün çalıştım diyer bilgisayarcılardan tamire dizüstü pc gönderiyolardı işler yetişmiyodu geçe iş yerinde yattığı oluyomuş ama çarşıda onun gibi başka yer yoktu o ayrı

o iş o kadar kolay değil işte al bayiliği bitsin demekle olmuyor...

tabi kolay olcanısanmıyorum ama bayiliyi aldıktan sonra niye bitmiyo onu anlamadım

abiler ben Ankara'da bu işi yapıyorum.Öncelikle şunu belirteyim;

çooookkkk iyi işin tekniğini bilmek lazım(en önemlisi)

açılacak dükkanın yeri iyi olmalı(cadde,köşe dükkan)

iyi bi çevre lazım(potansiyel müşteri)

bide arkadaşlar bu işler öyle iş ayağıma gelsin,gelince yaparım diye oturmakla olmuyo.her köşe başında bilgisayarcı,filmci,elektronikçi dolu.eğer satıştan kazanırım derseniz,yanlış yaparsınız.çünkü heryerde reklamı var,büyük mağazaların(vatan,mediamarkt,teknosa)yeri geliyo onlardan daha aşağı fiyat vermen gerekiyo.bazen zararına satış yapman gerekiyo ki;o müşteriyi kazanabilesin.Çoğu firmalara gitmen,kendinden bahsetmen gerekiyo.Kartvizit bırakıcan,iş olduğunda sana ulaşabilsinler.

Demem o ki abiler,oturacam iş ayağıma gelsin dersen çok uzun ömürlü olmaz dükkan işi.

Benden dükkan açacaklara tavsiye.

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Orijinalden alıntı: JEANT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: **3A**

Burdakilerin birşey bildiği yok istanbul pendikte bilgisayarcıda çalışıyorum,günde 10-15 kasa format için fortma 20 tl,10 liralık mouse 25 tl falan filan kulaklık falan 300 tl lik kasayı 900 tl ye,650 tl ik laptopu 1200 e satıyoruz,abicim sen bu denilenlere bakma aç bir bilgisayarcı

sende abarmışın biraz ya

mahallede anlamayan kişileri kazıklayanlar bunlar işte birde açık açık söyliyor.

Yazık.

Aynen, bir de bununla gurur duyuyorlar buraya da yazıyorlar.

Cadde üstü, mahalle Bilgisayarcısı açacaksan şekilde görüldüğü gibi kazık fiyatlardan satarsan para kazanırsın tabi. Memlekette cahil çok nasılsa şişir fiyatı alırlar nasıla oh güzel iş.

İşler nasıl diye sorduğunda, Allaha şükür çorba çıkıyor derler. Çıkıyor, insanları kazıklayarak çıkar tabi.

Ne kazığı bilader zorla aldırmıyoruz ya,Fiyatını veriyoruz alan alıyor almayan almıyor

• Ben bu tür küçük işletmelerin her zaman iş yapacağını düşünüyorum.
    Biraz çevre, az biraz da birikimle olur.

Bu foruma gelip tavsiye isteyen adam az çok teknolojiyi, firmaları, yenilikleri takip ediyordur.
    Fakat emin olun dışarda bu sektörü takip etmeyen ve bu tür küçük işletmelere muhtaç olan insan çok daha fazla.

Onlar da bu insanları kazıklamak için hazır bekliyorlar zaten.
  • Kul hakkı yemek sorundeğilse kaşıkla milleti ama gün gelir bedel ödersin
  • Bulaşma bence.

Eskisi gibi kalmadı iş falan.

Büyük firmalar karşısında, ezilirsiniz.

Bir arkadaşın bahsettiği gibi, ha mahalle köşelerinde " abe 2 gb ekran karti var mı " diye soracak olan şahıslara satış yapacaksan ne mutlu sana.
  • dene sansini.tutarsa para tutmazsa tecrube kazanirsin.
  • Bence eğer açılacaksa adam gibi bir yer açılacak birde öyle küçük sermaye değil büyük sermayen olacak 200.000 tl atıyorum güzel büyük bir dükkan açıkcaksın işlek bir yerde dükkanın adınıda büyük harflerle yazıcaksınki her yerden görünsün ve millet ''vay güzel yere benziyor bakalım'' desin.... ben yapsam öyle yapardım
  • Arkadaşım o işler çok zaor be sen daha 2 yıl okucan daha askerlik var falan filen. Benim senden bir ricam var bende bir konu paylaşcam ama ben yeni konu açmak istemiyorum düşüncelerimi buraya yazsamda bilen arkadaşlarda cevap verseler. KIsaca bende dükkan açmak istiyorum ama ne dükkanı açsm kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbarospasa

Arkadaşım o işler çok zaor be sen daha 2 yıl okucan daha askerlik var falan filen. Benim senden bir ricam var bende bir konu paylaşcam ama ben yeni konu açmak istemiyorum düşüncelerimi buraya yazsamda bilen arkadaşlarda cevap verseler. KIsaca bende dükkan açmak istiyorum ama ne dükkanı açsm kararsızım

Yada yeni konu açayım site yöneticileir kızabilireler

Yeni konum burda arkadaşlar yardımcı lursanız sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_73758967/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73758967

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarospasa -- 8 Nisan 2013; 4:24:31 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.