Bildirim
Firefox 4 Font Sorunu (yazılar Kalın çıkıyor)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şöyle bir şey buldum,umarım işinize yarar.
Firefox 4 kurulumdan sonra bazı bilgisayarlarda yazılar bulanık yada ince şekilde çıkabiliyor. Aslında bu sorun hem Firefox’ un daha yavaş çalışmasına hemde gözlerimizin rahatsız olmasına sebep oluyor.
Çözüm için;
Firefox un adres satırına about:config yazıp enter tuşuna basıyoruz.
Gelen ekranda Söz veriyorum dikkatli olacağım (I’ll be careful, I promise!) ‘ a tıklıyoruz.
Karşımıza gelen ekran Firefox’ un config ayarlarının bulunduğu ekrandır gerekli tüm düzenlemeleri buradan yapacağız.
Filter: kısmına 2d yazıp enter tuşuna basınız, 2 adet config ayarı karşınıza gelecektir.
gfx.direct2d.disabled olan değere çift tıklayarak Value değerini true yapınız.
Firefox’ u kapayıp açın, sorununuz düzelecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: cenga26
şöyle bir şey buldum,umarım işinize yarar.
Firefox 4 kurulumdan sonra bazı bilgisayarlarda yazılar bulanık yada ince şekilde çıkabiliyor. Aslında bu sorun hem Firefox� un daha yavaş çalışmasına hemde gözlerimizin rahatsız olmasına sebep oluyor.
Çözüm için;
Firefox un adres satırına about:config yazıp enter tuşuna basıyoruz.
Gelen ekranda Söz veriyorum dikkatli olacağım (I�ll be careful, I promise!) � a tıklıyoruz.
Karşımıza gelen ekran Firefox� un config ayarlarının bulunduğu ekrandır gerekli tüm düzenlemeleri buradan yapacağız.
Filter: kısmına 2d yazıp enter tuşuna basınız, 2 adet config ayarı karşınıza gelecektir.
gfx.direct2d.disabled olan değere çift tıklayarak Value değerini true yapınız.
Firefox� u kapayıp açın, sorununuz düzelecektir.
arkadaşım sağol bunu yaptım ama sorun çözülmedi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X