Şimdi Ara

firefox anasayfa değişmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
21.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamindirden bir program indirdim indirmez olsaydım arama motoru anasayfam.tamindir gibi bişey değişmiyor bir türlü ayarlar seçenekler falan nasayfayı silip eski haline getirdim arama motorunu sildim gene aynı hala yadığım zaman anasayfam tamindir e yönlenditiyor lütfen yardım edin

• firefox kısayoluna sağ tıkla özellikler gir orda dosyanın uzantısı
    "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" yazar
    muhtemelen ondan sonra bir yazılar yazılmıştır bunu netten indirdiğiniz bazı şeyler yapıyo bu anasayfayı değiştiriyo
    "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" bundan sonraki yazıyı silersen düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taner54 -- 30 Temmuz 2012; 9:43:44 >
  • Sol üst taraftaki firefox butonuna tıklayın Seçenekleri bulun anasayfa ayarları karşınıza çıkacaktır oradan varsayılana ayarla dediğinizde FİREFOX web search sayfası ana sayfanız olucaktır.

Anlam veremediğim olay ise neden tamindir.com dan indiriyorsun ? Programları herzaman resmi sitesinden indirmeni tavsiye ederim.

Hiç olmaz ise firefox u kaldır Buraya tıkla Resmi sitesinden indir kur sorun ortadan kalkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogaunl -- 30 Temmuz 2012; 11:41:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner54

firefox kısayoluna sağ tıkla özellikler gir orda dosyanın uzantısı
    "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" yazar
    muhtemelen ondan sonra bir yazılar yazılmıştır bunu netten indirdiğiniz bazı şeyler yapıyo bu anasayfayı değiştiriyo
    "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" bundan sonraki yazıyı silersen düzelir

sonrasında birşey yazmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_007

Sol üst taraftaki firefox butonuna tıklayın Seçenekleri bulun anasayfa ayarları karşınıza çıkacaktır oradan varsayılana ayarla dediğinizde FİREFOX web search sayfası ana sayfanız olucaktır.

Anlam veremediğim olay ise neden tamindir.com dan indiriyorsun ? Programları herzaman resmi sitesinden indirmeni tavsiye ederim.

Hiç olmaz ise firefox u kaldır Buraya tıkla Resmi sitesinden indir kur sorun ortadan kalkar.

dediğinizi yaptım sorun anasayfa değil linkin olduğu yere donanımhaber yazınca tamindir.anasayfa gibi bir arama motoru üzerinden arama yapıyor asıl sorun tamindir arama motorunu sildiğim halde böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: 1907_mert

quote:

Sol üst taraftaki firefox butonuna tıklayın Seçenekleri bulun anasayfa ayarları karşınıza çıkacaktır oradan varsayılana ayarla dediğinizde FİREFOX web search sayfası ana sayfanız olucaktır.

dediğinizi yaptım sorun anasayfa değil linkin olduğu yere donanımhaber yazınca tamindir.anasayfa gibi bir arama motoru üzerinden arama yapıyor asıl sorun tamindir arama motorunu sildiğim halde böyle

Dostum o zaman yapacak tek bişey kaldı oda firefox u tamamen bütün bilgilerini ayarlarınını kaldır sonra resmi sitesinden indir kur sorun çözülür firefox ayarları çok karışıktır mecburen kaldırıp yeniden kurman gerekiyor

Kolay gelsin.

• senin arama motorun değişmiş
    o link yazdığın yerin yanında bir bölüm vardır arama motorları için oradan google seçersen sorunun düzelir
    resimde attım resimden bakabilirsin :

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wordpress Anasayfa Hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tamindirden bir program indirdim indirmez olsaydım arama motoru anasayfam.tamindir gibi bişey değişmiyor bir türlü ayarlar seçenekler falan nasayfayı silip eski haline getirdim arama motorunu sildim gene aynı hala yadığım zaman anasayfam tamindir e yönlenditiyor lütfen yardım edin

Reklam virüsü girmiş olabilir combofixle bi tarat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner54

senin arama motorun değişmiş
    o link yazdığın yerin yanında bir bölüm vardır arama motorları için oradan google seçersen sorunun düzelir
    resimde attım resimden bakabilirsin :

dediğiniz kısım google ben sağ taraftakinden bahsediyorum
  • quote:

quote:

quote:

Dostum o zaman yapacak tek bişey kaldı oda firefox u tamamen bütün bilgilerini ayarlarınını kaldır sonra resmi sitesinden indir kur sorun çözülür firefox ayarları çok karışıktır mecburen kaldırıp yeniden kurman gerekiyor

Kolay gelsin.

en iyisi dediğiniz gibi kaldırıp yeniden kurmak düzelmezse yapcak birşey yok görmezden gelcem cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin.

en iyisi dediğiniz gibi kaldırıp yeniden kurmak düzelmezse yapcak birşey yok görmezden gelcem cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim

• "kökten çözüm."

mozilla firefoxun kurulu olduğu yerde mozilla.cfg var
    onu wordpad veya metin belgesi olarak açın
    içersine bunları yapıştırın.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

//
    lockPref("browser.startup.page", 1);
    lockPref("browser.startup.homepage", "www.google.com.tr");
    lockPref("pref.browser.homepage.disable_button.current_page", false);
    lockPref("pref.browser.homepage.disable_button.restore_default", false);
    lockPref("pref.browser.homepage.disable_button.bookmark_page", false);

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
    masaüstüne farklı kaydedin. mozilla.cfg olacak şekilde..
    daha sonra mozillfa firefoxun kurulu olduğu yerdeki doyayı silip yerine. masaüstüne kaydettiğiniz dosyayı atın. sorununuz çözülmüş olacaktır.
    yada bıraktığım dosyayı indirip atın aynı yere varıyor. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sawran03

"kökten çözüm."

mozilla firefoxun kurulu olduğu yerde mozilla.cfg var
    onu wordpad veya metin belgesi olarak açın
    içersine bunları yapıştırın.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

//
    lockPref("browser.startup.page", 1);
    lockPref("browser.startup.homepage", "www.google.com.tr");
    lockPref("pref.browser.homepage.disable_button.current_page", false);
    lockPref("pref.browser.homepage.disable_button.restore_default", false);
    lockPref("pref.browser.homepage.disable_button.bookmark_page", false);

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
    masaüstüne farklı kaydedin. mozilla.cfg olacak şekilde..
    daha sonra mozillfa firefoxun kurulu olduğu yerdeki doyayı silip yerine. masaüstüne kaydettiğiniz dosyayı atın. sorununuz çözülmüş olacaktır.
    yada bıraktığım dosyayı indirip atın aynı yere varıyor. :)

kaç gündür beladan kurtulamıyordum çok teşekkürler denemediğim program kalmadı chrome deki sorunu program buldu "bilmemne.com" sildim düzeldi ama bir türlü firefox olmuyordu kilitliydi genel seçeneklerden değiştirilmiyordu çok şükür oldu az daha silecektim tarayıcıyı..

• adwcleaner indirip tarat
  • Yac ındır kur ozellıkle tarayıcılarda cok ıyı ıs cikarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XQS -- 2 Mayıs 2014; 3:28:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lıghta

Yac ındır kur ozellıkle tarayıcılarda cok ıyı ıs cikarıyor

yine aynı sorun hocam YAC indirdim bakalim neler bulacak ilk defa duyuyorum bu programı indirdim ama ne deerece güvenli bilmiyorum
  • mgmeteor kullanıcısına yanıt
    son iki aydır kullanıyorum önemli veriler saklıyorum hiç bir sıkıntısı yok oldukça istikrarlı çalışan bir program
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lıghta

son iki aydır kullanıyorum önemli veriler saklıyorum hiç bir sıkıntısı yok oldukça istikrarlı çalışan bir program

anladım hocam teşekkürler
  • Bahsi geçen bu program mı?http://forum.donanimhaber.com/m_83859213/tm.htm

https://www.malwarebytes.org/ işinizi görebilir bir nebze. Eklenti olarak yüklenmiş mi ona bakın ya da bulaşan programın ana exesinden giriş yapmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Bahsi geçen bu program mı?http://forum.donanimhaber.com/m_83859213/tm.htm

https://www.malwarebytes.org/ işinizi görebilir bir nebze. Eklenti olarak yüklenmiş mi ona bakın ya da bulaşan programın ana exesinden giriş yapmayı deneyin.

Evet çoğu kişide istemediğim halde yüklendi diyor..neyse malywarebytes güvenli en azından

Treu ismi cinsi belli olmayan bir site çıkıyor kayıtdefterındende silsem yone geliyor eklenti yok sadece **** ve zenmate YAC programini çözer diye indrmişm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmeteor -- 5 Mayıs 2014; 3:44:55 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.