Evet personel eklentisi ile arkaya tema yapılan. ama 4 saatlik bir süreç değilde ne bilim 1 hafta 10 gündür sürekli girip hiç çökme yaşamayan varmı diye bakıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Racer_ali
Evet personel eklentisi ile arkaya tema yapılan. ama 4 saatlik bir süreç değilde ne bilim 1 hafta 10 gündür sürekli girip hiç çökme yaşamayan varmı diye bakıyoruz.
Hmm o kadar uzun süre aralıksız pc başında olabilecek kimse var mı peki ?
Başta persona kuruluydu, sonra kaynak yemesin diye kaldırdım. Ama birkaç gün mü yayındayı yoksa birkaç saat mi hatırlamıyorum. Yine de nşa sorun yapmaması gerekir gibime geliyor.
Google Chrome kullanmanı öneririm.
Bende 3.5 sürümünü kulanırken çok fazla çökme oluyordu ,ancak 3.6 ile birlikte bu sorun ortadan kalktı.Güncellemeden beri 1 defa çökme yaşadım.Sizden kaynaklanan bir problem olabilir.
firefox delirtti chrome acemi geldi
opera 10.50 firefox 4 çıkana kadar bulaşmam artık
Aynı sorunu bende alıyordum dostum internette biraz araştırma yaptım ve çözüm olarak firefox'un sitesinde eklentili yani hatanın kaynagını ayıklanmış bir firefox buldum bazen videolarda hata versede çökmesinden iyidir en azından firefox yeni sürüm yayınlayana kadar sizi idare eder eklentili versiyonuhttp://www.mozilla.com/en-US/firefox/lorentz/ buradan indirebilirsiniz :)
Üzücü bi sonuç ama Galiba Firefox'un sonu yaklaşmak üzere :( inşallah bu durumu düzeltirler bir an önce bizde hızlı ve güvenli tarayıcımıza kavuşuruz (:
İyi geceler arkadaşlar umarım yardımcı olabilmişimdir :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme