Şimdi Ara

firefox da download sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar firefox 2.0.0.6 versionunu kullanıyorum ilk defa ilginç bir sorunu var firefox un, indirme işlemi yapmıyor indirme yöneticisinde hiçbir indirme işlemi görünmüyor ve de inen herhangi birşey yok , sağ tıklayıp kaydet dediğim herhangi bir resim dosyası ya da download dediğim rapid den olsun herhangi bir web adresinden indir dediğim rar dosyası ya da başka herhangi bir dosya inmiyor ara sıra kaydet dediğimde kaydediyor ama yine indirme yöneticisinde ne indi die görünüyor ne de altta indirilen dosyanın kayıt yeri nin yarında benim masa üstü die gösterdiğim yer ya da başka gösterdiğim dosya orada görünmüyor...mozilla yı tekrar kurdum ayarlarına tektek baktım ama herhangi bi değişiklik yok..yani önceden indirdiğim dosyalar hem indirme yöneticisinde eksiksiz listelenirdi hem de sağ altta tüm dosyalarınız inmiştir die uyarı verirdi... bu sorunu bi sürlü çözemedim , ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim....

• Mozillayı tamamen sildiğine eminmisin başka bir dizine kurmayı deneyin eğer olmazsa operayı deneyebilirsin.
  • tamamen sildim ve tekrar yükledim üstüne yüklemedim tekrar..
    bu arada mozilla, opera, ie, maxthon ve maxthon2 yi hep beraber zaten kullanıyorum...hepsinden ayrı ayrı memnun olduğum yönleri var, ilk defa mozilla hata verdi.
  • Your uninstal programıyla silmeyi deneyin bu program bütün girdileri sildigi için tekrar yüklediğinde sorun olmayacaktır büyük ihtimal.
  • her bi şekilde sildim your uninstal ile de sildim...ama hala düzelmedi..resimdeki gibi bomboş ve altta olması gereken yerde hiçbişey yok...

firefox da download sorunu!!!
  • ARKADAŞLAR HİÇ Mİ NEDEN OLABİLECEĞİNİ SÖYLEYECEK KİMSE YOK!!!! KİMSENİN BAŞINA GELMEDİ Mİ !!! LÜFTEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM....
  • Bence windows bozulmuş üzerine onarım yaparak kur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • windows bozulmuş olabilir ama sadece mozilla da var sorun diğer hiçbişey de yok herhangi bir hata..windows u onarmadan yapılabilecek bir şey olmalı bence ama ne???
  • Arkadaşım zanedersem sorununun çözümü burada:
    * Close Firefox
    * In Windows Explorer, find your Firefox profiles folder:
    C:\Documents and Settings\YourUserName\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxx\ (xxxxxxx is a string of random letters and numbers).
    * Delete the file called Downloads.rdf
    * Restart Firefox

Thanks mart44 for finding this solution! You can findhttp://kb.mozillazine.org/Downloads.rdf And if you don't like the Downloads window, I highly recommend thehttps://addons.mozilla.org/firefox/26/ (Download Statusbar add-on for Firefox).
    Kolay Gelsin...

• öneri için teşekkür ederim fakat ben çok garip bir yöntemle çözdüm sorunu, gran paradiso yükledim ve mozilla yı açtığımda artık dowload edebiliyorum eskisi gibi ,ikisinde de şu an indirme yöneticisi çalışıyor , mozilla yı başka yollardan kurtarmak gerekti biraz acemice oldu ama oldu sonuçta:))
  • C:\Documents and Settings\YourUserName\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles

Burdaki FireFox a dahir tum dosyalari sil Delete
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quaron*

C:\Documents and Settings\YourUserName\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles

Burdaki FireFox a dahir tum dosyalari sil Delete

başta program files daki tüm dosyaları temizlemiştim ama bu aklıma gelmemişti ... sağolasın bu da aklımda olcak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.