Şimdi Ara

Firefox Eski haline Geri Getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün bir sebepten dolayı Mozilla firefox'u silip tekrar yüklemek zorunda kaldım. Ancak yükledikten sonra doğal olarak içinde kişiselleştirdiğim herşey gitti. Yerimler, kısayollar, tema, şifreler vb...

Hepimiz uzun süre kullandığımız windowsa format atınca bir bir boşluğa düşmüşsünüzdür. Şu anda başkasının bilgisayarını kullanıyor gibiyim.

Ama bir eklenti vardı. Bir yere mesaj gönderiyordun. Şifre koyarak. Sen başka bilgisyarda firefox kullanırsan, yada bu tarz bir durum için firefoxu o haliyle geri getiriyordu şifreyi girererek. Ben bunu yapmıştım. Geri yükleme tarzı bir adı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ama bu eklentinin adını hatırlamıyorum. Yada sizin bildiğiniz başka bir yöntem varsa dinlemeye hazırım Yoksa bunu Chroma geçmek için bir fırsat mı bimeliyim?

Yardımlarınızı bekliyorum. Moralimi bozdu bu olay bildiğin.

• Önceden önlemini almazsan şu anda yapacağın bişey kalmaz.

Firefox'un kendi içinde SYNC isminde uygulaması mevcut. Eklenti değil. Bunu Firefox'u ilk kullanmaya başladığında aktif etmen gerekirdi. Böyle 100 kere de format atsan kullanıcı adı ve şifreni girerek herşeyini geri getirebilirdin, açık bıraktığın sekmelere kadar. Aynı zamanda başka bilgisayarlarda da tüm ayarlarını yükleyebilirsin. A bilgisiyarında girdiğin bir site, B bilgisyarına da kendi gelebilirdi, A ya kurduğun eklenti, B ye de kurulabilirdi. Hemde sen hiç biey yapmadan.

Chorme bu işin yarısını bile yapamıyor..Kendi çapında bişeyler yapıyor ama yeterli değil.

Bundan sonra öyle yaparsın.

Firefox Eski haline Geri Getirme

• Evet haklısın neyazıkki

Büyük ölçüde eski haline getirdim. Ama şöyle bir sorun var; Ana parolayı koyuyorum. "Mozila şifrenizi hatırlasın mı?" diye sormuyor artık. O yüzden ana parola geçerli olmuyor. Her seferinde şifrelerimi girmek zorunda kalıyorum. Ayarları baya kurcaladım bişey bulamadım. Sizce neden olabilir?
  • Çerezlerden kaynaklanıyormuş. Çözdüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.