Şimdi Ara

Firefox OS, haziran ayı itibariyle 5 farklı ülkede boy gösterecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilgisayarın rami 2gb. Windows Kaspersky derken bi de firefox 1.5ğu geçince de bilgisayar pilot olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

kullanma fırsatı buldum düşük model bir ZTE cihazda , gayet akıcıydı, internet performansı aynı cihazın androidli versiyonu ile aynı gibiydi bi fark göremedim, fakat demo cihazın donanımı çok zayıftı

doğrumu anladım. kullandığınız cihazın dandik olamsıan rağmen performanslıydı

bu turkcell in bir ara maxiplus5 diye dağıttığı ismini bilmedğim ZTE modeli işte hocam, demo onun üzerinde çalışıyorud, akıcıydı, kendine ait bir store u vardı, ve evet performanslıydı, ama şimdiye kadar ki duyurulan firefox lu modellerin hiçbiri bir amiral gemi değil, görevliye firefox alt seviyeyimi hedefliyor diye sorduğumda net bir cevapda alamdım, şimdilik bunların bir demo olduğunu, ilerde çeşitli modellerin görelebileceğini vs diyerek sıyırdı.

sağolasın. artık bizim teneke nokia x6 ya yüklüyebilme ümidiyle bekliyeceğiz

Nokia n9 ve n900 haricinde ki hiçbir nokia telefona başka işletim sistemi yükleyemezsiniz : )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Firefox OS i kısaltmazlar umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber yeni çıkacak mobil işletim sistemi ile ilgili, yorumların yarısı windows üzerindeki tarayıcısının ram kullanımı ile ilgili.
  • balcis kullanıcısına yanıt
    Firefox OS umulur ki google android işletim sistemi gibi casusluk ve veri hırsızlığı yapmaz. Android yazılım tam bir casus. Telefonda ne varsa google sunucularına aktarıyor. Kişisel bir gizliliğiniz kalmamakta. En kötüsü de kişisel verileriniz, özel hayatınız küresel iblis sermayecilerin kötü emelleri için kullanılmakta. AMD demiş iken, ısınıyor denildiğinde aklıma; intel pentium 4 işlemcilerin ateş gibi yanıyor derecede ısındıkları geliyor. intelin, frekansı yüksek gösterip verim sağlayamayan, bir zamanın vasat rezalet işlemcileridir pentium 4'ler. Eski AMD Athlon XP işlemciler ise düşük ancak yüksek verimlilik sayesinden daha güçlü hesaplamaları belirli frekans hızlarında sağlayarak pentium 4 lerden kat kat daha hızlı işlem yaparak önde olduklarını bilen iyi bilir. Son olarak, Mozilla Firefox'u kötüleyenler evvela sabit disklerini değiştirmelidir. Hibrit ya da Katı Hal Sürücü takarak hızlanabilirler. Ayrıca tarayıcı çerezleri arşiv yaparmışçasına depolamamalı kimse. Çerezler güvenlik riskidir. Firefox sabit disk üzerinden çalışmakta. Chromium tabanlı tarayıcılar ise ram önbellek üzerinden çalıştıklarından daha hızlı görünmekteler. Tümüne rağmen Mozilla, Firefox Web Tarayıcısıyla üstün olduğu gibi, Firefox OS işletim istemi ile de başarıyı yakalayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 5 Şubat 2014; 14:04:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cibicibi

bazen 2 GB ram bile yetmiyor Mozilla için

Çıkışta çerezler kendiliğinden silinecek şekilde ayarlanırsa bu yavaşlama azalabilir. Ne kadar çerez saklanırsa o kadar üçüncü şahıslar çerezlerinize karışır. Tavsiyem yine nozilla tabanlı olan ancak ondan daha dengeli çalışan Palemoon tarayıcısının portatif sürümünü kullanmanızdan yanadır. Palemoon.org. Resmi Portatif sürümü mevcuttur.
  • hala göremedik şu cihazları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.