Bildirim
firefox sayfa sorunu...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: thekeys
arkadaşlar ff dünden beri sayfayı bozuk görüntülüyor.. örnek olarak youtube ss'i aldım bazı siteleri daha böyle görüntülüyor ama diğer tarayıcılarda bir sorun yok.. nedeni ne olabilir ? teşekkür ederim..
aynı sorun bendede var çözüm nedir acaba -
çerezleri ve önbelleği temizle bidaha aç -
sürümü yükselt hangi sürümü kullanıyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: kingo_disco
çerezleri ve önbelleği temizle bidaha aç
öncelikle teşekkür ederim çerezleri ve önbelleği temizledim eklentileri devre dışı bıraktım aynı kaldırıp kurdum yine aynı başka çözümü format dışında -
quote:
Orijinalden alıntı: OYNAR BAŞLIK
sürümü yükselt hangi sürümü kullanıyorsun
en son sürümü kullanıyorum format dışında başka çözümü varmıdır acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: byblue01
quote:
Orijinalden alıntı: OYNAR BAŞLIK
sürümü yükselt hangi sürümü kullanıyorsun
en son sürümü kullanıyorum format dışında başka çözümü varmıdır acaba
silip tekrar yüklemeyi dene birde -
sitede sorun vardır.. -
ad--blocker kullaniyorsan ondan kaynaklanabilir -
arkadaşlar format attım bios güncelledim ve 60 tane güncelleme yükledim buna rağmen bazen oluyor güncellemelerden kaynaklı olabilir mi? -
quote:
arkadaşlar format attım bios güncelledim ve 60 tane güncelleme yükledim buna rağmen bazen oluyor güncellemelerden kaynaklı olabilir mi?
Yok artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
quote:
arkadaşlar format attım bios güncelledim ve 60 tane güncelleme yükledim buna rağmen bazen oluyor güncellemelerden kaynaklı olabilir mi?
Yok artık.
neden öyle dediniz acaba? olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X