Şimdi Ara

Fireworks Kaynak Yardımı vs ps

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben fw üzerinden site tasarımı yapmak istiyorum fakat kaynakları gerçekten çok az ve düzgün sıralı giden bir kaynak bulmak gerçekten çok zor...
    ayrıca kimi tasarımcılar fw kimileri ps kullanıyor sebebi nedir? vektörel çizim yapmak için fw daha iyi değilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sesojan

merhaba..
    ben fw üzerinden site tasarımı yapmak istiyorum fakat kaynakları gerçekten çok az ve düzgün sıralı giden bir kaynak bulmak gerçekten çok zor...
    ayrıca kimi tasarımcılar fw kimileri ps kullanıyor sebebi nedir? vektörel çizim yapmak için fw daha iyi değilmi?

Eğer iki program açısından da yeniysen ve tercih yapman gerekiyorsa, Photoshop öğrenmeye başlaman daha mantıklı olur.
    Çünkü Fireworks sadece web için özelleşmiş bir programdır.
    Photoshop öğrenirsen pek çok alanda kullanılan bir yazılım öğrenmiş olursun, bir taşla iki kuş vurmak gibi, hatta bir taşla sonsuz kuş vurmak da denilebilir, çünkü Photoshop'un girmediği bir görsel alan pek kalmadı.
  • Vektörel çizim yapacaksan CorelDraw ı öneririm ancak fw ve ps yi karşılaştırırsan ps yi tercih ederim daha kullanışlı ve daha geniş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.