Şimdi Ara

FIRIN ALACAĞIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şubat-Mart gibi bir fırın alıcam fakat marka konusunda bir fikrim yok.
    istediğim özellikler şunlar:
    * bir gözü elektirkli olan ocaklardan olmasını istiyorum.
    * Fırını çabuk pişirmeli ve kurutmamalı ( evdekiyle çok sorun yaşıyorum böreği bir saatte anca pişiriyor )
    * ocağıda harlı olsun.Bir akrabamın fırını çok iyi pişiriyor ama ocak çok yavaş.
    * yani hem ocağı hemde fırını iyi olsun istiyorum.

ayırdığım bütçe 700-800 civarı.
    yardımcı olursanız çok memnun olurum
    .

• Siemens tavsiye ediliyor genelde peki bu model nasıldır? HM725210T Solo fırın
    Bilgisi olan var mı,Lütfen yardımcı olur musunuz?
    ( Resmini ekleyecektim ama yapamadım.)

HM 725210T Özellikleri :
    * 4 gözü gazlı (2 normal, 1 güçlü, 1 ekonomik)
    * Sol ön: Güçlü ocak gözü 3 kW
    * Sol arka: normal ocak gözü 1.7 kW
    * Sağ arka: Normal ocak gözü 1.7 kW
    * Sağ ön: Ekonomik ocak gözü 1 kW
    * Tek elle ateşleme
    * Gaz emniyet sistemi
    * Çelik ocak ızgarası
    * Cam üst kapak
    * Geniş firın iç hacmi (58 l)
    * Multifoksiyonel Fırın
    * Alt /üst ısıtma, 3D sıcak hava, Pizza konumu - yoğun ısıtma, sadece alt ısıtma,
    Sıcak hava dolaşımlı ızgara, Vario büyük alanlı ızgara, Vario küçük alanlı ızgara, Çözme konumu,

* Manuel ayarlı hızlı ön ısıtma
    * Fırın arka duvarı katalitik temisleme sistemi
    * Titan parlak gri emaye iç gövde
    * Fırın içi aydınlatma
    * SymControl
    * Çocuk emniyet kilidi
    * Tepsi saklama çekmecesi
    * Yüksekliği ayarlanabilir ayaklar
    * Fabrika çıkışı LPG'li (28/30 mbar) (bu nedemek? doğalgazla çalışmaz anlamına mı geliyor?

LÜTFEN YARDIMCI OLUN!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: nrtk

Siemens tavsiye ediliyor genelde peki bu model nasıldır? HM725210T Solo fırın
    Bilgisi olan var mı,Lütfen yardımcı olur musunuz?
    ( Resmini ekleyecektim ama yapamadım.)

HM 725210T Özellikleri :
    * 4 gözü gazlı (2 normal, 1 güçlü, 1 ekonomik)
    * Sol ön: Güçlü ocak gözü 3 kW
    * Sol arka: normal ocak gözü 1.7 kW
    * Sağ arka: Normal ocak gözü 1.7 kW
    * Sağ ön: Ekonomik ocak gözü 1 kW
    * Tek elle ateşleme
    * Gaz emniyet sistemi
    * Çelik ocak ızgarası
    * Cam üst kapak
    * Geniş firın iç hacmi (58 l)
    * Multifoksiyonel Fırın
    * Alt /üst ısıtma, 3D sıcak hava, Pizza konumu - yoğun ısıtma, sadece alt ısıtma,
    Sıcak hava dolaşımlı ızgara, Vario büyük alanlı ızgara, Vario küçük alanlı ızgara, Çözme konumu,

* Manuel ayarlı hızlı ön ısıtma
    * Fırın arka duvarı katalitik temisleme sistemi
    * Titan parlak gri emaye iç gövde
    * Fırın içi aydınlatma
    * SymControl
    * Çocuk emniyet kilidi
    * Tepsi saklama çekmecesi
    * Yüksekliği ayarlanabilir ayaklar
    * Fabrika çıkışı LPG'li (28/30 mbar) (bu nedemek? doğalgazla çalışmaz anlamına mı geliyor?

LÜTFEN YARDIMCI OLUN!!!
    güzel bir fırın bence. benim de beğendiğim model. doğalgaz konusunda simens bayi dedi ki: evinizde doğalgaz ya da tüp kullanıyor olmanız farketmez, servizs evinizdeki düzeneğe uygun olarak ilk çalıştırmayı yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: somewherecold

güzel bir fırın bence. benim de beğendiğim model. doğalgaz konusunda simens bayi dedi ki: evinizde doğalgaz ya da tüp kullanıyor olmanız farketmez, servizs evinizdeki düzeneğe uygun olarak ilk çalıştırmayı yapar.

Alıntıları Göster
    Bence aşağı yukları aynı bütçe ile Profilo FRM4901W almak daha mantıklı. Profilo'da WOK yani güçlü çift halkalı ocak gözü var ve dijital saatli. Gerisi aynı.

Fırın fabrikadan LPG'li gelir, doğalgaz kullanıyorsanız servis doğalgaza çevirerek montajını yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: somewherecold

Alıntıları Göster
    fırın olarak yaptıkları iş aynı ,ancak bazı ilave fonksiyonlar var bunlarda fiyata artı etki yapıyor,tercihte cazibe olabiliyor,ben arçelik kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 6 Ocak 2010; 16:57:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PERİSKOP

fırın olarak yaptıkları iş aynı ,ancak bazı ilave fonksiyonlar var bunlarda fiyata artı etki yapıyor,tercihte cazibe olabiliyor,ben arçelik kullanıyorum

Alıntıları Göster
    Herkes Siemens'i öneriyor,gittiğim yerlerde daha doğrusu.Açıkçası profiloyu düşünmedim araştırmadım da.
    Siemensi kullanan varmı acaba,servis ağıda iyi olsun istiyorum.
    Neden profilo peki ?

• quote:

Herkes Siemens'i öneriyor,gittiğim yerlerde daha doğrusu.Açıkçası profiloyu düşünmedim araştırmadım da.
    Siemensi kullanan varmı acaba,servis ağıda iyi olsun istiyorum.
    Neden profilo peki ?

Alıntıları Göster
    Siemens'in ocağını, kuzenim de fırınını 10 senedir kullanıyoruz çok memnunuz.

Forumda da bir çok kullanan var.

Profilo önermemin sebebi ise Siemens ile birebir aynı ürün olması. Sadece isminden ötürü daha ucuza satılması. Aynı bütçeyle daha çok özellikli fırın almak isterseniz Profilo derim. Markaya para vermemiş olursunuz.

Servisleri, fabrikası, parçaları, teknik özellikleri vs aynı. Arçelik ile Beko'nun aynı olması gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Siemens'in ocağını, kuzenim de fırınını 10 senedir kullanıyoruz çok memnunuz.

Forumda da bir çok kullanan var.

Profilo önermemin sebebi ise Siemens ile birebir aynı ürün olması. Sadece isminden ötürü daha ucuza satılması. Aynı bütçeyle daha çok özellikli fırın almak isterseniz Profilo derim. Markaya para vermemiş olursunuz.

Servisleri, fabrikası, parçaları, teknik özellikleri vs aynı. Arçelik ile Beko'nun aynı olması gibi.

Alıntıları Göster
    Anladım.Teşekkür ederim .

Teknosa'da:
    Siemens'in fiyatı 799,00 lira-
    profilo'nun 689,00 lira

siemens'de 896,00
    profilo'da 1029,00 lira.bunlarda internet fiyatı, tabiki mutlaka bunlar değişmiştir.
    hafta sonu alışverişmerkezlerine gideceğim,hem mağazalarına hemde Teknosaya bakarım.

Teknosa'dan SAmsung Buzdolabı rt58edew modelini
    Elektrolüx Bulaşık makinası esf63021 modelini aldık.Diğer mağazalara göre uygundu.
    bu modelleri araştırıp aldık şimdi sıra fırında.

• quote:

Teknosa'da:
    profilo'nun 689,00 lira

siemens'de 896,00
    profilo'da 1029,00 lira.bunlarda internet fiyatı, tabiki mutlaka bunlar değişmiştir.
    hafta sonu alışverişmerkezlerine gideceğim,hem mağazalarına hemde Teknosaya bakarım.

Elektrolüx Bulaşık makinası esf63021 modelini aldık.Diğer mağazalara göre uygundu.

Alıntıları Göster
    İstediğiniz gibi bir gözü elektrikli ocak mı anlamadım fakat Candogan62'nin tavsiyesine uymanızı dilerim...

Kendi adıma Teknosa'nın uygun fiyatla bir şey sattığına pek şahit olamadım, internet alış veriş sitelerindeki fiyatlara bakıp bölgenizdeki bayileri sıkıştırabilirsiniz...

Umarım hayırlısıyla edinir güle güle kullanırsınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: T-una

İstediğiniz gibi bir gözü elektrikli ocak mı anlamadım fakat Candogan62'nin tavsiyesine uymanızı dilerim...

Kendi adıma Teknosa'nın uygun fiyatla bir şey sattığına pek şahit olamadım, internet alış veriş sitelerindeki fiyatlara bakıp bölgenizdeki bayileri sıkıştırabilirsiniz...

Umarım hayırlısıyla edinir güle güle kullanırsınız...

Alıntıları Göster
    aslında tek gözü elektrikli ocaktan stiyordum fakat onların fiyatları baya yükseliyor.o yüzden vazgeçtim.

Siemens'in bu bu modeli baya hoşuma gitti,özelliklerinden dolayı.Ama madem profilo ile aynı fiyatı uygun olanı tercih ederim.Aynı yerdemi üretiliyor acaba.merak ettim.

Teknosanın Ekstra mağazalarına bakmanızı tavsiye ederim.hafta sonları özellikle,mağazaya özel çok güzel indirimler oluyor.Buzdolabını SAMSUNG RT58EDEW modelini 1030,00 liraya aldık.bayilerinde bukadar indirim olmuyor.Samsung bayisi akrabamız olmasına rağmen bizi Teknosaya yönlendirdi.İndirimleri kaçırmazsanız gayet uygun oluyor.

benim yazın düğünüm var oyüzden her hafta sonu geziyorum bütün mağazaları.en uygun en kaliteli hangisi ise onu almayı tercih ediyoruz.beyaz eşyada bir tek fırın kaldı.Şimdi onu araştırıyorum.
    tavsiyeleriniz önemli gerçekten.Çünkü diğer ürünleri tavsiyelerden yararlanarak aldık.

• quote:

aslında tek gözü elektrikli ocaktan stiyordum fakat onların fiyatları baya yükseliyor.o yüzden vazgeçtim.

Siemens'in bu bu modeli baya hoşuma gitti,özelliklerinden dolayı.Ama madem profilo ile aynı fiyatı uygun olanı tercih ederim.Aynı yerdemi üretiliyor acaba.merak ettim.

Teknosanın Ekstra mağazalarına bakmanızı tavsiye ederim.hafta sonları özellikle,mağazaya özel çok güzel indirimler oluyor.Buzdolabını SAMSUNG RT58EDEW modelini 1030,00 liraya aldık.bayilerinde bukadar indirim olmuyor.Samsung bayisi akrabamız olmasına rağmen bizi Teknosaya yönlendirdi.İndirimleri kaçırmazsanız gayet uygun oluyor.

benim yazın düğünüm var oyüzden her hafta sonu geziyorum bütün mağazaları.en uygun en kaliteli hangisi ise onu almayı tercih ediyoruz.beyaz eşyada bir tek fırın kaldı.Şimdi onu araştırıyorum.
    tavsiyeleriniz önemli gerçekten.Çünkü diğer ürünleri tavsiyelerden yararlanarak aldık.

Alıntıları Göster
    nrtk,

Siemens, Bosch ve Profilo aynı üretime sahip diyebiliriz, servisleride aynıdır. Tabi burda önemli olan markasından önce hangi ürünün f/p olarak önde olduğudur. Bence candogan62 nin son yazısıyla artık Profilo'yu içinize sinerek edinebilirsiniz...

Bende evlilik için Beyaz Eşya araştırmalarımı daha yeni tamamlamış biri olarak size kolaylıklar diliyorum...

Bu Teknosa Extra'da ki haftasonu indirimleri hakkında ki bilginiz için teşekkürler, artık ihtiyacı olanlara yazabiliriz...

Buzdolabı tercihinizde çok güzel, umarım fırınınızıda edinir güle güle kullanırsınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: T-una

nrtk,

Siemens, Bosch ve Profilo aynı üretime sahip diyebiliriz, servisleride aynıdır. Tabi burda önemli olan markasından önce hangi ürünün f/p olarak önde olduğudur. Bence candogan62 nin son yazısıyla artık Profilo'yu içinize sinerek edinebilirsiniz...

Bende evlilik için Beyaz Eşya araştırmalarımı daha yeni tamamlamış biri olarak size kolaylıklar diliyorum...

Bu Teknosa Extra'da ki haftasonu indirimleri hakkında ki bilginiz için teşekkürler, artık ihtiyacı olanlara yazabiliriz...

Buzdolabı tercihinizde çok güzel, umarım fırınınızıda edinir güle güle kullanırsınız...

Alıntıları Göster
    Hafta sonu mağazaları dolaştım.Hiç aklımda olmayan bir marka önerdiler.ELEKTROLÜX EKM 60032 MODELİ.

en beğendiğim özelliği fırın yanları tepsileri koyarken ses çıkarmıyor.diğer fırınlardaki o rahatsız edici ses yok.kenarları demirden.
    fiyarı elektroworld'de 999,00 tl.
    özellikleride şöyle

-Elektroturbo
    -3 gözü gazlı, 1 gözü elektrikli ocak

-7 pişirme fonksiyonu:
    -Geleneksel (üst + alt ısıtmalı) pişirme
    -Sadece alt ısıtıcı konumu
    -Hamurlu pişirme konumu
    -Izgara konumu
    -Izgara ve çevirme konumu
    -Dual ızgara konumu
    -Pizza konumu

-Düğmeden ateşleme
    -Emaye ızgaralar
    -Bulaşık makinesinde yıkanabilen, ince ve hafif emaye ızgaralar
    -Cam kapak.
    -Kapı kapalı ızgara
    -Fırın içi havalandırma - eşit ısı dağılımı
    -Termostat uyarı lambası
    -Çift camlı kapak
    -Çıkarılabilen katalitik emaye yan paneller
    -Çıkarılabilen klipsli raf destekleri
    -Çıkarılabilir fırın kapısı
    -'White' izolasyon

-Saklama çekmecesi

-Doğalgaz dönüşümlü

-LGA Sertifikası

• quote:

Hafta sonu mağazaları dolaştım.Hiç aklımda olmayan bir marka önerdiler.ELEKTROLÜX EKM 60032 MODELİ.

en beğendiğim özelliği fırın yanları tepsileri koyarken ses çıkarmıyor.diğer fırınlardaki o rahatsız edici ses yok.kenarları demirden.
    fiyarı elektroworld'de 999,00 tl.
    özellikleride şöyle

-Elektroturbo
    -3 gözü gazlı, 1 gözü elektrikli ocak

-7 pişirme fonksiyonu:
    -Geleneksel (üst + alt ısıtmalı) pişirme
    -Sadece alt ısıtıcı konumu
    -Hamurlu pişirme konumu
    -Izgara konumu
    -Izgara ve çevirme konumu
    -Dual ızgara konumu
    -Pizza konumu

-Düğmeden ateşleme
    -Emaye ızgaralar
    -Bulaşık makinesinde yıkanabilen, ince ve hafif emaye ızgaralar
    -Cam kapak.
    -Kapı kapalı ızgara
    -Fırın içi havalandırma - eşit ısı dağılımı
    -Termostat uyarı lambası
    -Çift camlı kapak
    -Çıkarılabilen katalitik emaye yan paneller
    -Çıkarılabilen klipsli raf destekleri
    -Çıkarılabilir fırın kapısı
    -'White' izolasyon

-Saklama çekmecesi

-Doğalgaz dönüşümlü

-LGA Sertifikası

Alıntıları Göster
    ELEKTROLUX'un EKM60032 modeli hakkında kimsenin bilgisi yok mu?

• quote:

ELEKTROLUX'un EKM60032 modeli hakkında kimsenin bilgisi yok mu?

Alıntıları Göster
    nihayet fırınımı aldım.
    ELEKTROLUKS EKM 60332 MODEL'ini satın aldım.nakit 1000,00 lira.

baya araştırdım ve elektroluks te karar kıldım.
    liste fiyatı 1300,00-1400,00 civarı.
    teknosada ve elektroworld'de 1200,00 lira.
  • merhaba
    BSH : Bosh Simens Profilo aynı firmadır Çekezköyde imalat. Musluklar pirinç. Bekler orjinal.
    Arçelik Boluda imalat. Musluklar alaminyum. Bekler kararabilir.
    Whirpool & Elektrolüx genelde fason yapılır. Fiyatı belitiginizin üzerindedir.

Ben size BSHürünü almanızı öneririm. Türkiyede pazara girmeye çalıştıgından kalite fiyat ilişkisi Arçelikten daha iyidir. Arçeligin ise servisi yaygındır. Bnce başka artısıda yok. Diger Markaların çoguda fason olarak Vestel Tarafından üretilir.

Bir iki Ufak uyarı.
    Alacagınız fırında Gaz emniyet sistemi alsun. 31 MArt 2010 itibariyle yasal zorunluluk gaz emniyetli fırın ve ocak satılması yönünde. Böylece hayatınızı riske etmesiniz. Gaz emniyeti biraz sıkıcıdır. Dügmede eliniz 2 ila 3 sn basılı tutmanız gerekir aksi halde bekler alev almaz ama rahat uyursunuz özellikle ufak çocuk vasa.

Diger bir konu dügmeden ateşleme. BSH modelleri dügme çevrilerek ateşlenir. Digerleri genele dügme basılarak ateşlenirler. Dügmeden ateşleme Birelinizde tencere varken diger elinizl ocagı opere etmenizi saglar. Yoksa ayrı bir butona basmanız gerekecek.

Alacagınız Ocagın Beklerinin Markasının SABAF yada DİFENDİ olmasına özen gösterin Yoksa kararırlar. Ust kalpak saçı 2mm den daha kalın olsun mümkünse döküm tercih edin 3mm.

Yemegin Erken Pişmesindeki en önemli faktor Izgara dizaynıdır. Izgaranın Bekten çok yüksek yada beke çok yakın almamasına özen gösterin. Aksi halde ocak yanar ama sadece atık gaz mutfaga dolar yemek pişmez. Eger gerçekten Çabuk Pişmesini istirseniz Wok bey yada Dual bek tabir edilen 3-4 KWA güçteki büyük bekli bir modeli seçin. Digerleri sizi çok ugraştırır.

Fırın için ben olasam gazlı degil elektrikli fırın tercih ederim.
    Yukarıda yazdıklarımı satıcı bilmiyecekir bol şans.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt1968avc

merhaba
    BSH : Bosh Simens Profilo aynı firmadır Çekezköyde imalat. Musluklar pirinç. Bekler orjinal.
    Arçelik Boluda imalat. Musluklar alaminyum. Bekler kararabilir.
    Whirpool & Elektrolüx genelde fason yapılır. Fiyatı belitiginizin üzerindedir.

Ben size BSHürünü almanızı öneririm. Türkiyede pazara girmeye çalıştıgından kalite fiyat ilişkisi Arçelikten daha iyidir. Arçeligin ise servisi yaygındır. Bnce başka artısıda yok. Diger Markaların çoguda fason olarak Vestel Tarafından üretilir.

Bir iki Ufak uyarı.
    Alacagınız fırında Gaz emniyet sistemi alsun. 31 MArt 2010 itibariyle yasal zorunluluk gaz emniyetli fırın ve ocak satılması yönünde. Böylece hayatınızı riske etmesiniz. Gaz emniyeti biraz sıkıcıdır. Dügmede eliniz 2 ila 3 sn basılı tutmanız gerekir aksi halde bekler alev almaz ama rahat uyursunuz özellikle ufak çocuk vasa.

Diger bir konu dügmeden ateşleme. BSH modelleri dügme çevrilerek ateşlenir. Digerleri genele dügme basılarak ateşlenirler. Dügmeden ateşleme Birelinizde tencere varken diger elinizl ocagı opere etmenizi saglar. Yoksa ayrı bir butona basmanız gerekecek.

Alacagınız Ocagın Beklerinin Markasının SABAF yada DİFENDİ olmasına özen gösterin Yoksa kararırlar. Ust kalpak saçı 2mm den daha kalın olsun mümkünse döküm tercih edin 3mm.

Yemegin Erken Pişmesindeki en önemli faktor Izgara dizaynıdır. Izgaranın Bekten çok yüksek yada beke çok yakın almamasına özen gösterin. Aksi halde ocak yanar ama sadece atık gaz mutfaga dolar yemek pişmez. Eger gerçekten Çabuk Pişmesini istirseniz Wok bey yada Dual bek tabir edilen 3-4 KWA güçteki büyük bekli bir modeli seçin. Digerleri sizi çok ugraştırır.

Fırın için ben olasam gazlı degil elektrikli fırın tercih ederim.
    Yukarıda yazdıklarımı satıcı bilmiyecekir bol şans.
    Sevgili mrt1968avc

VESTEL LERA 9041 MCX ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

(Cam ocak kullanmak istiyorum,multifonksiyonel fırın istiyorum,elektrikli ocağa hazır değilim,beyaz ürün istemiyorum,1000 tl yi geçemem.)

Ya da başka vakti olup yazan olursa da sevinirim teşekkür ederim.

Not:Aslında ilk başta Gorenje'nin düşük fiyatlarından etkilenip ET7991E modelini beğenmiştim ama açıkçası tamamen elektrikle çalışan bi şeye güvenmeye hazır olmadığımdan ve yaygın bayi olmadığından muğallakta kaldım.Nitekim o modeli internet sitelerinde beğenmiştim.Yakından göremedim.Sitelerinden ekmek kırıntısı takip eder gibi ordan oraya yönlendirilerek 1-2 servis telefonu buldum.Fakat adreslerine gittiğimde "Evet o dükkan burası ama Gorenje falan duymadık öyle bi şey" gibi cevaplar alınca kafam attı ve de gerisin geriye döndüm tabii.Yoksa sitelerindeki modeller çok hoşuma gitmişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alameti_farika -- 10 Mart 2010; 5:31:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alameti_farika

Sevgili mrt1968avc

VESTEL LERA 9041 MCX ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

(Cam ocak kullanmak istiyorum,multifonksiyonel fırın istiyorum,elektrikli ocağa hazır değilim,beyaz ürün istemiyorum,1000 tl yi geçemem.)

Ya da başka vakti olup yazan olursa da sevinirim teşekkür ederim.

Not:Aslında ilk başta Gorenje'nin düşük fiyatlarından etkilenip ET7991E modelini beğenmiştim ama açıkçası tamamen elektrikle çalışan bi şeye güvenmeye hazır olmadığımdan ve yaygın bayi olmadığından muğallakta kaldım.Nitekim o modeli internet sitelerinde beğenmiştim.Yakından göremedim.Sitelerinden ekmek kırıntısı takip eder gibi ordan oraya yönlendirilerek 1-2 servis telefonu buldum.Fakat adreslerine gittiğimde "Evet o dükkan burası ama Gorenje falan duymadık öyle bi şey" gibi cevaplar alınca kafam attı ve de gerisin geriye döndüm tabii.Yoksa sitelerindeki modeller çok hoşuma gitmişti..

Alıntıları Göster
    arkadaslar firin alicam ama marka ve modeller, ozellikler konusunda pek bilgim yok. yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

benim begendigim model vestel LERA 9041 MCX, bu urun hakkinda ne dusunuyorsunuz, ya da farkli urun tavsiyeleriniz var mi?

aradigim genel ozellikler;

1. 1000ytl civarinda
    2. gri, parmak izi birakmayan yuzey
    3. mumkunse ocak kismi seramik olabilir ama sart degil

yardimci olursaniz cok sevinirim.

• 16 03 2010 tarıhlı bosch Bosch HSV525121T marka Turbo fırın 780.00 tl ye aldım faturalı

http://www.bosch-home.com/tr/HSV525121T.html?source=search linki bu incele

sana bunu 600.00 tl ye bırakırım ıstedıgın sekıldede ode
  • quote:

Orijinalden alıntı: pheebs

arkadaslar firin alicam ama marka ve modeller, ozellikler konusunda pek bilgim yok. yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

benim begendigim model vestel LERA 9041 MCX, bu urun hakkinda ne dusunuyorsunuz, ya da farkli urun tavsiyeleriniz var mi?

aradigim genel ozellikler;

1. 1000ytl civarinda
    2. gri, parmak izi birakmayan yuzey
    3. mumkunse ocak kismi seramik olabilir ama sart degil

yardimci olursaniz cok sevinirim.

Alıntıları Göster
    16 03 2010 tarıhlı bosch Bosch HSV525121T marka Turbo fırın 780.00 tl ye aldım faturalı

sana bunu 600.00 tl ye bırakırım ıstedıgın sekıldede ode

• quote:

Teknosa'da:
    profilo'nun 689,00 lira

siemens'de 896,00

Alıntıları Göster
    16 03 2010 tarıhlı bosch Bosch HSV525121T marka Turbo fırın 780.00 tl ye aldım faturalı

sana bunu 600.00 tl ye bırakırım ıstedıgın sekıldede ode like.star@hotmail.com irtibat

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.