Şimdi Ara

FIRIN ALACAĞIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eger firin teklifiniz banaysa, tesekkur ederim ancak sifir almak istiyorum. yine de yardimci olmaya calistiginiz icin tesekkurler. arkadaslar firin onerisi olan var mi? candogan bey sizin onerebileceginiz urunler var mi ya da kullanip da makinesinden memnun olan arkadaslarin tavsiyelerini alabilir miyim?
  • Merhaba

Gorenje Slovenya firmasıdır Mora Mora nında sahibi. Yani eski Yugoslavya firması. Genelde Katalog satışı yaparak büyüdü.
    Ben tavsiye etmem servis çok sorun olacaktır birde yerli malları ben desteklemekten yanayım.
    Vestel Soğutucuda uzman olup özellikle 2009 da pişiriciyle ilgili iyi yol kat etti ama bu konuda yeni olduğu da tartışılmaz. Arçelik le aynı klasmanda bence.
    Bu nedenle denenebilir, bence en kötü ihtimal üretimsel hata olursa da servis sorun olmayacak & dizayn oldukça modern.

Öncelikle bu kadar büyük bir fırına ihtiyacınız olup olmadığını bence iyi düşünün. Büyük aileler için bir model.
    Eğer fırın katını kullanmayacaksanız bence değmez set üstü aynı işi görür ve mutfağınızı daraltmaz çok daha az ödersiniz.

Tabi fırın gerekliyse seçtiğiniz Model tüm fonksiyonlara sahip çok teknolojik bir ürün.
    Cam Tabla: Temizlik te çizilebilir, aşındırıcı kullanmayınız. Ama temizlemesi kolaydır.
    Paslanmaz tablalar sararacaktır ikisi de parmak izine gelmez.
    Ben dahil Emaye sevmiyoruz ama sağlıklıdır ve kulanımı kolaydır. Yıllarca aynı kalır.
    Döküm bek +
    Düğmeden ateşleme +
    Muslukların Progressive olup olmadıgını sorun. Yani dügmeler ucuz fırınlara göre biraz daha fazla tur atsınlar 210derece. Bu daha hassas alev denetimi saglayacaktır size.
    Hot plate: Elektrik bende hoşlanmam en fazla 1 göz tavsiye ederim. Ne işe yarar bilemiyorum da. Elek. Kesilince zaten doğal gazda kesiliyor. Fırın/grill gözü zaten elektrikli.
    Sönme emniyeti + ama Dezavantajı Yemek pişirirken canınızı biraz sıkacak. Satıcıya reaksiyon zamanını sorun. 3 sn geçmeyin. Beklerin kalitesine dikkat edin. ( Alevin olduğu Alüminyum kafalar altında SABAF yada DEFENDI yazsın.)
    Bence Wok bek olan modele de bakınız. Yemek pişirme süreniz çok azalacaktır. Biraz sesli yanarlar ama. ( altında BSI yazmasın )
    Kafanızı karıştırdım belki Fırın güzel ama bence 650 – 750 TL aralığında olmalıydı. 1000 tl çok pahalı.
    Kampanya takip edin derim. İthal markalar gibi dursa da BSH ya da CANDY yede bakmanızı tavsiye ederim. İkisi de yerli ürünler.
    Vestelin belirtilen modeliyle ELECTROLUX ün belirtilen modelleri aynı klasmanda degiller.
    ELEKTROLUX EKM60032 muhtemelen OIEM ürün yani yerli imalata marka vurulmuş.

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.