Şimdi Ara

fırın tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 700-750 tl ye kadar doğal gaza uyumlu, A enerji sınıfı bir fırın almayı düşünüyorum. Termikel fırınlar nasıldır? Kullanıcı yorumlarını önemsiyorum. Özellikle de çift bölmeli olanı nı
    örneğin:Termikel 13110B Programlanabilir Multifonksiyon Çift Bölmeli Fırın (620 tl )
    •Multifonksiyon Solo Fırın;1 üst ve 4 alt olmak üzere toplam 5 fonksiyonlu
    •12 saate kadar programlanabilen digital timer
    •4 gazlı ocak,doğalgaza dönüştürülebilir
    •Alev sönme otomatik gaz emniyet sistemi
    •Kilitli gaz muslukları ve çevirme düğmesi
    •Otomatik ateşlemeli çakmak
    •Grill özelliği sayesinde ızgara yapabilme olanağı
    •Fırın içi aydınlatma
    •Termostat ayarı sayesinde istenilen yemeği istenilen sıcaklıkta pişirme olanağı
    •Eşit ısı dağılımı sayesinde istenilen yemeği istenilen sıcaklıkta pişirme olanağı
    •Eşit ısı dağılımı sayesinde etkin pişirme
    •58 lt ve 28 lt olmak üzere iki fırın iç hacmi
    •Cam kapak
    •2 adet ızgara teli, 2 adet fırın tepsisi
    •A enerji sınıfı

• TEBA vardı vakti zamanında, çok güzel fırınlar imal ederdi. Kapandı gitti, yazık oldu...

Bahsettiğiniz ürün ortalama kalitede, fiyatına göre iyi bir fırındır. ancak ben çift bölmeli fırınlara bir türlü alışamadım gitti. Daha küçük hacimleri ile daha az elektirik tüketiyorlar ama ben pek ısınamadım.
  • dediğim koşullarda bana önerebileceğiniz bir fırın var mı? çift bölmeli fırın kullandınız mı?
  • siemens multifonksiyonel fırın kullanıyoruz, eşim çok memnun hızlı ve güzel pişiriyor, tavsiye ederim..

http://www.siemens-home.com/tr/ürünler/pişirme-grubu/fırınlar/HR725220T.html?source=browse

ankamall siemens bayiinden peşin 735 tl ye almıştım 2 ay önce..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.