Afiyet, bal, şeker olsun hocam. Çok güzel görünüyor. Bu arada tabağın deseni de çok dikkatimi çekti.
illuminati
1 hafta evde yalnız kalcam , bende bundanmı yapsam ne , afiyet olsun.
Afiyet olsun, harika gözüküyor.
ayrıca,buz hane malı mı? yoksa taze mi?
Biz de az önce fırından çıkardık:
Real' de dilim somonun kilosunu 13,50TL' den satıyorlar.
@TuVNeRa afiyet olsun sizede. Buzhane mi taze mi bilmiyorum. Bir kaç saat önce Carrefour'dan aldım. Dilim somon 19.90lira , kuyruk fileto somon 21.90 liraydı.
Favorilere ekledim. Deniyecem
kola olmamış balığın yanına:) balığın altına soyulmamış sarımsak koymanızı tavsiye ederim. içi haşlanmış gibi oluyor. harika tadı oluyor. afiyet olsun...
Afiyet olsun hocam.
Eline sağlık, süper olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
ben 2 gundur hic bisi yemedim.paramda yok.ac geziyorum.ve sen yediğin yemegi buraya koyuyorsun.adaletmi bu şimdi.gunah degilmi?hakkımı helal etmiyorum.
Benim de canım portakal istedi...
Pek fazla balık sevmem fakat bana bile leziz gözüktü. Balığın küçüğü kötü oluyor. Böyle büyük balıklar cok iyi.
Leziz olsun afiyet görünüyor.
Buda benden sana küçük bir hediye :)
afiyet olsun...
bu tür fazla yağlı balıkları, mümkün olduğu kadar fazla pişirip kurutmamak gerekir. ısıtılmış fırında kalınlığına göre 25-30 dakika pişirmek yeterli gelir. zaten balık çabuk pişer. marine için çok az zeytinyağı, tuz ve iri çekilmiş kara biber
hardal sos ile uyumludur. hardal, mayonez, çok az şeker, tuz, karabiber, limon suyu.
şu renk olduğunda pişmiş demektir.
Tanrı misafiri kabul ediyor musun kardeşim afiyet olsun çok güzel görünüyor
Harika görünüyor.
offf en sevdiğim. yarın ben de yapim bari
şu tarz basit elektrikli ızgaralardan gördüğünüzde almak için hiç tereddüt etmeyin. yanılmıyorsam 3 boyu var. fiyatı 30-40tl civarında.
evi kokutmadan balkonda çipura ve acılı kanat keyfi süper oluyor. bütün yaz aylarını bununla geçiriyoruz diyebilirim.