Bildirim
Fırında Somon Yaptım. SS'li (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Live Your Life
quote:
Orijinalden alıntı: lexuss
quote:
Orijinalden alıntı: Live Your Life
quote:
Arkadaşlar ben de birazdan aşağıda gördüğünüz tarifi yapacağım
[simage]http ://i.imgur.com/mpCUB.jpg[/simage]
resimleri eklerim birazdan
Merhaba, kitabın adını öğrenebilir miyim acaba ?
Konu sahibine de afiyet olsun :)
merhaba, Tefal Actifry'ın içinden çıkıyor kitap.
cevap için teşekkürler :)
önemli değil
-
tabaklar karacadan yeni mi aldınız :D -
fot makinesinin modeli ne acaba -
Deneyip memnun kalanlar olursa paylaşım amacına ulaşmış demektir.
Çok sık yemek hazırlamam haftada 1 gün veya 2 haftada 1 gün falan gibi veya bazı özel durumlarda olur. Bu yüzden yaptığımda yerken keyifle yemek için özen gösteririm.
Menüde daha çeşit var ama bakalım duruma göre yaparsam ve yine fotoğraf çekmek zor gelmezse devam ederiz....
Kola o akşamki seçenekti. Ayrandan iyidir değil mi?
@sMaa Evet tabaklar Karaca 2 küsür yıl oldu sanırım alalı.
Fotoğraf makinesi Canon SX100IS
@lexuss
Şu Actifry çıktığından beri bi çok kez niyetlendim ama parasına değecek mi emin olamadım. Şu aralar fiyatlarıda biraz daha uygun sanırım. Memnun musunuz?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hüseyin**
quote:
Orijinalden alıntı: ShaNexxx
Yavaş yavaş kız olmanızdan şüphelenmeye başladım.
erkek adam kendi yemeğini kendi yapar kendi işini kendi görür ne alaka kızlıkla
Aşçılık konusunda erkekler daha iyi.
erkek kendi yemeğini kendisi yapmalı gerçi biraz zevk işi
Aşçı abimizin bir lafı vardır erkek yemeğini satar ama önüne hazır yemek gelmesini ister
tanıdığım bütün aşçılar evde hayatta yemek yapmaz
Somonu görünce aklıma alıp bir kenara fırlattığım elektrikli mangal aklıma geldi
kafama takıldı bulmam lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 27 Mart 2012; 23:47:08 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: paanther
quote:
afiyet olsun.
renginden dolayı, biraz fazla pişmiş gibi duruyor. sanki tarifinden 5-6 dakika daha az pişse çok daha güzel olurmuş gibi...
sizce lezzeti nasıldı? tarifi yapmaya değer mi?
teşekkürler
fazla pişmedi .yemek masasının üstünde sarı ışık olduğundan biraz ışık yanıltması olmuş. bir de soya sosu ve tane karabiber rengini koyulaştırıyor biraz.
damak zevki tartışılmaz. bence güzeldi. ama karabiber, bal,limon,kırmızı biber ve soya sosu karışımı herkese güzel gelmeyebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrero_ -- 29 Mart 2012; 0:01:21 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: paanther
afiyet olsun.
renginden dolayı, biraz fazla pişmiş gibi duruyor. sanki tarifinden 5-6 dakika daha az pişse çok daha güzel olurmuş gibi...
sizce lezzeti nasıldı? tarifi yapmaya değer mi?
teşekkürler
fazla pişmedi .yemek masasının üstünde sarı ışık olduğundan biraz ışık yanıltması olmuş. bir de soya sosu ve tane karabiber rengini koyulaştırıyor biraz.
damak zevki tartışılmaz. bence güzeldi. ama karabiber, bal,limon,kırmızı biber ve soya sosu karışımı herkese güzel gelmeyebilir
valla ben içinde deniz mahsülü olan herşeyi yerim. yeniliklere ve yeni tad'lara her zaman açığım.
-
Normalde evde balık pişse yemem daha geçen hafta bu balıktan vardı yememiştim şimdi bu saatte bu konuda görünce canım çekti. -
Tarifiniz iyiymiş.
Geçenlerde 1 tane çipura aldım. Sonra doymam diye bir dilim somon aldım.
Her zaman çipurayı mısır unuyla unlar tepsiye koyup fırına atar öyle yapardım. Çok lezzetli olurdu. Çipurayı o denli severim ki kafasını gözünü her yerini yerim.
Internetten yeni bir çipura tarifi baktım. Fırın torbasına koyup pişirin yazıyordu.
Öyle yaptım. Resmen balık erimiz tadı tuzu lezzeti kaçmış. Somonuda aynı usulle pişirdim. Çok kötü oldu.
Somon için iyi bir tarif bilmiyordum bu hoşuma gitti yarın alır denerim. -
Ithal somon alıcaksınız ama beyler
Yaklaşık kilosu 20 TL
Pazarlıkla 15 e bırakırlar
Somon zaten çok yağlı bir balık olduğu için, sakın üstüne zeytinyağı filan koyayım demeyin. İyice ağır olur. -
Ne hamarat üyeler varmış yahu valla misafirliğe gidesi geliyor insanın :D -
Bende deniyeceğim -
Hocam birebir uyguladık tarifini, gayet güzeldi. -
bunu yapacağım gün geldi çattı sonunda -
Şikâyetiniz başarıyla iletildi
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
ticket.asp?rid=1403593
Pencereyi kapa ?
yemek bölümü var o kadar biz açsak konuyu 2 saniyede kapatırlar admin açtı diye 2 yıldır kapamamışlarr
-
quote:
Orijinalden alıntı: SütMısırı
Şikâyetiniz başarıyla iletildi
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
ticket.asp?rid=1403593
Pencereyi kapa ?
yemek bölümü var o kadar biz açsak konuyu 2 saniyede kapatırlar admin açtı diye 2 yıldır kapamamışlarr
Şu kadar sıcak, samimi konuyu bile kin kusarak şikayet edicek ne yaşadın? Zamanında acmıslar kalmıs oyle ne zararı var sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nar gibi kızarmış değil de sulu seviyorum ben Somonu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X