Şimdi Ara

Fırında Somon Yaptım. SS'li (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
18
Favori
10.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1403593

Pencereyi kapa ?

yemek bölümü var o kadar biz açsak konuyu 2 saniyede kapatırlar admin açtı diye 2 yıldır kapamamışlarr

Şu kadar sıcak, samimi konuyu bile kin kusarak şikayet edicek ne yaşadın? Zamanında acmıslar kalmıs oyle ne zararı var sanki

hadi işin espri boyutunu bir kenara bıraklım. cidden adminin 15 gün bölüm uzaklaştırması yiyip konusunun kapatılacağını mı düşündün?

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1403593

Pencereyi kapa ?

yemek bölümü var o kadar biz açsak konuyu 2 saniyede kapatırlar admin açtı diye 2 yıldır kapamamışlarr

Şu kadar sıcak, samimi konuyu bile kin kusarak şikayet edicek ne yaşadın? Zamanında acmıslar kalmıs oyle ne zararı var sanki

2 yıl önce yemek bölümü gibi bir bölüm yokken açılmış ve en son mesajını yine yaklaşık 2 yıl önce yine yemek bölümü açılmadan önce almış bir konu.
    Konu dışı arşivinde benzer şekilde binlerce konu bulunabilir çünkü yeni bölüm açıldığında maksimum 6 ay önceye kadar olan konular taşınır.
    Sıradan binlerce konu dışı bölümünde olmaması gereken konu bulunabilecekken sırf admine laf atma amacıyla yapılmış gereksiz bir davranış olmuş.
    Konu taşındı. 2 haftada konu dışına girmiyorum rahat olsun.

• Ulaaa cidden konu tasinmis konu disinda iyidi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabak çok daha güzel sunum yapılabilirdi hele ki konu balık olunca muhteşem sunumlar var ancak ellerine sağlık lezzetli gözüküyor
  • Benim hanım bu kadar çiğ pişirse dövüşürüm ben onla. Bana bu ayarda çiğ geliyor, içi pişecek illaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

Benim hanım bu kadar çiğ pişirse dövüşürüm ben onla. Bana bu ayarda çiğ geliyor, içi pişecek illaki

Çiğ daha sağlıklı hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

Çiğ daha sağlıklı hocam

belki besin değerlerini koruması açısından doğru söylüyorsun.

Ancak balıkta çok parazit oluyor, hamside mesela çok kez denk geldim.
  • o baliklar hasta
  • Afiyet olsun yalnız biraz ekleme yapayım bir balıkçıl olarak.
    O balığın altına patates dizilir ve patates balığın yağı ile pişer.Bir daha böyle bir patates tadı alamazsınız.
    Hatta patatesin üstüne biraz kekik ve soğan halkası konulur bu sefer eşsiz olur.
    Balığın en üstüne de çok az tereyağı koydu mu mükemmel olur :)
  • İyi bir fırın lazım o eti pişirebilmek için yoksa çiğ çiğ kalırsa hiç yiyesim gelmez.

Fotolar güzel görünüyor kılçık olayıyla uğraşmamak adına fileto güzel olmuş denemek lazım.
  • Yapacağım bir gün. Bir gün......

• CANIM ÇEKTİ

• Somon balığını toplum olarak tükettiğimizi söyleyemem benimde yediğim bi balık değil tadı nasıldır ?
  • , bu haliyle hiç denememiştim, genellikle ızgara yapıyorum ama çok leziz ve denenesi görünüyor, elinize sağlık.
  • Muhteşem görünüyor .afiyet olsun :)

• Somon olsun tastan olsun.
    Cok iyi olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

Yapacağım bir gün. Bir gün......

Yalnız hala yapacağım...

• Resimler müthiş gözüküyo balığı sevmesemde yiyesim geldi. 3 4 yıl sonra belki yaparım mesajım bulunsun 3 yıl sonra alıntılarsınız
  • Karnım aç ve kusura bakarım efenim

Şaka bir yana çok lezzetli gözüküyor, yarın balık pazarına gideceğim. Bir aksilik çıkmazsa tabii.
  • Sağlıklı olsun diye balığı fırında yap zeytinyağı ile sonra yanında cola iç. Böyle tezat görmedim daha önce.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.