Şimdi Ara

FIRLAMALIĞIN BU KADARI!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün oyundayım biri bana gel kurdunu kopyalayayım dedi bende biliyom tabi böle bişi yok dedim dur biraz eğleneyim beni semerkandın dışında bi yere götürdü orda stal açmamı söledi bende açtım kurdu dedi 999.999.999 bırak dedi bıraktım stala opende dedi yaptım sorna kapat dedi kurdu içeri al dedi aldım o da bişiler yaptı sonra kurdu 1 golda bırakmamı söledi bıraktım olmadı o da bana olmadı dedi değilmi bende dedim evet adam stala çıktı girdi sonra birden stal kapandı bu gün oyuna girdimki kurdum kaybolmuş herneyse zaten 32 lvldi allahtan ama görüyormusunuz fırlamaları allahtan erken öğrendim böle bişi var diye yoksa ilerde yapsaydı nelerimi götüre bilirdi sizde uyanık olun ben yedim beri siz yemeyin böle bişiyi elveda''jack_2008''

• ah be arkadaşım daha önce kaç kere bundan bahsettiler nası kandın buna
  • quote:

Orjinalden alıntı: PATEVRA

ah be arkadaşım daha önce kaç kere bundan bahsettiler nası kandın buna

Bende zaten burda yeniyim nerden bilcektim böle bişi var
  • geçmiş olsun arkadaşım..ne diyelimmm
  • daha önce neyden bahsetmişler anlamadım... eğer kurdunu 1 golda verdiysen kusura bakma ama o senin kerizliğin
  • ben konumda anlatmıstım bunu şu anda hala uyguluorum çaktırmayın ama gizli yerimde (korkun benden )
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoriKalina

daha önce neyden bahsetmişler anlamadım... eğer kurdunu 1 golda verdiysen kusura bakma ama o senin kerizliğin

NE KERİZLİĞİ KARDEŞİM O KADAR ENAYİ DEĞİLİZ HERHALDE 1 GOLDA KURDU BIRAK DEDİ BIRAKTIM OLMADI SONRA STAL BİRDEN BİRE KAPANDI KURDA BİŞİ OLMADI AMA BU GÜN OYUNA GİRDİĞİMDE KURT YOKTU SENDE GÖZLERİN GÖRMÜYOR HERHALDE İİ ÇE OKU YAZILARI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeathWall

ben konumda anlatmıstım bunu şu anda hala uyguluorum çaktırmayın ama gizli yerimde (korkun benden )

HAZIR ELİN DEĞMİŞKEN BANADA PM AT NASIL OLUYOR DİYE
  • eğer anlatırsa bilen biri olayı bende öğreneyim ona göre yorumlayayım.
  • Ben çıkardım bu olayı marsta bi ara neler çalmıştım peeeeeeeeeeeehhh soslar daggerler 7-8 degree itemler kasa dolmuştu artık...

Bana da akrep_tr gösterdi 42+3 glaviemi çalarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: FireGlavieTr

Ben çıkardım bu olayı marsta bi ara neler çalmıştım peeeeeeeeeeeehhh soslar daggerler 7-8 degree itemler kasa dolmuştu artık...

Bana da akrep_tr gösterdi 42+3 glaviemi çalarak

YAV BİZEDE ÖĞRET ALLAH AŞKINA LAZIM OLUYOR ARSIRA PM Nİ BEKLİYORUM
  • geçmiş olsun demekten başka bişi denmes.banada geliolar hp.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __ırregular__

Dün oyundayım biri bana gel kurdunu kopyalayayım dedi bende biliyom tabi böle bişi yok dedim dur biraz eğleneyim beni semerkandın dışında bi yere götürdü orda stal açmamı söledi bende açtım kurdu dedi 999.999.999 bırak dedi bıraktım stala opende dedi yaptım sorna kapat dedi kurdu içeri al dedi aldım o da bişiler yaptı sonra kurdu 1 golda bırakmamı söledi bıraktım olmadı o da bana olmadı dedi değilmi bende dedim evet adam stala çıktı girdi sonra birden stal kapandı bu gün oyuna girdimki kurdum kaybolmuş herneyse zaten 32 lvldi allahtan ama görüyormusunuz fırlamaları allahtan erken öğrendim böle bişi var diye yoksa ilerde yapsaydı nelerimi götüre bilirdi sizde uyanık olun ben yedim beri siz yemeyin böle bişiyi elveda''jack_2008''

lol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.