Dün oyundayım biri bana gel kurdunu kopyalayayım dedi bende biliyom tabi böle bişi yok dedim dur biraz eğleneyim beni semerkandın dışında bi yere götürdü orda stal açmamı söledi bende açtım kurdu dedi 999.999.999 bırak dedi bıraktım stala opende dedi yaptım sorna kapat dedi kurdu içeri al dedi aldım o da bişiler yaptı sonra kurdu 1 golda bırakmamı söledi bıraktım olmadı o da bana olmadı dedi değilmi bende dedim evet adam stala çıktı girdi sonra birden stal kapandı bu gün oyuna girdimki kurdum kaybolmuş herneyse zaten 32 lvldi allahtan ama görüyormusunuz fırlamaları allahtan erken öğrendim böle bişi var diye yoksa ilerde yapsaydı nelerimi götüre bilirdi sizde uyanık olun ben yedim beri siz yemeyin böle bişiyi elveda''jack_2008''
ah be arkadaşım daha önce kaç kere bundan bahsettiler nası kandın buna
quote:
Orjinalden alıntı: PATEVRA
ah be arkadaşım daha önce kaç kere bundan bahsettiler nası kandın buna
Bende zaten burda yeniyim nerden bilcektim böle bişi var
geçmiş olsun arkadaşım..ne diyelimmm
daha önce neyden bahsetmişler anlamadım... eğer kurdunu 1 golda verdiysen kusura bakma ama o senin kerizliğin
ben konumda anlatmıstım bunu şu anda hala uyguluorum çaktırmayın ama gizli yerimde (korkun benden )
quote:
Orjinalden alıntı: MoriKalina
daha önce neyden bahsetmişler anlamadım... eğer kurdunu 1 golda verdiysen kusura bakma ama o senin kerizliğin
NE KERİZLİĞİ KARDEŞİM O KADAR ENAYİ DEĞİLİZ HERHALDE 1 GOLDA KURDU BIRAK DEDİ BIRAKTIM OLMADI SONRA STAL BİRDEN BİRE KAPANDI KURDA BİŞİ OLMADI AMA BU GÜN OYUNA GİRDİĞİMDE KURT YOKTU SENDE GÖZLERİN GÖRMÜYOR HERHALDE İİ ÇE OKU YAZILARI
geçmiş olsun demekten başka bişi denmes.banada geliolar hp.
quote:
Orjinalden alıntı: __ırregular__
Dün oyundayım biri bana gel kurdunu kopyalayayım dedi bende biliyom tabi böle bişi yok dedim dur biraz eğleneyim beni semerkandın dışında bi yere götürdü orda stal açmamı söledi bende açtım kurdu dedi 999.999.999 bırak dedi bıraktım stala opende dedi yaptım sorna kapat dedi kurdu içeri al dedi aldım o da bişiler yaptı sonra kurdu 1 golda bırakmamı söledi bıraktım olmadı o da bana olmadı dedi değilmi bende dedim evet adam stala çıktı girdi sonra birden stal kapandı bu gün oyuna girdimki kurdum kaybolmuş herneyse zaten 32 lvldi allahtan ama görüyormusunuz fırlamaları allahtan erken öğrendim böle bişi var diye yoksa ilerde yapsaydı nelerimi götüre bilirdi sizde uyanık olun ben yedim beri siz yemeyin böle bişiyi elveda''jack_2008''
lol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme