Bildirim
Arabaların tam bir servet düşmanı olması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
27.21 yaşımdayım, ehliyetim yok. 28 - 30 yaş arası bir arada alırım diyorum, hep erteliyorum. Muhtemelen hiç almayacağım.
Arabalara, futbola, siyasete karşı ilgim hiç olmadı mesela. Arabadan anlamam. Motor hacmine göre ÖTV olayını bile öğreneli tam 1 sene ancak olmuştur. :D Gerek de duymuyorum, hiç ihtiyacım da olmadı açıkçası. Sorun parasızlık da değil, bilmiyorum, isteğim yok bu konuda. Bilek güreşi, felsefe, bilim, mühendislik (Özellikle salt Elektronik üzerine), yazılım, robotik, psikoloji, bilgisayar donanımı, Hi-Fi ve kesinlikle müzik bana yeter.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşuna mı kadınlar arabası var mı yok mu diye bakıyorlar sanıyorsun?
Biraz kaba olacak ama "arabaya para yettiren erkek,bana hayli hayli bakar" diye düşünüyorlar. -
Araba yatırım aracı değil zaten, kullanmak için alıyorsun.
Toplu taşımayla rahat işin görülüyorsa gereksiz tabi bence, içki bile içemiyorsun sonrasında araba kullancan diye, merkezi bir yere gidersen yarım saat park yeri arıyorsun, tam işkence.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yeni focus hb st line alcaktım vazgeçtim sağ ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vw al beş sene sonra iki katına satarsın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X