Şimdi Ara

Firma hakem heyeti kararını uygulamıyor ne yapabilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Çağrı merkezini aradım, eposta adresine hakem kararını atmamı istediler, ertesi gün parası kartıma yatırılmıştı.

• Miu M kullanıcısına yanıt

aradınız, firma hakem heyeti kararını uygulamıyor ne yapabilirim dediniz .müşteri temsilcisi de kararı bize atın dedi .attınız parayı yatırdılar . böyle oldu yani.

• Günümüzün en büyük üç sorunu

- Gıda Terörü

- Hayat Pahalılığı

- Büyük şirketlerin insanları sömürmesi

• 1 Ocak 2011 kullanıcısına yanıt
    Mediamarkt'ı icraya vereceksin. Kesnilerinin ürünü satmıyor olması bir bahane değildir. Kendileri satmıyorsa satan bir yerden alıp sana verecekler. Olay bu kadar basit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilamlı icra takibi başlatın talep ettiğiniz para kısmına da para+ yasal faiz yazın faiziyle alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 11 Temmuz 2024; 0:18:59 >
  • Sadece para alacakları için değil, belirli bir malım teslimi veya bir hizmetin ifası için de ilamlı icra takibi yoluna başvurulabilir.
    Burada konu sahibinin yapması gereken, THH kararına uygun olarak, mal teslimi talepli ilamlı icra takibi başlatmaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miu M kullanıcısına yanıt

Hocam forumu kuran kişileri arıyordum.

Sizi buldum saygılar.  

• Selamün aleyküm. Bir soru soracağım belki bilgisi olan vardır. Ben ps5 slim aldım Trendyoldan. 3 ay bekletip iptal ettiler siparişi para iadesi yaptılar. Satıcı Trendyol değildi ama. Bende tüketici hakem heyetine verdim ve benim adıma olumlu sonuç çıktı. O zaman ki aldığım fiyattan satışına karar verdiler. Ama Trendyol ürün stok da yok deyip bunu yapmıyor uygulamıyor. Başka ne yapabilirim tüketici hakem heyeti benim adıma olumlu karar verdi. İcraya vermem felan mi lazım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı şimdiden sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu durumda bizzat gidip thh ye git oradan bilgi veririler detaylı ama icra yani yapacağın işlem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.