Şimdi Ara

##Firmware Sorularım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Telefonu Turkcellden aldım video çekme amaçlı QuickPwn Yaptım Şimdi Versiyonu bilmiyorum telefonum türkçe turkcellden aldığım gibi yani...

Fakat şimdi telefonu yeni Firmware a yükseltmek istiyorum bu yüzden birkaç sorum olacak... Sanırım son sürüm buhttp://www.ingilizanahtari.com/downloads.php?do=file&id=2171&act=down

Eğer yaparsam

Uygulamalar Müzikler Gider Mi ?

Cydiadan yüklediklerim gider mi ?

AppStore dan yüklediğim uygulamalar vs. Yeni Versiyonda çalışır mı ?

Bklemeli miyim yapmam için gerekli olan şey ne ?

Yapmasanda olur diyen var mı ?

• 1 - iPhone'u yedeklersen bişey olmaz.
    2 - Gider
    3 - Çalışır
    4 - Çok büyük bir yenilik yok iphone için flash desteği geleceği söyleniyor.Flash desteği olan versiyona geçersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozdeniz1907

1 - iPhone'u yedeklersen bişey olmaz.
    2 - Gider
    3 - Çalışır
    4 - Çok büyük bir yenilik yok iphone için flash desteği geleceği söyleniyor.Flash desteği olan versiyona geçersin.

Saol kardeş peki şu anki versiyonuma nası JailBreak yaparım ve eğer jailbreak yaparsam bana cydia dan daha fazla mı yararı olur ? farklı topic açmak istemedim..
  • Jailbreak yapmadan CYDIA yüklenmez.JB yapacaksan ilk önce FW dosyasını indir 2.2.1 için olanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozdeniz1907

Jailbreak yapmadan CYDIA yüklenmez.JB yapacaksan ilk önce FW dosyasını indir 2.2.1 için olanı

Bnde cydia var quickpwn yaptım cydia ve installer yüklendi jailbreak cydia gibi bi program değil mi yanlış mı biliorum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.