Şimdi Ara

hangi firmware?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ipad 3 64 gb wifi 4g jailbreak li kullanıyorum. cihazı itunes ile 5.1.1 restore etmek istiyorum.
    http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ adresinde ipad 3 icin cdma, gsm ve wifi olmak uzere 3 ayrı fw var. hangisi ile restore etmeliyim?

• 4g li ise GSM 4g siz ise wi-fi cdmanın simkart girişi olmuyor hat içinde oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok teşekkürler hocam

• Shsh yoksa 5.1.1'e restore edemeyeceğinizi biliyorsunuzdur heralde di mi? Shift+restore yapsanız da hata verir. Shsh yoksa tek seçeneğiniz iOS6.

• 5.1.1 icin shsh kaydım var. Ama ipad3 de ise yarar mı?

• şu an kullandığınız 5.1.1 sürümüne OTA ile geçmediyseniz, yani cihaz üzerinden update değil iTunes kullanarak 5.1.1'e geçtiyseniz ve 5.1.1 için shsh varsa tekrar 5.1.1 yükleyebilirsiniz. redsn0w'un yeni versiyonu buna izin veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msvair

Cok teşekkürler hocam

Önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

şu an kullandığınız 5.1.1 sürümüne OTA ile geçmediyseniz, yani cihaz üzerinden update değil iTunes kullanarak 5.1.1'e geçtiyseniz ve 5.1.1 için shsh varsa tekrar 5.1.1 yükleyebilirsiniz. redsn0w'un yeni versiyonu buna izin veriyor.

Nasıl ya?

Ben şimdi PC'den shift+restore yolu ile geçtiğin iPhone4S'imi 5.1.1'e düşürebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

şu an kullandığınız 5.1.1 sürümüne OTA ile geçmediyseniz, yani cihaz üzerinden update değil iTunes kullanarak 5.1.1'e geçtiyseniz ve 5.1.1 için shsh varsa tekrar 5.1.1 yükleyebilirsiniz. redsn0w'un yeni versiyonu buna izin veriyor.

Nasıl ya?

Ben şimdi PC'den shift+restore yolu ile geçtiğin iPhone4S'imi 5.1.1'e düşürebilir miyim?

Hayır tabi ki. Düşmekten bahseden kim? 6'dan düşüş A5 ve üzeri cihazlar için mümkün değil. Ama 5.1.1'den 6'ya yükselmeden yine 5.1.1'e restore edebilirsiniz. Bunu kastetmiştim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Nasıl ya?

Hayır tabi ki. Düşmekten bahseden kim? 6'dan düşüş A5 ve üzeri cihazlar için mümkün değil. Ama 5.1.1'den 6'ya yükselmeden yine 5.1.1'e restore edebilirsiniz. Bunu kastetmiştim.
    Yanlış anlamışım kusura bakmayın.

• Ne kusuru yaw estağfurullah

• Arkadaşlar merhaba. Benim 4G+WiFi modeli Yeni iPad'im var. Buna firmware yüklemek istediğimde GSM değilde, CDMA firmwaresi yükleniyor. Hat girişi mevcut cihazda. iTunes üzerinden güncellesem bile CDMA sürümünü indiriyor. Bu neden kaynaklanabilir ?
  • quote:

merhaba. ben cihazı aldığımda uzerinde zaten 5.1.1 yuklu idi. redsnow yeni versiyonla deniyorum ve hata alıyorum. sanırım bu yuzden.
  • Evet, uzerinde 5.1.1 ile gelen cihazlara 5.1.1'in nasil yuklendigi belli olmuyor. Cogu zaman OTA oldugu icin restore yapilamayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.